fbpx
Annonse
Annonse
Klaus Hoseth mottar ORKidéprisen fra ORKidé-leder Kjell Neergaard. Foto: Ellen Engdahl
Klaus Hoseth mottar ORKidéprisen fra ORKidé-leder Kjell Neergaard. Foto: Ellen Engdahl
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det melder ORKidé i en pressemelding torsdag.

ORKidéprisen deles ut av Orkidé – Nordmøre Regionråd og skal motivere til særlig innsats for tiltak som kommer hele Nordmørsregionen til gode på områder som; næringsutvikling, kompetanseutvikling, bedriftsutvikling, positiv markedsføring av regionen utad og/eller innad samt innen samarbeidstiltak. Prisen deles ut for 28. gang.

Strand Prolog AS har bevist at med store ambisjoner, entusiasme, hardt arbeid og sterk vilje er det mulig å lykkes innenfor et marked i sterk nasjonal og internasjonal konkurranse. Med opprinnelse som motorverksted i 1946 i Averøy er Stranda Prolog mer kjent som en kunnskapsbedrift som utvikler innovative løsninger og produkter for oppdrettsnæringen.

I samarbeid med Måsøval Fiskeoppdratt AS utviklet selskapet fiskehospitalet HeliXiR, og selskapet ble tildelt den høythengende Innovasjonsprisen under AquaNor i 2015. Samme år flyttet bedriften administrasjon og mesteparten av produksjonen til Dale Industripark i Kristiansund. Stranda Prolog har hatt stor vekst de siste årene og omsatte i 2017 for 134 mill., en vekst på hele 25 prosent fra 2015. Bedriften har hatt en betydelig vekst i sysselsettingen, fra 23 ansatte i 2015 til over 80 ansatte i dag. Stranda Prolog er fortsatt en lokalt eiet bedrift, har fokus på lokalt og regionalt samarbeid og verdiskapning, men har hele verden som marked.

Stranda Prolog er en sentral aktør innen havrommet, i en viktig og fremtidsrettet næring for Nordmøre. Sterke kompetansemiljø som Stranda Prolog er nødvendig for at regionen skal kunne tilby attraktive, bærekraftige og lønnsomme arbeidsplasser også for neste generasjon for igjen å kunne sikre langsiktig lokal verdiskaping.

Årets vinner oppfyller alle kriterier til ORKidéprisen på en overbevisende måte.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet over.

Annonse
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte