Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
11 juni 2022 05:35
Del på Facebook
Foto: Edmar Barros / AP / NTB
Foto: Edmar Barros / AP / NTB

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til lørdag 11. juni.

To til sykehus etter båtulykke på Aurlandsfjorden

En fritidsbåt med to personer om bord grunnstøtte i 2.30-tiden på Aurlandsfjorden i Aurland kommune. To menn i 20-årene er fraktet til sykehuset i Førde med uavklart skadeomfang.

De to ble fraktet av brannmannskaper i båt til Leikanger og deretter fløyet til sykehus i redningshelikopter. Det var mennene selv om varslet om grunnstøtingen. Årsaken til ulykken er så langt ikke kjent.

Mulige levninger av forsvunnet journalist undersøkes i Brasil

Myndighetene i Brasil undersøker mulige levninger og en mulig grav i et område i Amazonas der de leter etter en savnet britisk journalist.

Det er økende frykt for hva som kan ha skjedd med journalisten Dom Philips og den brasilianske urfolkseksperten Bruno Pereira som var på arbeidsreise i det avsidesliggende Javari-området i Amazonas. De ble meldt savnet søndag.

Enighet om migrasjon på Amerika-toppmøtet

President Joe Biden og ledere fra 20 andre land i Amerika kunngjorde et veikart for migrasjon da de avsluttet et toppmøte i Los Angeles fredag.

annonse

Erklæringen omfatter blant annet etablering av lovlige måter for migranter å komme inn i land på, bistand til samfunn som er mest berørt av migrasjon og samordning av nødtiltak. I stor grad er det formalisering av tiltak som allerede er igangsatt.

Ti års fengsel for boliviansk ekspresident

Bolivias ekspresident Jeanine Áñez ble fredag dømt til ti års fengsel, ett år etter at hun ble arrestert, anklaget for å ha tatt makten ved et kupp i 2019.

Áñez har vært varetektsfengslet siden mars i fjor. Hun har konsekvent avvist anklagene og fordømt det hun kaller politisk forfølgelse.

Dronesøk avsluttet i skredområdet i Loen

Politiet og redningsmannskaper avsluttet søket med drone i rasområdet i Loen i Stryn. Det er ikke gjort funn i området, opplyser politiet.

– Det er fortsatt ingen som er meldt savnet i området, skriver politiet i en pressemelding klokken 2 og legger til at søket gjenopptas lørdag morgen.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

Anne Mari Sandshamn 1 timer siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøJaja, du får nå bare fortsette å bo i din egen lille drømmverden. 10. plass av 20, er ikke høyt ...
@Anne Mari SandshamnDine 3 første linker viser til prioriteringene fra mai, før revidert statsbudsjett nå i september. Og som du påviser – ...
Frode Hoseth 7 timer siden Et utspekulert verktøy
Idag den 07.10.2022 er Norges dag der Den Norske Nobelkomiteen sender signaler om (grunnleggende) menneskerettigheter, demokratiet og fredelig sameksistens for ...
Anne Mari Sandshamn 9 timer siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøLest denne Terje? : https://www.veier24.no/artikler/her-er-lista-vegvesenet-prioriterer-disse-store-veiprosjektene/519367   MA er ikke nevnt engang på noen av listene for de neste 5 år -  fakta ...
Mange gode nyheter for Møreaksen i statsbudsjettet. F.eks. gratis ferger til Otrøya og Gossen, noe som vil øke andelen av ...
Anne Mari Sandshamn 1 dager siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøLaaaaangt derifra gitt :) MA er gravlagt :) 
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte