fbpx
Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
08 juli 2020 15:24
Ole Gunnar Solskjær fikk spørsmål om samtalen med Bournemouths Nathan Aké på en pressekonferanse onsdag. Foto: Peter Powell / AP / NTB scanpix
Ole Gunnar Solskjær fikk spørsmål om samtalen med Bournemouths Nathan Aké på en pressekonferanse onsdag. Foto: Peter Powell / AP / NTB scanpix

Manchester United er ubeseiret på sine siste 16 kamper. Det er fortsatt ikke i nærheten av potensialet som ligger i laget, mener Ole Gunnar Solskjær.

– De siste 16 kampene uten tap gir oss mer selvtillit, men 16 kamper er ikke i nærheten av hva et Manchester United-lag må strebe etter. Så vi kan fortsatt gå flere kamper uten tap, sa Solskjær på onsdagens pressekonferanse før kampen mot Aston Villa.

Portugisiske Bruno Fernandes har bidratt til selvtilliten laget nå har. Den portugisiske midtbanestjernen har fått en fantastisk start på United-karrieren med seks mål og fem målgivende pasninger og har medvirket sterkt til lagets ubeseirede rekke med kamper.

Solskjær tror at deres nye profil tilfører laget mye, men også at resten av laget har bidratt til å få det beste ut av portugiseren.

– Jeg tror det går begge veier. Bruno har sett hvor mange gode spillere det er i Manchester United, så vi har hjulpet han å vise fram ferdighetene sine også. Det har vært et flott lite samarbeid som har blomstret. Bruno har definitivt kommet inn og løftet resten av laget også.

Avfeier Aké-rykter

I britiske medier spekuleres det i at Solskjærs lag er på jakt etter flere forsterkninger, spesielt på midtstopperplassen ved siden av Harry Maguire.

En av spillerne som har vært linket til Manchester er Bournemouths Nathan Aké. Spekulasjonene ble ikke mindre da TV-kameraene fanget opp en samtale mellom Solskjær og Aké etter lørdagens kamp mellom Manchester United og Bournemouth.

Flere mener å ha hørt Solskjær si «vi trenger en venstrebeint midtstopper, stå på!", men da United-manageren ble konfrontert med ryktene på onsdagens pressekonferanse, var han kjapp med å avkrefte at de var interessert i en ny midtstopper.

– Jeg har sju midtstoppere, så jeg vet ikke hvor det kommer fra. Vi klarer oss fint, sa Solskjær.

Aston Villa neste

Spilleren som har figurert mest ved siden av Maguire denne sesongen, Victor Lindelöf, måtte byttes ut i kampen mot Bournemouth og er usikker til torsdagens oppgjør mot Aston Villa. Det bekreftet Solskjær til klubbens nettsted tirsdag.

Solskjærs lag er uansett storfavoritter før møtet med nedrykkstruede Villa, men den norske treneren tar ikke lett på torsdagens motstander av den grunn.

– De har vist siden koronapausen at de kan slå godt fra seg. Man kan se at de har jobbet mye med strukturen og kontringene deres er blant de sterkeste i ligaen.

Spesielt Jack Grealish er en spiller Solskjærs lag må se opp for. Villas største profil var god sist lagene møttes i desember, men selv om Solskjær sier laget skal være bevisste på ham, tilføyer han at «det er ikke bare én spiller på Aston Villa».

(©NTB)

Logg inn for å kommentere.
Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

KOMMENTARARKIV FRA TIDLIGERE KOMMENTARSYSTEM. KOMMENTARER LAGT TIL HER, BLIR ALDRI SYNLIGE. BRUK AKTIVT KOMMENTARSYSTEM OVER

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Årbok - Freiøya Historielag
Annonse

Siste kommentarer

Hei KSU.no! Ser at dette er ein redaksonell artikkel. Sidan politiske opponentar ikkje får uttale seg i denne artikkelen reknar eg ...
Bjørn Halvor Enciso Kvilhaug 1 dager siden Ferjer og forurensning
Ja batteri drift er og blir ulønnsomt ikke bare det, ferjene kan ikke brukes til annet som å tas ut ...
Asgeir Fosnavåg 1 dager siden Rask realisering av E136 – skrot Møreaksen!
For fleire år attende vart eg klar over Sves private kamp om å få kyststamvegen vår til å gå via ...
Jan Rune Haukvik 2 dager siden Rask realisering av E136 – skrot Møreaksen!
@jon ingar eikSå du vet heller ikke hvordan disse to prosjektene finansieres helt ulikt? 
Roy Gravdehaug 2 dager siden Rask realisering av E136 – skrot Møreaksen!
Vi kan være uenige i mye vi her i fylket, men så dumme tror jeg faktisk ikke Nordmøres befolkning er. ...
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte