Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
01 april 2024 18:59
Del på Facebook
Lillestrøm og Kristiansund møttes i sesongåpningen mandag. Foto: Beate Oma Dahle / NTB
Lillestrøm og Kristiansund møttes i sesongåpningen mandag. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Lillestrøm fikk en svært dårlig start på sesongen med 2-3-tap for nyopprykkede Kristiansund i første runde av Eliteserien mandag.

LSK endte på sjetteplass i fjorårssesongen og var store favoritter i oppgjøret. Tre mål imot og null poeng var alt annet enn det et fullsatt Åråsen hadde håpet på i årets første kamp.

Annonse
Annonse

– Det er tøft. Vi lager oppoverbakke for oss selv i de periodene der vi har momentum, sa LSK-trener Andreas Georgson til TV 2.

Nyopprykkede KBK er spådd en tøff sesong, hvor laget må kjempe for å holde seg oppe. Sesongåpningen viste i stedet et Kristiansund-lag som kan være mer slagkraftig enn forventet.

– Det er sykt. Vi leverer. Alle de som sier vi skal ryke rett ned, får tenke seg om, sa målscorer Heine Bruseth til TV 2.

KBK åpnet ballet da de kontret inn 1-0 i det 13. minutt. Et LSK-forsvar i ubalanse og en feilplassert LSK-keeper Mads Hedenstad greide ikke å hindre Ruben Alte i å hamre inn 1-0.

Doblet

Dan Peter Ulvestad stanget inn en corner fire minutter etter sidebyttet og gjorde 2-0, men hjemmelaget slo tilbake like etterpå. Espen Garnås traff også blink med hodet etter et frispark.

Håpet var imidlertid bare tent i noen få minutter. En umarkert Bruseth fikk da stå alene i boksen og banket inn 3-1.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Thomas Lehne Olsen kriget inn 2-3 snaue ti minutter før slutt, men det var ikke nok til å redde inn noen poeng fra oppgjøret.

Pape Habib Gueye lagde frispark etter frispark i førsteomgangen og var nær å bli utvist. Amund Skiri så seg nødt til å bytte han av banen allerede før pause.

– Jeg er veldig skuffet over dommeren. Jeg gjorde ingenting, sa han til TV 2 i pausen.

Trenerdebut

Trenerne på begge lag debuterte som hovedtrenere i Eliteserien i oppgjøret. Skiri fikk fast kontrakt med KBK i desember, mens Georgson fikk sin offisielle debut som LSK-trener mandag.

Han tok over for Simon Mesfin og Eirik Bakke, som begge var midlertidige trener i klubben etter at Geir Bakke gjorde sjokkovergang til Vålerenga i fjor sommer.

Svensken har tidligere vært dødballtrener i Premier League og var sist innom Southampton.

(©NTB)

Annonse
Annonse

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 1 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøHusk at inngangen var fergefri E39, oppfatta som ein skulle slippe ferge over Romsdalsjorden, og andre fergestrekningar frå Kristiansand til ...
Terje Sundsbø 1 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrIngen har betvilt at uten Møreaksen så er fergeavløsning til Otrøya og Gossen et fylkeskommunalt ansvar. Men det ingen av ...
Geir Ole Sætremyr 4 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøKorrekt.Uten Møreaksen vil eventuell frgeavkøysing bli eit fylkeskommunalt ansvar.Og, ein fylkeskommune uten økonomisk ryggrad til å gjennomføre dette etter den ...
Terje Sundsbø 5 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrNei, hovedargumentet for Møreaksen er ikke fergefritt til Otrøya og Gossen. I dette innlegget fra Rasmussen viser han til at ...
Geir Ole Sætremyr 18 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøDet som er hovedargumentet frå di side er at Otrøya og Gosssen skal få fastlandssamband. Og det kan bare skje ...
Terje Sundsbø 18 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrDu sier at premisset for fergefri E39 er at det først og fremst skal legge til rette for fergeavløsning for ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse