fbpx
Annonse
Annonse
Det blir gode temperaturer utover i neste uke, særlig på Sør- og Østlandet, sier Magnus Haukeland. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Det blir gode temperaturer utover i neste uke, særlig på Sør- og Østlandet, sier Magnus Haukeland. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

Etter en regntung start på helga flere steder, kommer de høye temperaturene tilbake i nesten hele landet til uka. I Sør- og Østlandet kan de få over 20 grader.

Værmeldingen er en gladmelding til alle som skal feriere på Sør- og Østlandet den kommende perioden, som kan få temperaturer mellom 20–25 grader utover i neste uke, ifølge Meteorologisk institutt.

– Det ser ut som bli en del opplett på Østlandet på foreløpige prognose. Særlig mot neste helg er det sannsynlig at det kan bli høye temperaturer her, sier statsmeteorolog Magnus Haukeland til NTB fredag ettermiddag.

Etter en våt start på helga i store deler av Sør-Norge, vil det trolig bli opplett resten av helga. Verre blir det på Vestlandet, som nok må belage seg på noe ustabilt vær hele den kommende uka.

– Det blir kanskje ikke den beste væruka, om man legger ferieturen til Vestlandet, men det blir fortsatt perioder med opphold også her, sier Haukeland.

Både Trøndelag og i Nord-Norge ser ut til å få gode temperaturer til uka, med opptil 20 plussgrader.

– Trondheim kan få opp mot 20 grader fra tirsdag-onsdag, og langtidsvarslet viser opp mot 18 grader i Tromsø neste helg, sier Haukeland.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte