Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
19 mai 2023 22:14
Del på Facebook
Politiets kriminalteknikere jobber på åstedet i Kristiansund fredag kveld etter at en mann og en kvinne i 70-årene ble funnet døde av skuddskader. Foto: Joakim Halvorsen / NTB
Politiets kriminalteknikere jobber på åstedet i Kristiansund fredag kveld etter at en mann og en kvinne i 70-årene ble funnet døde av skuddskader. Foto: Joakim Halvorsen / NTB

En mann og en kvinne i 70-årene ble funnet døde av skuddskader i Kristiansund fredag. De to var gift med hverandre, opplyser politiet.

– Politiet etterforsker denne saken bredt, og vi holder flere hypoteser åpne, men så langt er det ingenting som tyder på at andre personer har vært involvert i hendelsen. På det nåværende tidspunkt leter vi ikke etter en ukjent gjerningsperson, sa politiinspektør Ove Brudevoll i Møre og Romsdal politidistrikt på en pressekonferanse fredag kveld.

annonse

Politiet fikk litt over klokken 15.30 melding om at det lå en alvorlig skadd person utenfor en enebolig sentralt i Kristiansund.

– Politiet rykket bevæpnet ut til adressen, og vi fant da en kvinne i 70-årene utenfor huset. Kvinnen var hardt skadd, og skadene var forenlig med skuddskader. Kvinnen ble kjørt til Kristiansund sykehus med ambulanse, og det ble etter kort tid konstatert at hun var død, sier Brudevoll.

Skytevåpen funnet

Ved søk i huset ble det funnet ytterligere en død person. Dette var en mann i 70-årene, og også han hadde skader som var forenlige med skuddskader.

Politiet har funnet skytevåpen i huset.

De to avdøde var gift med hverandre, og begge bodde i huset.

annonse

Kriseteam

Etterforskningen av saken fortsetter utover kvelden.

– Det foretas vitneavhør, rundspørringer i nabolaget, vi undersøker elektroniske spor, og ikke minst er det et nokså omfattende kriminalteknisk arbeid som skal gjøres på stedet, sier politiinspektøren.

De pårørende er varslet.

– Disse ivaretas av kriseteamet i Kristiansund kommune, og politiet har også utpekt en pårørendekontakt som skal ivareta de pårørende på best mulig måte, sier Brudevoll.

Ordfører Kjell Neergaard (Ap) i Kristiansund kommune omtaler saken som en forferdelig tragedie.

– Det er lite samfunn vi lever i, der de fleste kjenner de fleste. Også jeg kjente dem godt. Mine tanker i kveld går selvfølgelig til barn og barnebarn som fikk denne forferdelige nyheten i ettermiddag, sier han til Dagbladet.

annonse

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 3 timer siden Prioritering av E136 Eksportveien
Møreaksen – Genial, og den eneste aktuelle fjordkryssingen. Knapt noe politisk parti har andre alternativer for fergefri fjordkryssing på sitt ...
Terje Sundsbø 4 timer siden Prioritering av E136 Eksportveien
@Hans-Peter KaaresenMøreaksen ligger inne på 9. plass i utkastet til prioriteringer i NTP:https://www.nrk.no/vestland/statens-vegvesen-legg-fram-nye-vegprioriteringar-1.16410026.Hvilket vedtak er det du sikter til?
Hans-Peter Kaaresen 5 timer siden Prioritering av E136 Eksportveien
De som har vært i tvil, er ikke i tvil lenger, etter å ha lest dette innlegget.  De blir enda ...
Petter E. Olsen 5 timer siden En ny vår for kjernekraft?
Innlegget røper vel at den som skriver har lite greie på moderne kjernekraftverk og sitter fast i "atomkraft, det er ...
Anne Mari Sandshamn 7 timer siden Beskjed om å flytte?
@Terje SundsbøJeg fikk ikke svar på mitt spørsmål... Så jeg gjentar det i håp om at du faktisk er voksen nok ...
Ketil Strand Andersen 9 timer siden En ny vår for kjernekraft?
Innleggets hovedbudskap er bra, sett i lys av den gammeldagse måten å se på kjernekraft, at det er noe vi ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte