Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
08 juli 2020 15:24
Del på Facebook
Ole Gunnar Solskjær fikk spørsmål om samtalen med Bournemouths Nathan Aké på en pressekonferanse onsdag. Foto: Peter Powell / AP / NTB scanpix
Ole Gunnar Solskjær fikk spørsmål om samtalen med Bournemouths Nathan Aké på en pressekonferanse onsdag. Foto: Peter Powell / AP / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United er ubeseiret på sine siste 16 kamper. Det er fortsatt ikke i nærheten av potensialet som ligger i laget, mener Ole Gunnar Solskjær.

– De siste 16 kampene uten tap gir oss mer selvtillit, men 16 kamper er ikke i nærheten av hva et Manchester United-lag må strebe etter. Så vi kan fortsatt gå flere kamper uten tap, sa Solskjær på onsdagens pressekonferanse før kampen mot Aston Villa.

Portugisiske Bruno Fernandes har bidratt til selvtilliten laget nå har. Den portugisiske midtbanestjernen har fått en fantastisk start på United-karrieren med seks mål og fem målgivende pasninger og har medvirket sterkt til lagets ubeseirede rekke med kamper.

Solskjær tror at deres nye profil tilfører laget mye, men også at resten av laget har bidratt til å få det beste ut av portugiseren.

– Jeg tror det går begge veier. Bruno har sett hvor mange gode spillere det er i Manchester United, så vi har hjulpet han å vise fram ferdighetene sine også. Det har vært et flott lite samarbeid som har blomstret. Bruno har definitivt kommet inn og løftet resten av laget også.

Avfeier Aké-rykter

I britiske medier spekuleres det i at Solskjærs lag er på jakt etter flere forsterkninger, spesielt på midtstopperplassen ved siden av Harry Maguire.

En av spillerne som har vært linket til Manchester er Bournemouths Nathan Aké. Spekulasjonene ble ikke mindre da TV-kameraene fanget opp en samtale mellom Solskjær og Aké etter lørdagens kamp mellom Manchester United og Bournemouth.

Flere mener å ha hørt Solskjær si «vi trenger en venstrebeint midtstopper, stå på!", men da United-manageren ble konfrontert med ryktene på onsdagens pressekonferanse, var han kjapp med å avkrefte at de var interessert i en ny midtstopper.

– Jeg har sju midtstoppere, så jeg vet ikke hvor det kommer fra. Vi klarer oss fint, sa Solskjær.

Aston Villa neste

Spilleren som har figurert mest ved siden av Maguire denne sesongen, Victor Lindelöf, måtte byttes ut i kampen mot Bournemouth og er usikker til torsdagens oppgjør mot Aston Villa. Det bekreftet Solskjær til klubbens nettsted tirsdag.

Solskjærs lag er uansett storfavoritter før møtet med nedrykkstruede Villa, men den norske treneren tar ikke lett på torsdagens motstander av den grunn.

– De har vist siden koronapausen at de kan slå godt fra seg. Man kan se at de har jobbet mye med strukturen og kontringene deres er blant de sterkeste i ligaen.

Spesielt Jack Grealish er en spiller Solskjærs lag må se opp for. Villas største profil var god sist lagene møttes i desember, men selv om Solskjær sier laget skal være bevisste på ham, tilføyer han at «det er ikke bare én spiller på Aston Villa».

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 3 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrStortinget er ikke basert på meningsmålinger, men på valgresultat. Partiene Høyre, Senterpartiet, Venstre, KrF og Arbeiderpartiet prioriterte Møreaksen under NTP-behandlingen ...
Geir Ole Sætremyr 8 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøEg forstår godt kva som skjer og har skjedd.Møreaksen vart handsama som ei strekning heile tida, men vart framdriftsmessig splitta ...
Terje Sundsbø 10 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Frode HeimenMeget bra forklart. Den som ikke skjønner dette, fordtår rett og slett ikke sammenhengen. I alle fall hvis de fortsatt ...
Terje Sundsbø 10 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrDu skjønner åpenbart ikke hva du selv skriver. Du har helt rett i at Møreaksen er strekningen Ålesund-Molde. På samme ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje Sundsbø""Mener du at motstanden mot Møreaksen skyldes at Stortinget ikke følger opp prosjektene i NTP? Om man kjemper mot bevilgninger ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrMotstanden mot Møreaksen spriker i alle retninger. Frp og SV har totalt ulike grunner, og har ingen felles plattform for ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse