fbpx
Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
05 juli 2020 21:50
Mjøndalens Quint Jansen (tv) gratuleres for 2-1 scoringen av Christian Gauseth i eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Mjøndalen på Aker Stadion. Sondre Solholm Johansen til høyre. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Mjøndalens Quint Jansen (tv) gratuleres for 2-1 scoringen av Christian Gauseth i eliteseriekampen i fotball mellom Molde og Mjøndalen på Aker Stadion. Sondre Solholm Johansen til høyre. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

En strafferedning av Andreas Linde i sluttminuttene sørget for at Molde tok alle poengene hjemme mot Mjøndalen søndag. Serietoeren vant 2-1.

Molde ledet med to mål, men måtte kjempe hardt for alle poengene hjemme mot Mjøndalen i søndagens eliteseriekamp. Gjestene fikk blod på tann etter reduseringen, men klarte ikke få med seg poeng hjem tross et sent straffespark.

Etter å ha rotet bort to poeng i sluttminuttene mot Kristiansund forrige runde, holdt historien på å gjenta seg søndag. Med fire minutter igjen på klokka, på stillingen 2-1 til Molde, fikk Mjøndalen straffe.

Christian Gauseth hadde muligheten til å sørge for poengdeling, men Andreas Linde i Molde-målet ville det annerledes.

- Føler jeg sviktet laget

– Jeg føler jeg sviktet laget mitt i dag, sa en svært skuffet Gauseth til Eurosport etter kampen.

Linde kastet seg riktig vei og reddet både straffen og tre poeng for de Molde, som startet med profilene Magnus Wolff Eikrem og Leke James på benken.

– Det var en god straffe og en enda bedre redning, sa MIF-trener Vegard Hansen.

– Det er sånn som skjer innimellom. Det er veldig bittert for oss at det skjer så sent i kampen, og så er det sikkert enda verre for Christian som bommer. Jeg synes synd på Christian, men er det noen som takler det så er det han, fortsatte han.

Klokkerent treff

To mål på to minutter sørget for at hjemmelaget kunne gå til pause med en komfortabel ledelse i søndagens kamp.

Først forsøkte Fredrik Aursnes lykken fra rundt 20 meters hold etter halvtimen spilt. 24-åringen traff klokkerent og sendte kula som et prosjektil opp i krysset bak MFK-keeper Sosha Makani.

Kun minuttet senere måtte Makani hente ut nok en ball, etter at John Kitolano doblet på hel volley fra kanten av femmeteren.

– Kan hende de blir stressa

Begge lag hadde store sjanser til å score i den første omgangen. Et kvarter var spilt da Tobias Christensens fikk en kjempemulighet til å sende hjemmelaget opp i føringen, men han leverte et sleivtreff av de sjeldne da han skulle bredside ballen i mål fra kort hold.

Også Mjøndalen hadde sine sjanser før pausen, men Sondre Liseths forsøk fra kort hold ble avverget av Molde-keeper Andreas Linde, mens tverrliggeren reddet Molde fra baklengs på Tonny Brochmanns skuddforsøk ti minutter før hvilen.

– Molde har ballen mest, men vi har hatt vel så mange sjanser. Får vi et mål kan det hende dem blir litt stressa, sa MIF-trener Hansen til Eurosport i pausen.

Hektisk

Da Quint Jansen reduserte etter 60 minutter så det ut til at Hansen fikk rett.

Mjøndalen presset en stund på for utligning, og skapte mer en nok med sjanser til å utligne. Molde satte inn kanonene Wolff Eikrem og James for å holde unna. Det klarte de. Men det var bare så vidt.

– Vi kan være fornøyd med innsatsen og mye av det vi gjør. Det var bra kvalitet på mye av det vi gjør, sa Vegard Hansen til TV-kanalen etter kampen.

Molde-trener Erling Moe innrømmet at det ble hektisk i annen omgang,

– De pumper opp, setter opp innkast, cornere og frispark. Men de skaper vel ikke veldig mye på det, det gjorde de ikke, sa han.

Fjorårets seriemester ligger nå to poeng bak Bodø/Glimt som står med full pott etter seks runder. Mjøndalen blir stående med åtte poeng etter de seks første rundene.

Neste runde tar Molde turen til Haugesund, mens Mjøndalen får besøk av Vålerenga.

(©NTB)

Logg inn for å kommentere.
Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

KOMMENTARARKIV FRA TIDLIGERE KOMMENTARSYSTEM. KOMMENTARER LAGT TIL HER, BLIR ALDRI SYNLIGE. BRUK AKTIVT KOMMENTARSYSTEM OVER

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Årbok - Freiøya Historielag
Annonse

Siste kommentarer

Roy Gravdehaug 12 timer siden Kva har Møreaksen med regionen vår å gjere?
Noen som kan hjelpe Sve til og finne frem på nettstedet Slettmeg.no  Sve 2021:Korleis denne strategien har klart å bli torpedert ...
Audun Karlstrøm 18 timer siden Kva har Møreaksen med regionen vår å gjere?
Konsulent Jan Erik Horgen foretok en tredjepartsvurdering av utredningen til SVV om RA vs MA høsten 2019 og konkluderte med ...
Terje Sundsbø 19 timer siden Oppspinn rundt Romsdalsaksen og Veøy
@Vidar HölmDin forakt for fornminner er nok ikke spesielt relevant – Riksantikvaren sin mening veier nok tyngre.
Terje Sundsbø 19 timer siden Oppspinn rundt Romsdalsaksen og Veøy
@Vidar HölmDin forakt for fornminner er nok ikke spesielt relevant – Riksantikvaren sin mening veier nok tyngre.
Lama Vik 20 timer siden E39 – hovedformål og kostnader
Problemet, Paul Andreas, er vel at både bedrifta og familien for lengst har flytta frå Vestlandet når alle alternativ på ...
Terje Sundsbø 20 timer siden Kva har Møreaksen med regionen vår å gjere?
@Arne AlmaasSunnmøre regionråd er Norges største regionråd. Medlemskommuner: Giske, Fjord, Hareid, Herøy, Sande, Stranda, Sula, Sykkylven, Ulstein, Vanylven, Vestnes, Volda, Ørsta ...

Mest aktive

  • Terje Sundsbø 33 comments
  • Lars Svein Valderhaug 22 comments
  • Jan Rune Haukvik 17 comments
  • Lama Vik 16 comments
  • Vidar Hölm 12 comments
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte