Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
11 juni 2023 06:20
Del på Facebook
Foto: Beate Oma Dahle / NTB
Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Dette er blant de ventede hendelsene søndag 11. juni.

Casper Ruud spiller finale i Roland-Garros

Klokka 15 starter Roland-Garros-finalen. Der møter norske Casper Ruud legenden Novak Djokovic til kamp om ett av de gjeveste trofeene i tennissporten. Ruud er i sin tredje Grand Slam-finale og kjemper om sitt første trofé i en av de største turneringene.

Annonse
Annonse

Turneringen spilles på grus – Ruuds favorittunderlag – og er årets 2. Grand Slam-turnering. I forkant av matchen har Ruud sagt at et avgjørende stikkord blir å ikke overtenke.

Budsjettforhandlingene fortsetter

Klima og dyrtid er de viktigste sakene for SV i forhandlingene om revidert nasjonalbudsjett. Partiet må ha en miljøseier for å komme i mål. Lørdag var det pause i forhandlingene, men partene skal møtes igjen søndag klokka 14. Siden 23. mai har Ap og Sp forhandlet med SV om budsjettet.

Betaler for å sende strøm til Storbritannia

I tre timer på søndag betaler strømprodusentene for å sende strøm til Storbritannia. Planen er å eksportere strøm fra Norge gjennom hele døgnet. Det er en egen auksjon knyttet til strømmen som sendes via kabelen til Storbritannia, og på søndag må norske produsenter betale for å levere strøm dit, ifølge Europower.

Annonse
Annonse

Ingen messe med paven søndag

Legene sier alle medisinske indikatorer er normale etter pave Frans' mageoperasjon, men ønsker å beholde ham på sykehus ut neste uke. De har bedt paven ikke ha noen offentlige opptredener søndag, slik at buken får hvile. Lørdag sa de også at de vil beholde ham på sykehuset hele neste uke.

G18-landslaget møter Portugal

Fredag spilte det norske G18-landslaget 2–2 mot England i en turnering i Portugal. Søndag møter de vertene Portugal. Lagene ledes av Luis Pimenta og Per Inge Jacobsen. Tirsdag står Australia for tur.

Märtha Louise arrangerer kjendisløp på Bjerke

Søndag ettermiddag er det Oslo Grand Prix på Bjerke travbane. Travløpet starter klokka 17.30. Tre timer før arrangerer prinsesse Märtha Louise og Hest360 kjendisløp på travbanen.

(©NTB)

Annonse
Annonse

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til #614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 3 timer siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøDu har oversett det faktum at biltrafikken ikkje skal, eller kan blomstre.
Terje Sundsbø 3 timer siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrJeg har studert linken – den forteller at flere kjørefelt/nye veier raskt blir tatt i bruk, og dokumenterer at dette ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrDu tar feil igjen. I din referanse til tallet 1200 sier SVV: «Etter at ny E39 Ørskogfjellet- Vik er ferdig utbygd ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøEg har aldri snakka om 2050. Det er eit virvar i di boble.Prosentrekning kan eg.Kor unison stemninga er når pengene ...
Terje Sundsbø 2 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrTidligere har du vist til SVV sin Planbeskrivelse E39 Ørskogfjellet-Vik, og henvist til tallet 1200 som reduksjonen i trafikken ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse