Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
11 juni 2022 05:35
Del på Facebook
Foto: Edmar Barros / AP / NTB
Foto: Edmar Barros / AP / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til lørdag 11. juni.

To til sykehus etter båtulykke på Aurlandsfjorden

En fritidsbåt med to personer om bord grunnstøtte i 2.30-tiden på Aurlandsfjorden i Aurland kommune. To menn i 20-årene er fraktet til sykehuset i Førde med uavklart skadeomfang.

Annonse
Annonse

De to ble fraktet av brannmannskaper i båt til Leikanger og deretter fløyet til sykehus i redningshelikopter. Det var mennene selv om varslet om grunnstøtingen. Årsaken til ulykken er så langt ikke kjent.

Mulige levninger av forsvunnet journalist undersøkes i Brasil

Myndighetene i Brasil undersøker mulige levninger og en mulig grav i et område i Amazonas der de leter etter en savnet britisk journalist.

Det er økende frykt for hva som kan ha skjedd med journalisten Dom Philips og den brasilianske urfolkseksperten Bruno Pereira som var på arbeidsreise i det avsidesliggende Javari-området i Amazonas. De ble meldt savnet søndag.

Enighet om migrasjon på Amerika-toppmøtet

President Joe Biden og ledere fra 20 andre land i Amerika kunngjorde et veikart for migrasjon da de avsluttet et toppmøte i Los Angeles fredag.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Erklæringen omfatter blant annet etablering av lovlige måter for migranter å komme inn i land på, bistand til samfunn som er mest berørt av migrasjon og samordning av nødtiltak. I stor grad er det formalisering av tiltak som allerede er igangsatt.

Ti års fengsel for boliviansk ekspresident

Bolivias ekspresident Jeanine Áñez ble fredag dømt til ti års fengsel, ett år etter at hun ble arrestert, anklaget for å ha tatt makten ved et kupp i 2019.

Áñez har vært varetektsfengslet siden mars i fjor. Hun har konsekvent avvist anklagene og fordømt det hun kaller politisk forfølgelse.

Dronesøk avsluttet i skredområdet i Loen

Politiet og redningsmannskaper avsluttet søket med drone i rasområdet i Loen i Stryn. Det er ikke gjort funn i området, opplyser politiet.

– Det er fortsatt ingen som er meldt savnet i området, skriver politiet i en pressemelding klokken 2 og legger til at søket gjenopptas lørdag morgen.

(©NTB)

Annonse
Annonse

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Brobygging
@Terje SundsbøI ein uttale til mellom anna E39 Ålesund til Molde, eller omvendt, uttaler Transportforvaltning Midt i SVV (05.03.24) mellom anna, ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Brobygging
@Terje SundsbøEg har vist til forpliktende mål i klimapolitikken. Med gjeldande tiltak er vi langt frå å oppnå dette målet.Så har ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Brobygging
@Geir Ole SætremyrDet kloden ikke tåler, er enormt kraftkrevende ferger. Når Møreaksen avløser 3 fergesamband, blir enorme mengder elektrisitet frigitt, langt mer ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Brobygging
@Terje SundsbøDet akkurat det eg sa, der må vere likhet mellom Loke og Tor. Også reduksjon av farta gjennom Tautratunellen frå ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Brobygging
@Geir Ole SætremyrHurtige trafikkreduksjoner oppnås ved å redusere fartsgrensene i dag på allerede sterkt trafikkerte veier, slik som rundt Ålesund. Uten utviding ...
Geir Ole Sætremyr 2 dager siden Brobygging
@Terje SundsbøDette vil ramme alle, også der framskrivingane av trafikk er 50+. Naudsynt trafikkauke til å betale tilbake bompengefinansieringa. Sjøl om SVV ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse