Annonse
Annonse
Fra middagsbuffeten ved Savalen hotell og Spa øverst i Østerdalen. Fra 15. juli kan gjester igjen forsyne seg av hotellets buffé.Foto: Geir Olsen / NTB scanpix
Fra middagsbuffeten ved Savalen hotell og Spa øverst i Østerdalen. Fra 15. juli kan gjester igjen forsyne seg av hotellets buffé.Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Fra 15. juli vil hoteller og kantiner igjen kunne tilby buffé til sine gjester. Det bekrefter næringsminister Iselin Nybø (V) til VG.

Hun mener at opphevingen av forbudet vil gjøre det enklere for hotellene, som nå kan tilby sine gjester flere valgmuligheter.

– Jeg tror folk kommer til å være fornøyde med at enda mer av normaliteten kommer tilbake igjen. Nå er vi inne i en sesong der folk er på ferie med de gledene og godene det innebærer, sier hun til avisen.

Hun understreker at myndighetene støtter seg til faglige råd og at Helsedirektoratet skal utarbeide nærmere retningslinjer.

Opphevingen av forbudet tas positivt imot av NHO Reiseliv.

– Dette er et steg i retning av normal drift vi har etterlyst lenge, og som er veldig positivt for bransjen. Det gir reiselivet muligheten til å levere et mer fullverdig produkt til sine kunder, sier administrerende direktør Kristin Krohn Devold i NHO Reiseliv i en pressemelding.

– Mange nordmenn har nok savnet den tradisjonelle hotellfrokosten, så det passer jo fint å få buffeten tilbake midt i fellesferien, mener hun.

Også bransjeaktørene er glade for endringen.

– Dette er veldig gode nyheter, dette visste jeg ikke, sier direktør Lars Ola Hektoen til NTB.

Han er en av eierne i det familiedrevne Savalen hotell og Spa i Østerdalen.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte