Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Kurt Helge Røsand
Artikkel
26 august 2024 12:29
Del på Facebook
Foto: Kurt Helge Røsand / KSU.NO
Foto: Kurt Helge Røsand / KSU.NO

Campus Kristiansund åpner for ordinær drift i oktober. Da åpner også matservering og andre tilbud for eksterne besøkende, skriver Campus Kristiansund på Facebook.

Fra 2. september til 1. oktober er det prøvedrift i bygget for noen få leietakere og det blir testkjøring av kantine og andre fasiliteter.

Annonse
Annonse

Campus Kristiansund opplyser at det fortsatt pågår monteringsarbeid og møbelleveranser og at dette påvirker ferdsel i fellesarealene.

– For å sikre forsvarlig drift er derfor inngangsdørene adgangsregulert i september, og bare leietakere med adgangskort og deres gjester har adgang, opplyser Campus Kristiansund.

– Det vil imidlertid være noen arrangement i september hvor det også åpnes for publikum å komme inn. Dette blir særlig annonsert, enten av oss eller av våre leietakere, skriver Campus Kristiansund.

Annonse
Annonse

Campus Kristiansund oppfordrer publikum til å følge med på nettsiden og på Facebook-siden for mer informasjon.

Flytter gradvis inn

Leietakerne på Campus Kristiansund flytter gradvis inn i løpet av september og oktober, og etter hvert kommer også studentene på plass.

Første uke i november er det formell åpningsuke på Campus Kristiansund. Mange av arrangementene da vil være åpne for alle, slik at det er mulig å bli kjent med bygget og hvem som holder til her. Dette blir også særskilt annonsert, opplyser Campus Kristiansund.

– Vi ser fram til å ha deg som gjest hos oss på Campus Kristiansund, enten du vurderer å jobbe eller studere her, venter på bussen eller båten, eller bare vil ta en kaffe og se på livet, skriver Campus Kristiansund.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil
Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

@Terje SundsbøDet er klart at vern om natur og reduksjon av klimagassutslipp er politikk. Inkludert bruk av offentlige midlar for måloppnåing. 
@Geir Ole SætremyrDet er tydelig at du, som representerer Naturvernforbundet, har en politisk agenda. Men du vil ikke svare på kritiske spørsmål. ...
@Terje SundsbøEg har analysert og konkludert med at at dei økonomiske rammene for Kjerringsundet og Møreaksen ikkje tilseier at desse prosjekta ...
@Geir Ole SætremyrDu kommer gladelig og oppfordret med dine egne meninger om bompengene på Kjerringsundet. Men du vil ikke svare på om ...
@Terje SundsbøSå langt er det ingenting som tyder på at konstruksjone Kjerringsundet er økonomisk gjennomførbar, i alle fall med Aukra kommune ...
@Terje SundsbøKvifor skal eg forklare meg for ditt tribunal?Du får heller konsentrere deg om regnestykket du ikkje sår å sjå resultatet ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse