Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Aage G. Sivertsen
Artikkel
Aage G. Sivertsen
01 april 2017 23:21
Del på Facebook
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Trenerne Christian Michelsen og Ole Gunnar Solskjær kan endelig begynne å snakke sammen igjen. Tross tap var ikke denne kampen en negativ opplevelse for Kristiansund. Til det var innsatsen, stemningen og delvis det sportslige veldig bra.

Aage G. Sivertsen og Gunnar StavrumSjefredaktør i Nettavisen bodde de to første årene av sitt liv i Kristiansund. Han sa allerede før kampen mellom KBK og Molde at Kristiansund har allerede vunnet sin kamp, nemlig å rykke opp i elitedivisjon. Etter at Molde hadde vunnet 1-0 var Stavrum opptatt av at det fortsatt er noen kamper igjen og spille før serien er over.

Stavrum var selv tilstede med stiv kuling i et pøsende regnvær. Molde vant en fortjent seier.

Hvordan opplevde du kampen Gunnar Stavrum?

Det var en jevn kamp hvor jeg mener KBK var best etter at Molde hadde scoret. Da hadde de også flere sjanser som burde gitt scoring. Stemningen på tribunen var utrolig bra og jeg er overbevist om at KBK vil komme sterkt tilbake. Det er fortsatt 29 kamper igjen.

Hvordan opplevde du å besøke byen denne gangen?

Det har vært en stor opplevelse. Tidligere har det vært litt dødt og trist her. Denne gangen var det fotballbad med mitt søskenbarn Arild Stavrum og jeg kom fremfor alt til en levende by. Mine to døgn her har, bortsett fra resultatet av kampen, vært enestående.

Det var stappfullt på alle byens restauranter dagen før den store kampen. Hvert sete var også utsolgt til KBKs debutkamp mot erkerival Molde. Trener Ole Gunnar Solskjær hadde nesten en umulig oppgave, siden han er fiendens hovedtrener. Han gjorde som lovet og ødela festen for KBK. Etter at Liridon Kalludra kom inn på banen i det 61.minutt, festet KBK grepet og hadde det ene farlige angrepet etter det andre. Sondre Sørli var ikke langt unna å bli kveldens helt, men skuddet på slutten av kampen gikk like utenfor.

Den store oppturen, tross tap denne gangen var Andreas Hopmark, Sondre Sørli og Kamer Qaka. Sistnevnte var involvert i scoringen til Molde, dessverre. Utover det var han tidvis brilliant.

Ole Gunnar SolskjærHopmark og Sørli imponerte Ole Gunnar Solskjær. Han fortalte etter kampslutt: 

Hopmark spilte en kjempekamp. Folk sier han løper sakte, men det er feil. Han spilte glimrende. Dessuten var Sondre Sørlig artig. Jeg har såvidt trent ham da han var 11-12 år og husker ham godt. Han har en stor fremtid som fotballspiller.

Nå er det bare fire dager til neste kamp for KBK. Odd venter på bortebane. Odd på bortebane må bli en vrien oppgave. Skulle KBK ta poeng her, vil det være en overraskelse. Det er derimot ikke umulig. KBK får riktignok oppleve virkeligheten i elitedivisjon ganske raskt. I fjor vant de jevne kamper og scoret mange mål på slutten av kampene. I år er man helt avhengig av enda høyere lagmoral om det skal holde helt inn.

Det går nok bra, til slutt.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 9 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette er politikk gjennom Regjering og Storting.Det er ikkje noko Naturvernforbundet arbeider med, men vi registrerer kva rammeverk som er ...
Terje Sundsbø 10 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrDu svarer ikke på spørsmålet. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?
Geir Ole Sætremyr 21 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse