Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil
Per Erik Hoem
Artikkel
22 oktober 2018 14:54
Del på Facebook
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vålerenga–KBK: 0–2

Spillerne blir bedømt etter en skala fra 1–6 hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 4 poeng
Igjen sikker og god. Tar alt som kommer, uten å anstrenge seg alt for mye. Inge returer og full kontroll. Og er jo egentlig vanskelig å gjøre noe mer enn å ta alt.

Aliou Coly: 4 poeng
Spiller en solid kamp igjen, først som back og etter pause som midtstopper. Er spesielt god i det defensive og taper knapt en eneste duell. Litt trekk for å bruke veldig lang tid på å komme seg tilbake etter en overlapp hvor han ikke får ballen. Resulterte i en av VIF sine få farligheter.

Dan Peter Ulvestad: 3 poeng
Ulvestad spiller første omgang hvor KBK er litt presset, dog uten at det blir skapt alt foran målet. Men virker litt preget av smellen han før utover omgang. Blir byttet ut og erstattet med Sørmo ved pause.

Christophe Psyche: 5 poeng
Spiller nok en gang veldig godt. Har virkelig kommet i dytten de siste kampene. Er veldig solid både på bakken og i lufta. Gjør knapt feil og slipper til minimalt.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Slipper til lite på sin side, men har litt mer trøbbel med en dribleglad motstander enn de på andre siden. Men veldig farlig ble det sjelden, også litt grunnet ikke alt for gode avslutningsegenskaper av høyreflanken til VIF. Men totalt sett en bra kamp.

Andreas Hopmark: 4 poeng
Veldig sikker og god igjen. Vinner både på bakken og i lufta. Tar av mye trykk for midtstopperne sammen med Diop. Men kunne med fordel spilt ballen framover noen ganger da han hadde sjansen. Av og til kan en kjapp lang pasning i bakrom ha sin misjon.

annonse

Amiduo Diop: 5 poeng
Kjempekamp av KBK sin bestemann. Har 2 veldig fine assists på målene. Er fullt med bakover og snapper masse baller, samtidig som han også veldig god med ball. Vinner mye i lufta. Stabilt god hele kampen, med som resten av laget bedre jo lenger kampen skred fram.

Liridon Kalludra: 4 poeng
God med ball og bra uten ball. Fint innløp på scoringen, som til og med er med hodet. Evner å spille slik at KBK holder ballen i laget. Begynner nå å bli stabilt mye bedre over flere kamper, hvor det tidligere kunne gå litt i rykk og napp

Bendik Bye: 3 poeng
Spiller en god kamp på det jevne. Møter tøff motstand i lufta, og har ikke så mange forsøk i bakrom som tidligere kamper. Men hjelper Coly/Sørmo med å stenge sin side bakover. Byttes med Alexandersson de siste 5 minuttene.

Sondre Sørli: 3 poeng
Har mange gode initiativ, men blir av og til noe lett i duellene. Møter dog en av Norges tøffeste backer, så det står til mer enn godkjent. Godt med bakover også han.

Flamur Kastrati: 4 poeng
Spiller med stor energi, og uten at det går for langt, på tross av at han sannsynligvis gjerne vil vise «hjembygda» hva han er god for. Er hele tiden en trussel i bakrom for VIFs forsvar, samtidig som han også er et godt oppspillspunkt. Scorer et veldig fint mål. Byttes ut når det gjenstår et kvarter med Jonas Rønningen.

Bent Sørmo: 5 poeng
Kommer inn ved pause for Ulvestad. Gir KBK en helt annen dimensjon i det offensive, og er mye med oppover. Forserer gjennom ledd og er vanskelig å ta ballen fra. Kunne med fordel lagt inn tidligere foran mål et par ganger. Har også god kontroll bakover.

Jonas Rønningen gjør et hyggelig comeback etter langt skadeavbrekk og får et kvarter for Kastrati. Simon Alexandersson kommer inn for Bye. Er med på å kontrollere inn en solid seier hvor VIF egentlig ikke er i nærheten av redusering i en meget solid forestilling av KBK.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 6 timer siden Den problematiske Tautra-tunnelen
@Anne Mari SandshamnKanskje du skulle lese noe sannferdig, skrevet av fagfolk? https://www.rbnett.no/meninger/i/zrb7k9/romsdalsfjordtunnelen-blir-en-av-verdens-sikreste. Det er Møreaksen som gir mest vei for pengene. Med ...
@Anne Mari SandshamnEnda en god grunn for slike fergeavløsningsprosjekter, så risikerer vi ikke slike uhell.Frank Sve (Frp) er bekymret for fylkeskommunens økonomi ...
Anne Mari Sandshamn 9 timer siden Den problematiske Tautra-tunnelen
Dette er det beste og mest sannferdige innlegg jeg har lest så langt om MA. Gir enda mer grobunn til ...
Anne Mari Sandshamn 20 timer siden Kva er vitsen med gratis ferje, når ferja ikkje går?
@Terje SundsbøJaggu bra den er nede det meste av tiden, ellers kan det lett bli veldig mange ulykker, av bilister om ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Mulighetenes akse – Romsdalsaksen!
Å hevde at tunnelen under Tautra går i et aktivt jordskjelvområde faller på sin egen urimelighet. Se til Japan, der ...
Det er mange gode grunner for å bygge ut fergeavløsingsprosjekter, slik som Møreaksen. Bl.a. fordi fergebommer er nede mesteparten av ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte