Annonse
Ronny Liabø, daglig leder i DekkTeam og Idar Slatlem, konsernsjef i Slatlem Gruppen, gleder seg over å kunne ta  bruk det nye bilanlegget i Pilotveien. (Foto: Terje Holm)
Ronny Liabø, daglig leder i DekkTeam og Idar Slatlem, konsernsjef i Slatlem Gruppen, gleder seg over å kunne ta  bruk det nye bilanlegget i Pilotveien. (Foto: Terje Holm)

Lørdag 30. september åpnet Slatlem Gruppen første byggetrinn i det nye bilsenteret i Pilotveien, som er Kristiansunds nye næringspark. Her planlegger Slatlem Gruppen etter hvert å samle alle biltjenestene i et større senter. Med nærhet til flyplassen, kort avstand til sentrum og byens inngående kommunikasjonslinjer mot Krifast, Atlanterhavsveien og nordre Nordmøre (via Seivika), har det nye anlegget fått en strategisk beliggenhet med god tilgjengelighet og parkeringsmuligheter.

Dette første byggetrinnet inneholder nye og moderne lokaler for DekkTeam og Bilskadesenteret Nordmøre, som flytter inn i midten av november. De ansatte i DekkTeam gleder seg til nå å kunne ta i bruk et anlegg hvor det er lagt stor vekt på trivsel og funksjonalitet med et moderne dekkhotell og egne haller for bilpleie og tectylbehandling. Det var stor kø allerede ved åpningen kl. 10 med et godt besøk utover dagen. Ronny Liabø, leder for DekkTeam, forteller om stor pågang for bedriftens tjenester allerede på åpningsdagen. Anton og Idar Slatlem fra Slatlem Gruppen, har all grunn til å være stolte av det nye anlegget. Konsernsjef Idar Slatlem forteller at byggetrinn to er under planlegging med en målsetting at det skal kunne stå ferdig i løpet av 2018. Dette skal romme salgslokaler og verksted for Mercedes, Peugeot og KIA. For at bilsenteret skal bli komplett, kommer det også en ny bensinstasjon i Pilotveien med tilknytning til anlegget.

Slatlem Gruppen er en aktiv og fremtidsrettet næringsaktør som har utviklet seg til å bli regionens største innen bilbransjen med hovedkontor i Kristiansund og avdeling på Molde. Gjennom dinfirmabil.no har de et totaltilbud for firmabilkunder, mens Slatlem Bruktbilsenter tar seg av salg av innbyttebilene. Ved årsskiftet ble Volkswagen-forhandleren Bilsentrum kjøpt opp og skiftet navn til Slatlem fra 1. september. De skal fortsatt være i de nye salgslokalene i Bedriftsveien på Løkkemyra. Ved bilanlegget i Verkstedveien pågår det nå en opprusting av lokalene på øversiden, hvor det skal bli nye salgslokaler for Mazda og Skoda. Med dette skal Slatlem være godt rustet til å møte fremtiden som en totalleverandør innen biltjenester, som også kan gi kundene en god opplevelse med sin kompetanse og nye, moderne lokaler.

02 DekkskifteRask og sikker omlegging av dekk: De ansatte i DekkTeam setter stor pris på de trivelige og funksjonelle lokalene. (Foto: Terje Holm)

03 DekkhotellEt moderne dekkhotell med god logistikk og kapasitet. (Foto: Terje Holm)

04 ResepsjonParti fra resepsjonen med kundemottak. Her kommer det også en moderne sittegruppe. Mange besøkende la godt merke til de nøye utvalgte og godt avstemte fargene fra arkitekt Nils Fiske, som gir lokalet et lunt og ekstra trivelig preg. (Foto: Terje Holm)

05 Harald Anton og IdarSlatlems tekniske leder Harald M. Rånes sammen med Anton og Idar Slatlem foran den nye og populære Peugeot 3008. I løpet av 2018 tar Slatlem Gruppen sikte på at byggetrinn to i Pilotveien blir ferdig med salgslokaler og verksted for Peugeot, Mercedes og KIA. (Foto: Terje Holm)

06 Hele anleggetByggetrinn en: Et stort, moderne og funksjonelt bygg med en strategisk beliggenhet i Pilotveien. Til venstre på bygget ser vi de nye lokalene til Bilskadesenteret Nordmøre, som flytter inn i løpet av november 2017. (Foto: Terje Holm)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Relevant innhold

Annonse