Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
19 mai 2021 06:05
Foto: Jil Yngland / NTB
Foto: Jil Yngland / NTB

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, onsdag 19. mai.

FHIs ukesrapport

Onsdag framlegges den ukentlige rapporten fra Folkehelseinstituttet (FHI) om smittesituasjonen i Norge. Den forrige rapporten meldte om en liten økning i smitten nasjonalt, mens det var en nedgang i hovedstaden Oslo.

Pressekonferanse om Bergen Engines

For en drøy måned siden var både statsministeren og andre statsråder innkalt til høring i Bergen Engines-saken. Onsdag avgir utenriks- og forsvarskomiteen saken. Saksordfører Emilie Enger Mehl (Sp) vil sammen med Ap, SV og Frp møte pressen i vandrehallen i Stortinget etter avgivelsen, rundt klokken 13.

Sentrum legger fram partiprogram

Partiet Sentrum, med partileder Geir Lippestad i spissen, legger onsdag fram sitt partiprogram. Pressemøtet starter klokken 10 og vil bli strømmet på nett. Lippestad uttalte tidligere denne måneden at partiet ønsker en sentrum-venstreregjering.

Gjenåpning i Frankrike og Østerrike

I Østerrike får landets restauranter og hoteller lov å gjenåpne dørene, i tillegg til at en rekke kulturarrangementer blir tillatt etter et halvt års nedstengning. I Frankrike får museer, kinoer, ikke-essensielle butikker, samt utendørsserveringer åpne. Det nattlige portforbudet oppheves.

Stabæk mot Odd

Onsdag kveld reiser Odd til Nadderud stadion i Bærum for å møte Stabæk i Eliteserien. Kampen skulle opprinnelig spilles 16. mai, men kampen ble utsatt etter at Odd-spillerne en periode måtte i karantene på grunn av smitte.

(©NTB)

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Siste kommentarer

Lama Vik 6 timer siden Romsdalsaksen best på alle områder
"Romsdalsaksen" best på alle områderRomsdalsaksen "best" på alle områderRomsdalsaksen best på "alle" områderRomsdalsaksen best på alle "områder"
"Frank Sve trenerer Møreaksen"
Terje Sundsbø 1 dager siden Statens vegvesen trenerer Romsdalsaksen!
@Espen HeitmannUtredningene er utført av Norconsult. Om de mener at utredningene er urealistiske, så har de plikt til å si det.Formålet ...
Espen Heitmann 1 dager siden Statens vegvesen trenerer Romsdalsaksen!
@Terje SundsbøNå ja de utredningene av RA som har blitt gjort var direkte urealistiske og ganske tydelig konstruerte av SVV for ...
Det er bare å ta turen videre til Karmøy og Gandsfjorden/Gausel mellom Sandnes og Stavanger. Velde forurenser boligfelt med såkalt ...
Tom Major 2 dager siden Kanskje vi skal ta ondet ved roten?
Du får sagt det. Det norske politikere har gjennomført over en årrekke kan i sum kun kalles et kjempestort SVIK!
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte