Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
26 november 2017 21:44
Del på Facebook
Haugesunds Tor Arne Andreassen (t.v) i duell med Kristiansunds Daouda Bamba i eliteseriekampen i fotball mellom FK Haugesund og Kristiansund på Haugesund stadion. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
Haugesunds Tor Arne Andreassen (t.v) i duell med Kristiansunds Daouda Bamba i eliteseriekampen i fotball mellom FK Haugesund og Kristiansund på Haugesund stadion. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

hoem per erik 20170426 193727Dagens kamprapport er skrevet av Per Erik Hoem.. Foto: PrivatMed dagens 3-2 seier mot Haugesund har KBK fullført en sesong som har vært mye bedre enn de største optimistene hadde trodd før sesongen startet. Syvende plass har kommet etter godt spill og stor innsats fra alle som har vært på banen.

Det var med spenning en så fram til dagens kamp. Ville KBK fått en utladning som de fleste får etter forrige helgs prestasjon mot Sandefjord, hvor plassen ble berget. Dette så imidlertid ut til å være en grunnløs frykt. Sondre Sørli fikk spille fra start og takket for tilliten med et flott mål på langskudd etter 20 minutter. Etter dette kom Haugesund tilbake og scoret 2 mål i slutten av omgangen, og gikk til pause med en 2-1 ledelse. Andre omgang åpnet veldig godt for KBK og allerede 6 minutter ut i omgangen utlignet Torgil Giersen.

Deretter redder keeper Knezovic da 2-målsscorer Gytkjær kommer alene med ham og revansjerer en noe klønete inngripen på det andre målet til FKH. Og etter 67 minutter er kampen snudd på et praktfull skudd av Bamba, som har funnet tilbake til formen han hadde på slutten av fjoråret. Og siden Rønningen ikke scorer på en kjempesjanse på hans første berøring på ballen, ebber kampen ut med 2-3. Dette var en solid gjennomført kamp, faktisk blant årets beste prestasjoner. Særlig med tanke på den utladningen som ofte kommer etter en slik kamp som forrige helgs oppgjør mot Sandefjord. Rett og slett imponerende.

Dette er egentlig ikke dagen å trekke fram enkeltspillere, hele sesongen har vært preget av at alle involverte har dratt i samme retning. Men en kan nesten ikke la være å trekke fram Torgil Giertsen. Han har vært en åpenbaring etter overgangen fra Ranheim. Hans scorer mål og bidrar mye også bakover på banen. For hans del vil det blitt spesielt om hans tidligere lagkamerater slår Sogndal i kvalliken til uken.

Og ikke minst Uglan fortjener ros, det var noen som hadde funnet fram til Haugesund også. Det har vært en fryd å følge utviklingen de har hatt gjennom sesongen. De skaper enormt god stemning ikke bare på stadion, men også på bortebane. Og Uglan vil helt sikkert fortsette utviklingen neste år, og kommer resten av publikumet enda bedre med, skal stadion bli en enda sterkere festning for KBK.

Til slutt er det ingen som slår oss hjemme. Og nå gjenstår det kun å se om Christian og Sean får de prisene de er nominert til. Det vil i tilfelle være vel fortjent.

Så takk til trenerne, takk til spillerne, takk til støtteapparatet, takk til Kjetil og Frank, takk til Uglan, takk til sponsorer og takk til alle andre.

Vi sees allerede i mars 2018.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Anne Mari Sandshamn 30 minutter siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
Rasmuss >Rassmussen og Terje Sundsbø påstår følgende sitat, kopiert direkte fra leserinnlegg : " Det finnes flere ferdige fergeavløsningsprosjekter både ...
Geir Ole Sætremyr 4 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette intervjuet med TØI-forskar Aud Tennøy skildrer mange av dei tiltaka som må til for å nå klimamåla https://www.energiogklima.no/to-grader/ekspertintervju/fire-ting-vi-ma-slutte-med-hvis-vi-skal-na-klimamalene
Espen Heitmann 6 timer siden Meir norsk mat i fylkeskommunen
Nå er det vel liten tvil om at Dordi har ett selektivt forhold til fakta, jeg vil bare minne om ...
Geir Ole Sætremyr 23 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøHer er kontaktinformasjonhttps://naturvernforbundet.no/ansatte/holger-schlaupitz/
Terje Sundsbø 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrSom vanlig svarer du ikke på de spørsmål du får. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?Representerer du virkelig Naturvernforbundet?
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu får bruke energi på å finne ut av Naturvernforbundet sitt formål.
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse