Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Redaksjonen
Artikkel
25 august 2023 15:20
Del på Facebook
Foto: Kurt Helge Røsand / KSU.NO
Foto: Kurt Helge Røsand / KSU.NO

6.–7. oktober er det både marked og musikk når Smølabonan igjen inntar byen.

Fredag 6. oktober blir det akustisk musikk og ørensfryd med sterk lyttefaktor! Kåre Audun Holm, fra Smøla, (klart det), – legger vekt på gode melodier og tekster med mening, og er en formidler av rang med sin ekthet og innlevelse. Inge Bævre sine vare og fine gitarsoloer krydrer den nære og tette stemningen. Med seg har de et rutinert og solid komp, med Ørjan Strømme på bass og Kjetil Høyvik på trommer.

Annonse
Annonse

Dette er en kvartett som har høstet masse skryt fra en stadig økende tilhengerskare de siste åra.

Lørdag 7. oktober er det Christina Skjølberg, selvsagt opprinnelig fra Smøla. Hun går på scenen etter at hovedkonserten i Braatthallen er ferdig slik at flere kan få med seg også denne konserten.

Christinas musikalske referanser er dypt forankret i 60 og 70-tallets blues, funk og rock, og det samme gjelder fremførelsen på scenen.

Publikum som vokste opp med denne musikken og opplevde den live den gang, har etter Christinas opptredener ofte gitt tilbakemeldinger som «jeg trodde aldri jeg skulle få oppleve dette igjen». Christina gir alt, og vet å underholde sitt publikum.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Christina begynte å spille på norske bluesklubber i 2009. I 2014 gav hun ut sitt debutalbum, «Come and get it» på tyske Ruf Records, og turnerte Europa rundt med Ruf's Blues Caravan. Tett turnering har gitt masse sceneerfaring, og Christina fremstår i dag som en fullblods artist, med stålkontroll på både band og publikum.

Etter turneen med Blues Caravan spilte Christina resten av 2014 med eget band på en rekke klubber og festivaler både i Norge og Tyskland.

I perioden før koronaen i 2015–2019 turnerte Christina både i Tryskland og Norge i tillegg til å gjøre flere konserter også i Sverige og Østerrike.

Christina er nå i gang igjen for fullt og gav høsten 2022 ut et nytt album «I'm on fire», som har høstet gode kritikker både i Norge og internasjonalt. Det nye låtmaterialet fortsetter delvis i samme stil som på debutalbumet, men med enda tydeligere referanser til 70-tallets rock, blues og funk.

Billetter og info ligger på Kulturfabrikken.

Annonse
Annonse
Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

@Terje SundsbøOg?
@Geir Ole SætremyrSvaret ditt står til stryk.
Hans-Peter Kaaresen 3 dager siden Er fergefri E39 realistisk?
Fornuftige refleksjoner Paul!  Det som blir det aller viktigste er å bytte ut regjeringen i september 2026, slik at fornuften ...
Ketil Strand Andersen 10 dager siden Anbefales å ta et besøk til Kvernes
Nå forstod jeg hvorfor det kalles stavkirke!
@Terje SundsbøPunk 1 og 2. Premissene i påstanden er ufullstendig. Vart spørsmålet komplettert med kostnaden for kvar passering målt opp mot ...
@Geir Ole SætremyrHvorfor svarer du ikke på de spørsmålene du får? Det du kaller en ytring fra Rasmus Rasmussen, er en liste ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse