Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
16 mai 2024 20:29
Del på Facebook
Sebastian Tounekti ble matchvinner for Haugesund mot Kristiansund. Foto: Jan Kåre Ness / NTB
Sebastian Tounekti ble matchvinner for Haugesund mot Kristiansund. Foto: Jan Kåre Ness / NTB

Kristiansund leverte en tam forestilling i Eliteserien 16. mai og tapte fortjent 0-1 borte mot Haugesund.

Det førte til røffe ord fra både trener Amund Skiri og lagkaptein Dan Peter Ulvestad i pausen. Da sto det 0-0, men det så meget skummelt ut for gjestene fra Nordmøre.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

– Dette var på grensen til pinlig. Vi er energiløse og tør ikke. Det ser ut som at vi venter på at Haugesund skal gjøre noe. Alt må opp – beinflytting, valg med ball, brudd, jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte, sa Ulvestad til TV 2.

Skiri var enig.

– Vi er fornøyde med resultatet, men det vi leverer er langt fra godt nok. Det er noe av det svakeste vi har levert i år, sa han før sidebytte.

Tounekti-perle

Gjestene var altså advart, og det skulle bare ta et drøyt minutt etter hvilen før baklengsmålet kom. Haugesund spilte flott angrepsfotball, og Sebastian Tounekti skar inn fra venstre og skrudde ballen opp i lengste hjørne.

Annonse
Annonse

Samme mann hadde for øvrig misbrukt en kjempesjanse for nesten åpent mål i første omgang. Han strålte i intervjusonen etter å ha blitt matchvinner.

– Det er vanskelig å beskrive det her og nå, men det er det jeg har øvd på flere timer på treningsfeltet i mange år. Vi fikk se en liten variant av Sebastian i dag. En helt magisk følelse, nesten fullsatt arena og en stor kamp. Å få sette den betyr enormt mye, sa Tounekti til TV 2.

Trenerdrama

Kristiansund hadde enkeltsjanser, men jevnt over handlet det meste om hjemmelaget. Haugesund noterte seks avslutninger på mål mot gjestenes to og tok en solid seier.

Det skjedde bare seks dager etter at FKH-trener Oskar Hrafn Thorvaldsson sluttet på dagen. Sancheev Manoharan er igjen inne som midlertidig hovedtrener i klubben og har plukket fire poeng på to kamper.

– Du kan ikke legge skjul på at det har vært noen merkelige dager. Samtidig har vi stått sammen, hele laget. Vi vet hva de bringer, de som er inne nå. Uken har vært litt opp og ned, men vi viser at vi har en fantastisk moral i laget, sa Tounekti.

(©NTB)

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

@Terje SundsbøDet er vel nettopp reduksjon av trafikken i Ålesundstunellane som er saken.Ekspressbusser korresponderer med fergene utan ventetid, begge retninger. Prioritert ...
@Geir Ole SætremyrDu mener det er viktig å unngå økning i trafikken. Da gjelder det vel å unngå den enorme trafikkøkningen i ...
@Terje SundsbøNår det gjeld Møreaksen har vi i våre høyringar gått i rette med SVV sine prognoser der trafikken i eit ...
@Geir Ole SætremyrØkt trafikk er vel et problem også når det skjer på Sunnmøre. Siden vi nå kommenterer en artikkel om Møreaksen, ...
@Terje SundsbøDet tendensiøs er at du linker alt opp mot Møreaksen for å implementere det i vidare tankerekke.Økt trafikk er eit ...
@Geir Ole SætremyrHva mener du når du hevder at mitt spørsmål er tendensiøst - det er jo svært likt det du selv ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse