Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
16 februar 2024 06:05
Del på Facebook
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, fredag 16. februar.

Viktige tall for lønnsoppgjøret legges fram

Teknisk beregningsutvalg (TBU) presenterer sin foreløpige rapport om norsk økonomi og lønnsutvikling. Rapporten gir svar på hvordan det egentlig gikk med pris- og lønnsnivå og lønnsvekst i de forskjellige bransjene i fjor. Det skal sørge for at alle partene har et likt tallgrunnlag før oppgjøret starter. Rapporten legges fram klokka 9.30.

Annonse
Annonse

Støre og andre verdensledere til stor sikkerhetskonferanse

Over 50 statsoverhoder fra alle verdenshjørner samler seg til den store sikkerhetskonferansen i München denne helgen. Også Norge sender et topptungt lag til konferansen, med statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) i spissen. Hva som blir årets store samtaletema, er foreløpig ikke klart. Men i kulissene spøker det amerikanske presidentvalget og hva som vil skje i en allerede svært urolig verden dersom Donald Trump vinner.

Utstillingen av kongefamiliens egne fotografier åpner

Utstillingen «Kongelige fotografer – øyeblikksbilder fra 1890 til 1990» åpner for publikum i Dronning Sonja Kunststall rett ved slottet. Fotografene er ingen ringere en de kongelige selv, fra dronning Maud og kong Haakon og helt opp til dagens kongepar. Mange av fotografiene har tidligere aldri vært delt.

Annonse
Annonse

Graingers første laguttak

Det nærmer seg Norges kamper i Nations League, der to kamper mot Kroatia venter for de norske fotballjentene i februar. Hvem som får stille på laget, blir kjent på en pressekonferanse klokka 9.30. Da skal landslagssjef Gemma Grainger ta ut sin første landslagstropp til kampene. Engelske Grainger begynte i jobben 15. januar og kom fra stillingen som sjef for det walisiske kvinnelandslaget.

Bullen bryter om EM-gull i Romania

Det er duket for finale i bryte-EM i 62-kilosklassen, hvor norske Grace Bullen skal kjempe om sitt tredje gull i europamesterskapet. Hun møter Luisa Helga Gerda Niemesch fra Tyskland. Bullen har et VM-gull og to EM-gull fra før, og er allerede kvalifisert til sommerens OL etter VM-bronsen i 2023.

Toppen Bech begraves

TV-personligheten Toppen Bech begraves fra Frogner kirke fredag. Bech var kjent som både journalist, redaktør og forfatter. Hun var blant annet programleder for dokumentarserien «Herskapelig» og underholdningsprogrammet «Frokost-TV» på NRK. Hun ledet også TV-programmene «Unnskyld at jeg spør» og «Den blå timen», samt radiosendingen «Nitimen». Bech døde natt til mandag 5. februar, 84 år gammel.

(©NTB)

Annonse
Annonse

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette er politikk gjennom Regjering og Storting.Det er ikkje noko Naturvernforbundet arbeider med, men vi registrerer kva rammeverk som er ...
Terje Sundsbø 5 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrDu svarer ikke på spørsmålet. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?
Geir Ole Sætremyr 5 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 5 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 6 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 6 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse