Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
25 oktober 2022 06:05
Del på Facebook
Foto: Terje Pedersen / NTB
Foto: Terje Pedersen / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, tirsdag 25. oktober:

Støre skal redegjøre om den sikkerhetspolitiske situasjonen

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) kommer til Stortinget for å redegjøre om krigen i Ukraina og den sikkerhetspolitiske situasjonen. Det blir debatt umiddelbart etter redegjørelsen.

Annonse
Annonse

Pressemøte om konkurransesituasjonen i dagligvarebransjen

Næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) holder frokostmøte i Mathallen i Oslo om arbeidet med å bedre konkurranseforholdene i dagligvarebransjen. Regjeringen har signalisert overfor aktørene i bransjen at det må tas grep for å bedre konkurransesituasjonen, og det er ventet at Vestre kommer med noen konkrete tiltak på møtet.

Delvis solformørkelse

Den største solformørkelsen vi har hatt på sju år, finner sted i dag. Den kan ses i Europa, Midtøsten og Nordøst-Afrika. Man kan se solformørkelsen mellom klokken 11 og 13, og den vil være på sitt største rundt klokken 12. I Norge vil man kunne se solformørkelsen best nordøst i landet.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Russisk rett vurderer Griners anke

En russisk domstol skal vurdere den amerikanske basketballspilleren Brittney Griners anke. Hun er tiltalt for smugling og besittelse av et narkotisk stoff. WNBA-profilen har vært fengslet i Russland siden hun ble pågrepet på flyplassen i Moskva 17. februar.

Haaland møter gamle lagkamerater

I kveld er det duket for åtte Champions League-kamper. Blant annet skal Erling Braut Haalands Manchester City møte hans gamle klubb Borussia Dortmund. RB Salzburg - Chelsea, Sevilla - København og Benfica - Juventus er blant de andre oppgjørene som skal spilles.

VM i Fischer-sjakk starter

De første trekkene i VM i Fischer-sjakk blir tatt i dag. Mesterskapet arrangeres i Reykjavik på Island, og Magnus Carlsen er blant deltakerne. Sjakkformen kjennetegnes av at utgangsstillingen endres fra parti til parti.

(©NTB)

Annonse
Annonse

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Ketil Strand Andersen 4 dager siden Anbefales å ta et besøk til Kvernes
Nå forstod jeg hvorfor det kalles stavkirke!
@Terje SundsbøPunk 1 og 2. Premissene i påstanden er ufullstendig. Vart spørsmålet komplettert med kostnaden for kvar passering målt opp mot ...
@Geir Ole SætremyrHvorfor svarer du ikke på de spørsmålene du får? Det du kaller en ytring fra Rasmus Rasmussen, er en liste ...
@Terje SundsbøEg peika på at Trude Brosvik sa meir. Ja  ho ville ha rassikring av Tokagjelet også. Så det er korrekt. ...
@Terje SundsbøHar du lest protokollen frå Fylkestinget der dei behandla RTP?
@Geir Ole SætremyrVestland fylkeskommune prioriterer ikke rassikring av turistveier og vedlikehold av veiene mellom fergeleiene framfor fastlandssamband til egne innbyggere. De skal ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse