Annonse
Annonse
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat
Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: Privat

Strømsgodset–KBK: 2–3

Tre femmere på spillerbørsen for KBK-spillerne i denne kampen. Sean McDermott,Andreas Hopmark og Flamur Kastrati gjorde seg alle fortjent til en femmer.

Sean McDermott: 5 poeng
Denne kampen står han frem og spiller sin beste kamp for året. Mange gode og avgjørende redninger, og rydder godt i lufta. Er på det andre målet til Godset, men det var en knallhard heading og ingen tabbe.

Bent Sørmo: 3 poeng
Brukbar kontroll bakover selv om Godset er gode til å doble på kant. Begge målene kommer dog fra hans side. Bra med framover på banen.

Andreas Hopmark: 5 poeng
Kaptein for dagen. Spiller med bravur. Dominerer fullstendig på dødballene til hjemmelaget og vinner nesten alle dueller. Litt uheldig på det første målet.

Christophe Psyché: 4 poeng
Er tøff i dueller og holder også god stand. Tydelig mer trygg enn på lenge. Burde muligens vært nærmere Pellegrino på det andre målet, men det målet var først og fremst en god prestasjon av hjemmelaget.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Litt lite på nett som forsteforsvarer, men for all del mer en godkjent kamp av Aasbak også. Kommer ikke alt for mye med framover.

Jesper Isaksen: 3 poeng
Gjør sin debut fra start og kommer greit fra det. Spiller forståelig nok mye på det sikre. Har en fæl pasning som fort kunne blitt baklengs. Byttes ut ti minutter ut i andre omgang.

Amiduo Diop: 3 poeng
Blitt en vane å variere mye i prestasjonene for Diop. Gjør mye bra og feiler uforståelig andre ganger. Men bryter opp mye av spillet til Godset på midten.

Liridon Kalludra: 4 poeng
Scorer et meget bra mål og blir matchvinner. Jobber godt og står bak mye av det offensive. Litt mer ujevn når han forsvarer seg. Men god kamp av Liri. Er meget sliten og byttes ut på overtid.

Bendik Bye: 3 poeng
Ikke like heldig som i tilsvarende oppgjør i fjor, men det skulle vel litt til. Jobber som vanlig godt. Kommer til en brukbar mulighet hvor han somler litt mye.

Torgil Gjertsen: 4 poeng
Et stadig uromoment for Godset. Skaffer straffe og har en god avslutning som keeper redder. Holder hele kampen og spiller en av sine bedre kamper.

Flamur Kastrati:  5 poeng
Scorer to mål, hvorav det ene på straffe. Står også bak et par andre sjanser og gjør det meget bra den omgangen han spiller. Jobber godt uten ball som vanlig. Byttes ut ved pause med kjenning på en skade.

Kristoffer Hoven: 3 poeng
Kommer inn ved pause og er et godt oppspillspunkt. Men kommer ikke til veldig store avslutningsmuligheter.

Pål Erik Ulvestad: 3 poeng
Litt mer opp og ned enn vanlig, men gjør det helt greit den halvtimen han spiller. Sliter litt med å finne posisjonen sin.

Haris Cirak kommer inn de siste minuttene.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte