Annonse
Foto: Young Eagles
Foto: Young Eagles

Facebook-fenomenet Young Eagles spiller sin første og eneste offentlige konsert i høst.

Det skjer på Havnekontoret førstkommende lørdag 11.november kl. 17:00.

De fire ungdommene som bare er 13 til 15 år gamle, spiller tolkninger fra supergruppa Eagles og har imponert mange allerede. Forhåndssalget av billetter er utrolig bra.

Gutta som holder til i Kristiansund, spiller akustisk med flerstemte koringer som har rørt både gamle Eagles fans og yngre ører. Eagles sine låter er kjent for å være svært vanskelig å spille, spesielt på grunn av de mektige kor- og vokalpartiene som kjennetegner bandet. Videoer på Facebook av Young Eagles har sjarmert «folket» og nærmer seg 100 000 visninger. Forespørslene har blitt mange og oppdragslista er lang.

Gutta tar dette på ramme alvor og øver hyppig. Young Eagles er: Odin Landbakk - gitar, sang, piano Haakon Landbakk - bass, sang Marcus Flemmen - gitar, sang Lars Gjellan – sang, perkusjon Bandet ble dannet for knappe tre måneder siden av Odin Landbakk som samlet musikalske venner for å spille et akustisk innslag i et privat selskap. Jammen ble det ikke full klaff og et nytt konsept ble født; - en Eagles hyllest.

Odin ble kjent etter at han vant Norske Talenter på el-gitar for to år siden, og har fått mye oppmerksomhet i tv-ruta etter den tid. Marcus (15) og Lars (14) går på Atlanten Ungdomsskole og begynte med gitar og sang i kulturskolen i 11-12 års alderen.

Brødrene Odin (15) og Haakon (13) går begge på Nordlandet Ungdomsskole og begynte med henholdsvis gitar og bass da de var bare 7 år gamle. Nå er de sammen klare for sin første offentlige hele konsert med Young Eagles. Konserten vil bli på nesten en time og vil by på kjente Eagles-hiter som Hotel California, New kid in town, Peaceful easy feeling, Desperado m.fl.

Få billetter igjen
Over 2/3 av billettene er forhåndsolgt og de som ennå ikke har billett må skynde seg på nettstedet Tikkio hvis de skal få med seg Young Eagles i år.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Relevant innhold

Annonse