Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Redaksjonen
Artikkel
17 februar 2023 10:34
Del på Facebook
Tor Finn Isaksen er ny toppkandidat i Averøy FrP. Foto: Averøy FrP
Tor Finn Isaksen er ny toppkandidat i Averøy FrP. Foto: Averøy FrP
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter at mangeårig gruppeleder for Averøy FrP, Jan Steinar Engeli Johansen i fjor høst takket nei til gjenvalg som toppkandidat, har lokalpartiet nå funnet ny toppkandidat i Haugesunderen Tor Finn Isaksen, melder Averøy FrP i en pressemelding.

– Jeg er svært fornøyd med at vi har funnet en så kompetent førstkandidat for Averøy, sier avtroppende gruppeleder, Jan Steinar Engeli Johansen.

Annonse
Annonse

Engeli Johansen har selv hatt flere samtaler med Isaksen, sammen med lokallagsleder Olav Engvik, og sammen med resten av lokallaget var det en enkel beslutning at han skulle få innta topplassen for FrP den kommende perioden.

FrP har i en årrekke hatt stor innflytelse på Averøy-politikken, og ved nominasjonen av listekandidater har lokalpartiet funnet mange nye medlemmer som sitter på stor kunnskap, god erfaring, og mange gode ideer på hvordan både partiet og kommunen skal utvikle seg videre. Den beste måten å få impulser utenfra på er gjerne å involvere nye medlemmer direkte, og lokallagsleder Olav Engvik er veldig tydelig på at Averøy FrP nå har en kandidatliste med svært god og bred kompetanse. Vi tar vare på gamle medlemmer samtidig som vi gir nye medlemmer muligheten til å slippe til. Det er bare slik vi kan utvikle oss videre, sier Engeli Johansen.

Isaksen er født i 1956 og har fartstid fra bystyret i Haugesund for FrP. Han har vært bosatt i Averøy det siste året, og deler livet med Anita, som er ei ekte Kristiansunds-jente, men med bestemor fra gården Haukåsen på Averøy.

Han har nærmere 20 års erfaring fra Norske Shell, og bodde på 90- og 2000-tallet i Kristiansund og Møre-distriktet i tilknytning til Draugen og Ormen Lange/Nyhamna-prosjektene, og med lederroller i de påfølgende driftsorganisasjonene.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Tor Finn arbeider fortsatt i energibransjen, og har i dag sin arbeidsplass hos Equinor hvor han arbeider på kontoret i Kristiansund.

Tor Finn beskrives som ærlig og grundig. Selv mener han at han nok lytter mer enn han snakker, er glad i mennesker, elsker humor og foretrekker nok også å jobbe i lag med andre.

– Jeg er en tydelig beslutningstaker, men tror likevel at jeg evner å ta hensyn og utøve omsorg, sier Tor Finn Isaksen.

Naturlig nok har han stor interesse for næringsutvikling, og med dagens store fokus rundt lavkarbon/null utslipps-løsninger, så er det mulighetsrom dersom politikere og innbyggere ønsker dette, og mener at utviklingen er mye mer enn vindmøller.

Tor Finn Isaksen vil være et veldig godt valg for innbyggerne i Averøy til høstens valg, og sammen med resten av FrP-laget vil han sørge for en enda bedre kommune de neste fire årene, avslutter Jan Steinar Engeli Johansen, som ønsker sin etterfølger og resten av laget i Averøy riktig lykke til i valget og den kommende perioden.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil
Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 14 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje Sundsbø""Mener du at motstanden mot Møreaksen skyldes at Stortinget ikke følger opp prosjektene i NTP? Om man kjemper mot bevilgninger ...
Terje Sundsbø 14 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrMotstanden mot Møreaksen spriker i alle retninger. Frp og SV har totalt ulike grunner, og har ingen felles plattform for ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøHusk at inngangen var fergefri E39, oppfatta som ein skulle slippe ferge over Romsdalsjorden, og andre fergestrekningar frå Kristiansand til ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrIngen har betvilt at uten Møreaksen så er fergeavløsning til Otrøya og Gossen et fylkeskommunalt ansvar. Men det ingen av ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøKorrekt.Uten Møreaksen vil eventuell frgeavkøysing bli eit fylkeskommunalt ansvar.Og, ein fylkeskommune uten økonomisk ryggrad til å gjennomføre dette etter den ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrNei, hovedargumentet for Møreaksen er ikke fergefritt til Otrøya og Gossen. I dette innlegget fra Rasmussen viser han til at ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse