Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
24 september 2023 05:35
Del på Facebook
Foto: Richard Shotwell / Invision / AP / NTB
Foto: Richard Shotwell / Invision / AP / NTB

Dette er de viktigste nyhetene fra natten.

Partene i Hollywood-streiken fortsetter samtalene

I dag møtes representanter for manusforfatterne og de store Hollywood-studioene for fjerde dag på rad for å prøve å få en avtale som gjør slutt på streiken. Det meldte nyhetsbyrået Reuters i natt norsk tid.

Annonse
Annonse

Writers Guild of America (WGA) og Alliance of Motion Picture and Television Producers (AMPTP) har nå vært i konflikt i 145 dager. AMPTP representerer blant annet Walt Disney og Netflix.

Eksplosjon ved hus sør for Stockholm

Ingen ble skadd da en gjenstand eksploderte ved et hus i Huddinge, sør for Stockholm. Store politistyrker letter etter en eller flere gjerningspersoner.

Meldingen om hendelsen i Glömsta kom rett etter klokka 2 i natt En person er observert løpende fra stedet, opplyser politiet.

Norge fordømte Russland i FN

Utviklingsminister Anne Beathe Tvinnereim (Sp) holdt i natt norsk tid Norges innlegg i FNs hovedforsamling. Sentralt sto fordømmelsen av Russlands invasjon av Ukraina.

Tvinnereim la i innlegget under FNs 78. hovedforsamling vekt på FN som en hjørnestein i norsk utenrikspolitikk, og at respekt for internasjonal rett er en hovedinteresse for Norge.

Annonse
Annonse

Mange mistet lappen etter råkjøring i Vestfold

14 personer har det siste døgnet blitt målt til hastigheter langt over fartsgrensen på E18 i Vestfold. Den raskeste ble målt til 183 km/t. Halvparten av dem som ble tatt, var menn i 20-årene.

Politiet opplyser til NTB at Utrykningspolitiet (UP) har prioritert E18 i Vestfold, da dette er en strekning de vet det kjøres hardt på.

MC-fører døde i ulykke ved Sandvika

En mannlig MC-fører omkom sent i går kveld i en MC-ulykke på E18 ved Sandvika i Bærum. Årsaken til ulykken er det for tidlig å si noe om. Veien var i natt stengt i flere timer etter ulykken.

Politiet opplyser at det vil bli foretatt grundige undersøkelser på ulykkesstedet. Det vil også bli gjort vitneavhør, samt innhenting av videobilder.

Ruud sørget for Europas første poeng

Etter en miserabel start for Europa-laget i Laver Cup bidro Casper Ruud med et lyspunkt med seier 7-6, 6–2 over amerikanske Tommy Paul. Kampen ble spilt i Vancouver i Canada i natt norsk tid.

Første sett, som strakte seg over nesten én time, ble jevnt og gikk til tiebreak, som Ruud til slutt vant 8–6. I andre sett fikk nordmannen en noe lettere reise, og vant settet 6–2. Ruuds seier ga Europa to poeng, og stillingen i Laver Cup er dermed 2–6.

(©NTB)

Annonse
Annonse
Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Ansgar Dypbukt 1 dager siden Strømprisen til himmels
Sier meg enig i alt du skriver, strøm prisen er jo helt forferdelig ikke bare den, men nettleia er jo ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøSaksa frå referansegruppemøte 17.08.23: Forslag NTP 2024- 2036: Forslaget til ny plan innebærer mer enn halvering av årlige midler til vegbygging ...
Geir Ole Sætremyr 8 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøDu marmar på med ditt og spissformuleringar.
Terje Sundsbø 8 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Geir Ole SætremyrDu har rett i at realisme er en dyd – gratis ferge koster staten dyrt. Fergeavløsningsprosjekter blir derfor mer lønnsomme ...
Geir Ole Sætremyr 9 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøRealisme er også ein dyd. Sande Fastllandssamband AS har eksistert i 20 år+. Urealistisk. Nå oppgraderast fergebåsane på 4 stopp ...
Terje Sundsbø 9 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Geir Ole SætremyrDu har altså brukt snart én time på å vente på ferger, og brukt nesten én time om bord på ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse