Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
10 juli 2021 05:35
Del på Facebook
Foto: Annika Byrde / NTB
Foto: Annika Byrde / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er de viktigste nyhetene fra natten.

Få problemer med vanlig Oslo-skjenking

Selv med vanlige skjenketider i Oslo virket det ikke å være store problemer i form av bråk og uro i natt. Skjenkestoppen ved midnatt ble opphevet fra midnatt natt til 5. juli, og denne helgen er dermed den første uten begrensninger.

– Det inntrykket vi har, er at det har gått stort sett fint med de siste regelendringene for skjenking. Det har kanskje vært litt færre folk ute enn ventet, sier operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysæter i Oslo politidistrikt.

170 nye koronasmittede registrert siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 170 koronasmittede i Norge. Det er 70 færre enn samme dag i forrige uke.

De siste sju dagene er det i snitt registrert 173 koronasmittede per dag. Tilsvarende snitt for sju dager siden lå på 191, så trenden er synkende.

Økende misnøye med Bolsonaro

For første gang sier over halvparten av brasilianerne at de er misfornøyd med president Jair Bolsonaro, ifølge meningsmålingsinstituttet Datafolha.

51 prosent uttrykker nå misnøye, mot 45 prosent i mai. Bare 24 prosent er fornøyd med Bolsonaros styre. Målingen viser også at bare 25 prosent ville stemme på Bolsonaro om det var valg nå. 46 prosent ville stemme på tidligere president Lula da Silva. I en eventuell andre omgang ville Lula knuse Bolsonaro med 58 mot 31 prosent.

Knivstikking på Kongsberg

En mann ble stukket med kniv i Kongsberg sentrum i natt. Hendelsen skjedde rett ved en politipatrulje i Christian Augusts gate og ble loggført klokka 1.49.

– Gjerningspersonen er pågrepet av politiet, og den som ble stukket, får behandling av helse på stedet. Ikke alvorlig skadd, skriver operasjonssentralen.

Ventura skuffet stort og misset cuten

Kristoffer Ventura får det ikke til å stemme for tiden. I natt norsk tid misset han igjen cuten i en PGA-turnering da han endte seks slag over par de to første dagene.

Det var hans niende missede cut på de siste elleve turneringene. Dermed begynner det for alvor å spøke for spill på PGA-touren i 2021/22 for Ventura. For å få fornyet kortet på PGA-touren må man være blant de 125 beste i FedEx-cupen. Akkurat nå ligger Kristoffer Ventura som nummer 157.

Colombia slo Peru i bronsefinalen

Colombia slo Peru 3–2 i bronsefinalen i Copa America i Brasilia i natt norsk tid.

Kampens helt ble Luis Díaz, som scoret to ganger for Colombia, blant annet vinnermålet fire minutter på overtid. Han ble også kåret til beste spiller.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 5 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje Sundsbø"Fergeleiet kan ikke forbli i Molde sentrum mye lenger."Kva er flaskehalsen?
Terje Sundsbø 5 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrDet lederen av Stortingets samferdselskomite uttalte i forbindelse med lanseringen av NTP var nok etter påtrykk fra samferdselsministeren. Slik sett ...
Geir Ole Sætremyr 6 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøLeiaren i Samferdselskomiteen lever på lånt tid, og etter alle solemerker er hans tid forbi ved neste valg.Å flytte fergeleiet ...
Terje Sundsbø 6 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrDet er flott at du endelig innser behovet for å flytte fergeleiet ut fra sentrum av Molde, eksempelvis til Mordalsvågen. ...
Geir Ole Sætremyr 9 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøDet er flott at du trekker tilbake løysinga å flytte fergeleiet frå dagens lokalisering i Molde til Julsundet/Mordalsvågen. Det er ...
Terje Sundsbø 10 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrI denne tråden var det du som først nevnte Julsundet.Jeg har i kommentarer til andre artikler nevnt at flytting av ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse