Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
10 november 2021 06:05
Del på Facebook
Foto: Gorm Kallestad / NTB
Foto: Gorm Kallestad / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, onsdag 10. november.

Nytt koronamøte i Trondheim

Etter at et flertall av politikerne i formannskapet i Trondheim vraket kommunedirektørens innstilling til koronaregler, skal det holdes et nytt møte om restriksjoner. Forslaget var en ny forskrift med påbud om munnbind og flere sterke anbefalinger. Ingen av tiltakene gikk direkte på skoledriften i kommunen, noe politikerne reagerte på. Politikerne mente tiltakene ikke var nok målrettet mot gruppene hvor smitten spres.

Siv Jensen gir ut bok

Tidligere Frp-leder Siv Jensens selvbiografi kommer for salg i bokhyllene onsdag. «Siv. Med egne ord» omhandler Jensens liv og politiske karriere, og er skrevet i samarbeid med journalist og forfatter Gunnar Ringheim. Jensen gikk tidligere i år av etter 15 år som leder for Fremskrittspartiet.

EU-domstol avgjør Google-anke

EU-domstolen kommer med kjennelse i saken der Google anket avgjørelsen om å gi selskapet en bot på 2,4 milliarder euro for brudd på konkurransereglene.

Hollande vitner i terrorrettssak

Frankrikes tidligere president François Holland vitner i rettssaken i kjølvannet av terrorangrepene i Paris i 2015. 130 mennesker ble drept da tre grupper med jihadister slo til mot konsertlokalet Bataclan, barer og restauranter i den franske hovedstaden fredag 13. november 2015. Den hovedtiltalte etter terroren i Paris i 2015 inntok onsdag tiltalebenken.

Mesterligaen kvinner

Frida Maanum og hennes Arsenal møter danske Køge i tredje runde av gruppespillet i mesterligaen i fotball for kvinner. I denne gruppen (C) spiller også Barcelona (Spania) – Hoffenheim (Tyskland) onsdag. I gruppe D spilles oppgjørene Benfica (Portugal) – Häcken (Sverige), Lyon (Frankrike) – Bayern München (Tyskland).

Semifinaler i håndball-NM for kvinner

Onsdag skal det avgjøres hvem som møtes i finalen i håndball-NM for kvinner. Aker, som aldri har spilt en NM-semifinale på seniornivå tidligere, spiller borte mot Molde. I tillegg møtes spiller Vipers Kristiansand hjemme mot Fana. Vinneren av oppgjørene møtes til NM-finale, som spilles i Oslo Spektrum 29. desember.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 7 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette er politikk gjennom Regjering og Storting.Det er ikkje noko Naturvernforbundet arbeider med, men vi registrerer kva rammeverk som er ...
Terje Sundsbø 8 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrDu svarer ikke på spørsmålet. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?
Geir Ole Sætremyr 19 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 23 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse