Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil
Aage G. Sivertsen
Artikkel
16 juni 2017 11:01
Del på Facebook
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Før seriestart spilte KBK to privatkamper mot Ålesund. Den første, som gikk 3. februar, vant KBK komfortabelt 2–0. Den siste gikk et par uker før seriestart. Da stod jeg ringside og pratet med daglig leder Henrik Hoff. Vi var begge enige om at KBK var det beste laget, selv om det til slutt ble 1–1, etter at Ålesund hadde scoret i sluttminuttene. Altså har KBK et lite grep om sunnmøringene.

Vi som så den siste privatkampen var ganske sikker på at Ålesund skulle få slite veldig i årets serie. Det var et tamt lag uten profiler. I alle fall i den aktuelle kampen. Men sunnmøringene har overrasket og står med 18 poeng. De begynner å få noen års erfaring med tippeligaen og drar tydeligvis nytte av det. Spesielt var det at de endelig slo Molde. Ålesund er med andre ord et lag ganske proppet av selvtillit.

KBK fikk en sur avslutning på siste bortekamp. Det er tid for hevn. Nå spørs det om laget tør å vise at de er best når det gjelder. For nå gjelder det. Det blir ganske sikkert stappfullt på tribunen og den gode stemningen fra tidligere hjemmekamper vil være der.

Qaka skal tydeligvis ikke være med og jeg må si det som det er: Vi vil savne ham. Når det er sagt får man gjøre som Petter Stordalen fikk beskjed om av sin pappa. Stordalen klaget på dårlig jordbær, det regnet og taket var lekk. Meldingen var klar: Selg den bæra du har, gut!

Vi får spille med det vi har. Den mentale innstillingen, publikum og litt flaks vil avgjøre lagets skjebne. Heldigvis er trenerne overbevist om at laget er godt nok til å henge med i eliteserien. Det er et godt utgangspunkt. Det betyr at spillerne også har troen på det samme. Det kan være like greit å samle noen poeng til før man får Rosenborg på besøk mandag 3. juli. Jeg sier ikke at det ikke blir seier da, men jeg tror det er lettere å slå de oransje enn Troillungan.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 22 timer siden Prioritering av E136 Eksportveien
Møreaksen – Genial, og den eneste aktuelle fjordkryssingen. Knapt noe politisk parti har andre alternativer for fergefri fjordkryssing på sitt ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Prioritering av E136 Eksportveien
@Hans-Peter KaaresenMøreaksen ligger inne på 9. plass i utkastet til prioriteringer i NTP:https://www.nrk.no/vestland/statens-vegvesen-legg-fram-nye-vegprioriteringar-1.16410026.Hvilket vedtak er det du sikter til?
Hans-Peter Kaaresen 1 dager siden Prioritering av E136 Eksportveien
De som har vært i tvil, er ikke i tvil lenger, etter å ha lest dette innlegget.  De blir enda ...
Petter E. Olsen 1 dager siden En ny vår for kjernekraft?
Innlegget røper vel at den som skriver har lite greie på moderne kjernekraftverk og sitter fast i "atomkraft, det er ...
Anne Mari Sandshamn 1 dager siden Beskjed om å flytte?
@Terje SundsbøJeg fikk ikke svar på mitt spørsmål... Så jeg gjentar det i håp om at du faktisk er voksen nok ...
Ketil Strand Andersen 1 dager siden En ny vår for kjernekraft?
Innleggets hovedbudskap er bra, sett i lys av den gammeldagse måten å se på kjernekraft, at det er noe vi ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte