Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
03 oktober 2021 05:45
Del på Facebook
Foto: Elise Amendola / AP / NTB
Foto: Elise Amendola / AP / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er de viktigste nyhetene fra natten.

Casper Ruud til finalen i San Diego

Casper Ruud slo bulgarske Grigor Dimitrov i semifinalen i ATP-turneringen i San Diego. Dermed er den norske tennisstjernen klar for finale mot Cameron Norrie.

Det ble en ekstremt spennende og jevn semifinale, der Ruud til slutt vant med settsifrene 6-4, 4-6, 6-4. Kampen ble spilt natt til i dag norsk tid.

309 nye koronasmittede registrert siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 309 koronasmittede i Norge. Det er 210 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 524 koronasmittede per dag. Tilsvarende snitt for sju dager siden lå på 684, så trenden er synkende.

I Oslo er det registrert 98 nye smittede det siste døgnet. Det er første gang siden midten av august at tallet er under 100.

Urolig landet rundt

Mange steder er det meldt om mye festing, vold og bråk i natt. I Tromsø har folk mistet pusten i kø, og i Porsgrunn gikk over 100 ungdommer gatelangs.

– Det er mange fulle ungdommer som går i gatene. Vi vil gjerne at foreldrene skal hente dem så det ikke oppstår ulykker som at de blir påkjørt, fortalte operasjonsleder Jan Kristian Johnsrud i Sørøst politidistrikt til NTB.

Mann skal ha blitt sparket i hodet i Oslo

Politiet har kontroll på en mistenkt etter at en mann meldes å ha blitt sparket i hodet på Bryn i Oslo. Ifølge politiet skal de involverte være russ.

Oslo-politiet meldte om hendelsen i Nils Hansens vei rett etter klokka ett i natt. De rykket ut med mange patruljer da det ble rapportert om amper stemning.

Vaksinekrav for å få fly

Reisende på alle Air New Zealands internasjonale ruter må være fullvaksinert. Ellers får de ikke være med, varsler flyselskapet.

Å være vaksinert mot koronavirus er den nye realiteten ved utenlandsreiser, opplyste Air New Zealands leder Greg Foran i natt, da han presenterte kravet som skal tre i kraft fra februar.

Fyllekjøring med veivals

Flere berusede personer tok seg i natt inn på et anleggsområde på Lillehammer. Der kjørte de en veivals og rev ned skilt.

– Observasjon av flere berusede personer som rev ned skilt og kjørte en veivals i anleggsområdet i Fåberggata. De stakk fra stedet ved vår ankomst. Ingen skader skjedd i området, meldte operasjonssentralen i Innlandet politidistrikt.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 4 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette er politikk gjennom Regjering og Storting.Det er ikkje noko Naturvernforbundet arbeider med, men vi registrerer kva rammeverk som er ...
Terje Sundsbø 5 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrDu svarer ikke på spørsmålet. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?
Geir Ole Sætremyr 16 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 20 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse