Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
24 september 2023 05:35
Del på Facebook
Foto: Richard Shotwell / Invision / AP / NTB
Foto: Richard Shotwell / Invision / AP / NTB

Dette er de viktigste nyhetene fra natten.

Partene i Hollywood-streiken fortsetter samtalene

I dag møtes representanter for manusforfatterne og de store Hollywood-studioene for fjerde dag på rad for å prøve å få en avtale som gjør slutt på streiken. Det meldte nyhetsbyrået Reuters i natt norsk tid.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Writers Guild of America (WGA) og Alliance of Motion Picture and Television Producers (AMPTP) har nå vært i konflikt i 145 dager. AMPTP representerer blant annet Walt Disney og Netflix.

Eksplosjon ved hus sør for Stockholm

Ingen ble skadd da en gjenstand eksploderte ved et hus i Huddinge, sør for Stockholm. Store politistyrker letter etter en eller flere gjerningspersoner.

Meldingen om hendelsen i Glömsta kom rett etter klokka 2 i natt En person er observert løpende fra stedet, opplyser politiet.

Norge fordømte Russland i FN

Utviklingsminister Anne Beathe Tvinnereim (Sp) holdt i natt norsk tid Norges innlegg i FNs hovedforsamling. Sentralt sto fordømmelsen av Russlands invasjon av Ukraina.

Tvinnereim la i innlegget under FNs 78. hovedforsamling vekt på FN som en hjørnestein i norsk utenrikspolitikk, og at respekt for internasjonal rett er en hovedinteresse for Norge.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Mange mistet lappen etter råkjøring i Vestfold

14 personer har det siste døgnet blitt målt til hastigheter langt over fartsgrensen på E18 i Vestfold. Den raskeste ble målt til 183 km/t. Halvparten av dem som ble tatt, var menn i 20-årene.

Politiet opplyser til NTB at Utrykningspolitiet (UP) har prioritert E18 i Vestfold, da dette er en strekning de vet det kjøres hardt på.

MC-fører døde i ulykke ved Sandvika

En mannlig MC-fører omkom sent i går kveld i en MC-ulykke på E18 ved Sandvika i Bærum. Årsaken til ulykken er det for tidlig å si noe om. Veien var i natt stengt i flere timer etter ulykken.

Politiet opplyser at det vil bli foretatt grundige undersøkelser på ulykkesstedet. Det vil også bli gjort vitneavhør, samt innhenting av videobilder.

Ruud sørget for Europas første poeng

Etter en miserabel start for Europa-laget i Laver Cup bidro Casper Ruud med et lyspunkt med seier 7-6, 6–2 over amerikanske Tommy Paul. Kampen ble spilt i Vancouver i Canada i natt norsk tid.

Første sett, som strakte seg over nesten én time, ble jevnt og gikk til tiebreak, som Ruud til slutt vant 8–6. I andre sett fikk nordmannen en noe lettere reise, og vant settet 6–2. Ruuds seier ga Europa to poeng, og stillingen i Laver Cup er dermed 2–6.

(©NTB)

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 15 minutter siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøDet som vart sagt på eksportveikonferansen var ca ein milliard, etter hukommelsen.Ny fergeterminal med all infrastruktur vil koste minst det ...
Terje Sundsbø 31 minutter siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrOm trafikken er stabil, og behovet for å flytte fergeleiet ut fra sentrum av Molde har eksistert i flere 10-år, ...
Geir Ole Sætremyr 5 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøTellepunktet står øst for krysset fra ferga. Viser ikkje fordeling på retning til og fra ferga.Trafikken er stabil.I Batnfjorden er ...
Terje Sundsbø 10 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrTrafikkaoset gjelder alle retninger, til/fra fergen, og øst/vest for fergeleiet. Trafikktallene har du da ikke hatt vansker med å finne ...
Geir Ole Sætremyr 17 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Terje SundsbøEg har etterlyst kva trafikkaos som fergene med ÅDT på 2350 skaper i det store bildet.Og trafikken si retning og ...
Terje Sundsbø 17 timer siden E39 – Livsnerven på Vestlandet
@Geir Ole SætremyrTror du man flytter fergeleiet ut fra sentrum av Molde for moro skyld? Merkostnaden for de fergereisende blir minimal i ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse