Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Aage G. Sivertsen
Artikkel
22 april 2017 12:45
Del på Facebook
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Årsverste, elendig, åhhh så dårlig...Det er det jeg får høre av folk som så KBK spille mot Sandefjord på mandag. Jeg er uenig. Dessuten mener jeg, uansett, ja merk deg det, uansett resultat mot Sarpsborg i morgen, så har KBK fått en god start på jomfruturen i elitedivisjon.

Hvordan kan jeg si sånn?

20170417 201523Første kamp mot Molde var KBK på høyde med ett av lagene som forventer å ta medalje i årets serie. Et uavgjort resultat i den kampen ville ikke vært ufortjent. Både spillerne, lederne og ikke minst publikum gikk hjem etter kampen uten å være direkte misfornøyd. Tvert imot var det god stemning, tross tap. Det er sjelden.

 Andre kamp var på bortebane mot Odd. Her ble laget delvis overspilt, gjorde et par juniorfeil som resulterte i scoringer imot og lærte helt sikkert mye. Odd har også ambisjoner om å ta medalje. Det er ikke lenge siden Odd delvis overkjørte et av topplagene i Europa og hva kan man da vente seg av KBK?

Tredje kamp mot Brann var en herlig forestilling av KBK. Ikke fordi de spilte så godt, nei for det gjorde de ikke. Brann var absolutt best, i alle fall i 1.omgang, men du verden for en innsats, for en stemning dere! Roger Hojem skrev en konstruktiv artikkel om hvordan Uglan kunne løfte hele stadion. Det var det som skjedde. KBK på hjemmebane vil bli en slager. Jeg gleder meg allerede til neste hjemmekamp, selv om det er Sarpsborg i morgen. Brann tok sølv i fjor, er neppe så mye dårligere i år og kan ta en ny medalje. KBK slo dem.

Fjerde kamp var mot Sandefjord. Et lag som alle har tippet -ikke i bunnstriden, men helt nederst. Men så viser det seg at laget ikke er så dårlig likevel. De var millimetere fra å vinne mot Lillestrøm i første kamp, de slo Vålerenga og står med 6 poeng etter fire kamper. KBK styrte denne kampen den første halvtimen. Resten av kampen var ganske jevn. Problemet til KBK var at de ikke spilte seg til målsjanser. Det var svakt fremover på banen. Men at det var elendig? Langt i fra. Sandefjord kommer bak KBK på tabellen, bare vent å se. Og da trenger KBK bare komme foran to lag til. Det går også greit, tror jeg.

Morgendagens kamp mot Sarpsborg blir noe annet enn kampen mot Sandefjord. Nå møter man nok en gang et antatt topplag. Garantert bedre en Sandefjord. Sarpsborg tapte siste kamp mot Stabæk og skal hevne seg på KBK. Dette blir ikke lett.

Mine råd til trenerteamet i KBK er:

  1. I siste kamp spilte dere med to sterke typer på topp. Hvorfor ikke bruke en kjapp liten og en stor Stokke?  Så lenge Bamba er skadet får man prøve seg frem. Strategien med to sterke på topp mot Sandefjord trenger man ikke prøve en gang til, tror jeg.
  2. Gjesdal må få slippe å spille venstreback.

Uansett resultat mot Sarpsborg: Neste hjemmekamp mot Strømsgodset blir en ny opplevelse. Kristiansund har fått landets mest intime stadion. I medvind og motvind.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 4 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøHer er kontaktinformasjonhttps://naturvernforbundet.no/ansatte/holger-schlaupitz/
Terje Sundsbø 5 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrSom vanlig svarer du ikke på de spørsmål du får. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?Representerer du virkelig Naturvernforbundet?
Geir Ole Sætremyr 9 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu får bruke energi på å finne ut av Naturvernforbundet sitt formål.
Terje Sundsbø 12 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrSom vanlig svarer du ikke på de spørsmålene du får. Er ikke det litt pinlig å representere Naturvernforbundet på en ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu er i det filosofiske hjørnet i dag. Du får ta deg ei misjonsferd, sville for sville,  og sjå kor ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrBurde ikke heller du alliere deg med Frank Sve (Frp)? I følge Hans-Peter Kaaresen blir jo Frank Sve (Frp) den ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse