Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
25 oktober 2022 06:05
Del på Facebook
Foto: Terje Pedersen / NTB
Foto: Terje Pedersen / NTB

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, tirsdag 25. oktober:

Støre skal redegjøre om den sikkerhetspolitiske situasjonen

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) kommer til Stortinget for å redegjøre om krigen i Ukraina og den sikkerhetspolitiske situasjonen. Det blir debatt umiddelbart etter redegjørelsen.

annonse

Pressemøte om konkurransesituasjonen i dagligvarebransjen

Næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) holder frokostmøte i Mathallen i Oslo om arbeidet med å bedre konkurranseforholdene i dagligvarebransjen. Regjeringen har signalisert overfor aktørene i bransjen at det må tas grep for å bedre konkurransesituasjonen, og det er ventet at Vestre kommer med noen konkrete tiltak på møtet.

Delvis solformørkelse

Den største solformørkelsen vi har hatt på sju år, finner sted i dag. Den kan ses i Europa, Midtøsten og Nordøst-Afrika. Man kan se solformørkelsen mellom klokken 11 og 13, og den vil være på sitt største rundt klokken 12. I Norge vil man kunne se solformørkelsen best nordøst i landet.

annonse

Russisk rett vurderer Griners anke

En russisk domstol skal vurdere den amerikanske basketballspilleren Brittney Griners anke. Hun er tiltalt for smugling og besittelse av et narkotisk stoff. WNBA-profilen har vært fengslet i Russland siden hun ble pågrepet på flyplassen i Moskva 17. februar.

Haaland møter gamle lagkamerater

I kveld er det duket for åtte Champions League-kamper. Blant annet skal Erling Braut Haalands Manchester City møte hans gamle klubb Borussia Dortmund. RB Salzburg - Chelsea, Sevilla - København og Benfica - Juventus er blant de andre oppgjørene som skal spilles.

VM i Fischer-sjakk starter

De første trekkene i VM i Fischer-sjakk blir tatt i dag. Mesterskapet arrangeres i Reykjavik på Island, og Magnus Carlsen er blant deltakerne. Sjakkformen kjennetegnes av at utgangsstillingen endres fra parti til parti.

(©NTB)

annonse

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

@Terje SundsbøFordi du hater ferger, betyr det ikke at alle andre gjør det! Og hva vet du om hva andre trenger ...
@Bengt G ErikssonTror ikke han sikter til hvordan dere har det i partiet og oppfatter det selv men mer mot politiske resultater. ...
@Anne Mari SandshamnFerger er ikke noen kjærkommen pause, men et utidig heft for nesten alle. Det er grotesk egoistisk å påtvinge alle ...
@Terje SundsbøFordi ferger ER og blir er kjærkommen pause  for de fleste, og de aller fleste trailerer legger inn pålagte hvilepauser ...
Vidar Hölm 16 timer siden Selvfølgelig trenger vi Nordmørslista!
Bygningsmasse på Hjelset er nedskalert med ca 60 000 kvadratmeter fra opprinnelig planlagt. Det er en katastrofe. En katastrofe som ...
Hei!Du starter med at du ikke flagger noe politisk syn, men det gjør du jo, selvfølgelig. Du sier at krydderet ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte