Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
11 juni 2022 05:35
Del på Facebook
Foto: Edmar Barros / AP / NTB
Foto: Edmar Barros / AP / NTB

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til lørdag 11. juni.

To til sykehus etter båtulykke på Aurlandsfjorden

En fritidsbåt med to personer om bord grunnstøtte i 2.30-tiden på Aurlandsfjorden i Aurland kommune. To menn i 20-årene er fraktet til sykehuset i Førde med uavklart skadeomfang.

De to ble fraktet av brannmannskaper i båt til Leikanger og deretter fløyet til sykehus i redningshelikopter. Det var mennene selv om varslet om grunnstøtingen. Årsaken til ulykken er så langt ikke kjent.

Mulige levninger av forsvunnet journalist undersøkes i Brasil

Myndighetene i Brasil undersøker mulige levninger og en mulig grav i et område i Amazonas der de leter etter en savnet britisk journalist.

Det er økende frykt for hva som kan ha skjedd med journalisten Dom Philips og den brasilianske urfolkseksperten Bruno Pereira som var på arbeidsreise i det avsidesliggende Javari-området i Amazonas. De ble meldt savnet søndag.

Enighet om migrasjon på Amerika-toppmøtet

President Joe Biden og ledere fra 20 andre land i Amerika kunngjorde et veikart for migrasjon da de avsluttet et toppmøte i Los Angeles fredag.

annonse

Erklæringen omfatter blant annet etablering av lovlige måter for migranter å komme inn i land på, bistand til samfunn som er mest berørt av migrasjon og samordning av nødtiltak. I stor grad er det formalisering av tiltak som allerede er igangsatt.

Ti års fengsel for boliviansk ekspresident

Bolivias ekspresident Jeanine Áñez ble fredag dømt til ti års fengsel, ett år etter at hun ble arrestert, anklaget for å ha tatt makten ved et kupp i 2019.

Áñez har vært varetektsfengslet siden mars i fjor. Hun har konsekvent avvist anklagene og fordømt det hun kaller politisk forfølgelse.

Dronesøk avsluttet i skredområdet i Loen

Politiet og redningsmannskaper avsluttet søket med drone i rasområdet i Loen i Stryn. Det er ikke gjort funn i området, opplyser politiet.

– Det er fortsatt ingen som er meldt savnet i området, skriver politiet i en pressemelding klokken 2 og legger til at søket gjenopptas lørdag morgen.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 10 timer siden Trafikktrygging og næringsvegane viktigast!
@Anne Mari SandshamnJeg ser du viser til at Oslofjordtunnelen stenges ofte pga. hendelser i tunnelen. Det er ikke rart – men den ...
Det som Hofseth skriver her, er så logisk og klokkeklart at alle ser fornuften i det.Prosjektet Borgundfjord- og Veddetunnelen er ...
Anne Mari Sandshamn 1 dager siden Trafikktrygging og næringsvegane viktigast!
@Terje SundsbøSi ikke det du, her er den mest berømte.. Og neida, ikke nødvendigvis av innsig av vann, men dog... 300 ...
Terje Sundsbø 2 dager siden Trafikktrygging og næringsvegane viktigast!
@Anne Mari SandshamnJeg tror det skjer oftere at veier oppe i dagen blir stengt pga. mye vann/flom enn at undersjøiske tunneler stenges ...
Anne Mari Sandshamn 2 dager siden Trafikktrygging og næringsvegane viktigast!
Ser jo med klarhet nå, etter siste uværet , hvor rammet en kanbli av uvær - i undersjøiske tuneller! Tenker ...
Ketil Strand Andersen 3 dager siden Symbolpolitikk i bakvendtland
Merk at de to tårnene man ser på illustrasjonsfotoet er kjøletårn som brukes i varme land for å redusere temperaturen ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte