Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
13 januar 2023 05:35
Del på Facebook
Arkivfoto: Lance Murphey / AP / NTB
Arkivfoto: Lance Murphey / AP / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er de viktigste nyhetene fra natten.

Lisa Marie Presley døde

I natt døde rockekongen Elvis' eneste barn, Lisa Marie Presley, 54 år gammel. Dødsbudskapet kom kun noen timer etter at moren Priscilla Presley bekreftet at datteren ble kjørt til sykehuset tidligere torsdag etter en hjertestans.

Annonse
Annonse

Presley etterlater seg tre døtre.

Flere døde i uvær i USA

Minst seks personer har mistet livet i en tornado som rammet delstaten Alabama. I tillegg er tolv personer alvorlig skadd.

Det er uklart om flere personer har mistet livet eller er skadd som følge av uværet. Mellom 40 til 50 hus ble ødelagt i stormen, og redningsarbeidere jobber med å gjennomsøke bygninger og områder hvor det kan være skadde eller døde.

Minister trekker seg i Peru

Arbeidsminister Eduardo García Birimisa leverte i natt norsk tid inn oppsigelsesbrev til presidenten. Årsaken er flere titalls dødsfall etter opptøyer.

I brevet skriver ministeren at han trekker seg på grunn av dødsfallene etter sammenstøt mellom demonstranter og sikkerhetsstyrker i Puno- og Cusco-regionene, ifølge radiokanalen Radio Programas del Perú.

Annonse
Annonse

Zuccarello med assist da Wild vant

Minnesota Wild dro i land seieren 3-1 mot New York Islanders NHL-kamp i siste periode. Mats Zuccarello hadde målgivende pasning på Wilds andre mål.

Den 35-årige nordmannen står etter kampen i natt norsk tid med hele 42 målpoeng på 39 kamper denne sesongen, fordelt på 17 mål og 25 assists.

Snøscooterfører omkom i Vesterålen

En mann i begynnelsen av 20-årene mistet livet i en ulykke med snøscooter på Skagen i Hadsel kommune i Nordland. Nordland politidistrikt meldte om ulykken klokka 201.7 i går kveld, og noe før midnatt opplyste de at mannen var omkommet.

– Ulykken skjedde i umiddelbar nærhet til avdødes bolig, og et vitne meldte fra til politiet, forteller operasjonsleder Kjetil Kaalaas til NTB. Årsaken til ulykken er ikke klar.

Person bevisstløs etter arbeidsulykke på Helgeland

En person er fraktet til sykehus etter en arbeidsulykke på en båt som ligger til kai i Mo i Rana. Personen var bevisstløs. Nordland politidistrikt fikk melding om ulykken klokka 2.11 i natt.

– Hva som har skjedd, vet vi ikke, forteller operasjonsleder Kjetil Kaalaas.

(©NTB)

Annonse
Annonse

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 5 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrStortinget er ikke basert på meningsmålinger, men på valgresultat. Partiene Høyre, Senterpartiet, Venstre, KrF og Arbeiderpartiet prioriterte Møreaksen under NTP-behandlingen ...
Geir Ole Sætremyr 10 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøEg forstår godt kva som skjer og har skjedd.Møreaksen vart handsama som ei strekning heile tida, men vart framdriftsmessig splitta ...
Terje Sundsbø 11 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Frode HeimenMeget bra forklart. Den som ikke skjønner dette, fordtår rett og slett ikke sammenhengen. I alle fall hvis de fortsatt ...
Terje Sundsbø 12 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrDu skjønner åpenbart ikke hva du selv skriver. Du har helt rett i at Møreaksen er strekningen Ålesund-Molde. På samme ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje Sundsbø""Mener du at motstanden mot Møreaksen skyldes at Stortinget ikke følger opp prosjektene i NTP? Om man kjemper mot bevilgninger ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrMotstanden mot Møreaksen spriker i alle retninger. Frp og SV har totalt ulike grunner, og har ingen felles plattform for ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse