Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
11 juli 2024 05:35
Del på Facebook
Foto: Evan Vucci / AP / NTB
Foto: Evan Vucci / AP / NTB

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, torsdag 11. juli.

Nato-toppmøtet i Washington avsluttes

I dag er siste dag av det tre dager lange Nato-toppmøtet i Washington. På agendaen står blant annet møter i Det nordatlantiske råd og Nato-Ukraina-rådet. På sidelinjen av toppmøtet skal USAs president Joe Biden møte Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Generalsekretær Jens Stoltenbergs har avsluttende pressekonferanse cirka klokken 22.30 norsk tid. Biden skal også ha pressekonferanse når toppmøtet er ferdig.

DNB presenterer resultatet for andre kvartal

Konsernsjef Kjerstin Braathen og finansdirektør Ida Lerner presenterer DNBs kvartalsresultat i andre kvartal.

I årets første kvartal leverte DNB et resultat på 10,2 milliarder kroner. Det er 300 millioner kroner mindre enn i samme kvartal i fjor.

Resultatet var likevel noe høyere enn det analytikerne hadde spådd. For mens første kvartal endte på 10,2 milliarder, hadde ekspertene trodde det ville bli et resultat på 9,5 milliarder etter skatt, ifølge estimater fra Bloomberg.

Annonse
Annonse

Ankesak for russisk dissident

I dag vurderer byretten i Moskva anken fra den russiske dissidenten Oleg Orlov. Han er leder for menneskerettighetsorganisasjonen Memorial, som ble tildelt Nobels fredspris i 2022. 70 år gamle Orlov ble dømt til to og et halvt års fengsel for å ha kritisert Russlands væpnede styrker.

Orlovs helse og alder gjorde at han fikk en relativt mild straff for å kritisere Ukraina-krigen. Memorial kaller saken mot Orlov et forsøk på å drukne stemmen til menneskerettighetsbevegelsene i Russland.

Ny etappe i Tour de France

Tour de France fortsetter i dag med 12. etappe. Dagens etappe starter i Aurillac og ender i Villeneuve-sur-Lot etter 203,6 kilometer. Det er slovenske Tadej Pogacar som innehar den gule ledertrøya før den tolvte etappen. På gårsdagens fjelletappe sikret Jonas Vingegaard seier like foran sloveneren.

Mol og Sørum starter generalprøven til OL

Den norske sandvolleyballduoen Anders Mol og Christian Sørum lader opp til OL med elite 16-turneringen i Wien i Østerrike, som er deres siste før OL i Paris. Mol og Sørum er tittelforsvarere i OL og kan bli tidenes første sandvolleyballpar på herresiden som forsvarer et OL-gull.

(©NTB)

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

@Terje SundsbøDet er vel nettopp reduksjon av trafikken i Ålesundstunellane som er saken.Ekspressbusser korresponderer med fergene utan ventetid, begge retninger. Prioritert ...
@Geir Ole SætremyrDu mener det er viktig å unngå økning i trafikken. Da gjelder det vel å unngå den enorme trafikkøkningen i ...
@Terje SundsbøNår det gjeld Møreaksen har vi i våre høyringar gått i rette med SVV sine prognoser der trafikken i eit ...
@Geir Ole SætremyrØkt trafikk er vel et problem også når det skjer på Sunnmøre. Siden vi nå kommenterer en artikkel om Møreaksen, ...
@Terje SundsbøDet tendensiøs er at du linker alt opp mot Møreaksen for å implementere det i vidare tankerekke.Økt trafikk er eit ...
@Geir Ole SætremyrHva mener du når du hevder at mitt spørsmål er tendensiøst - det er jo svært likt det du selv ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse