Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Per Erik Hoem
Artikkel
07 juli 2019 23:40
Del på Facebook
Kristiansunds Christophe Psyché (t.h.) feirer 5-2 scoringen sin i eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Lillestrøm på Kristiansund Stadion. Christoffer Aasbak og Torgil Gjertsen til venstre. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Kristiansunds Christophe Psyché (t.h.) feirer 5-2 scoringen sin i eliteseriekampen i fotball mellom Kristiansund og Lillestrøm på Kristiansund Stadion. Christoffer Aasbak og Torgil Gjertsen til venstre. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
KBK–Lillestrøm: 5–2

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne blir bedømt mellom karakterene 1-6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 3 poeng
Slipper inn to mål som er vanskelig å gjøre noe med. Selv om det skjer mye foran målet til KBK i andre omgang så treffer ikke LSK målet altfor ofte. Spiller en grei kamp til godkjent.

Aliou Coly: 3 poeng
Er solid og ikke lett å komme forbi, og tar det meste på siden. Men slipper nok til litt for mange innlegg. Bidrar ikke all verden framover. Får et noe merkelig gult kort som gjør at han mister neste kamp. Byttes klokelig ut på slutten da tenningsnivået er rimelig høyt.

Christophe Psyché: 5 poeng
Spiller klokt og godt. Scorer to mål. En av KBK sine beste spillere. Etter et par kamper ute viser han at i forsvar er KBK rimelig godt forspent. Trolig noe heldig som slapp unna en hands og straffe i første omgang.

Dan Peter Ulvestad: 3 poeng
Litt ujevn denne gangen også. Misser skikkelig på LSK sitt andre mål, og er heldig at dommer ikke blåser straffe 10 minutter før det. Men rydder ellers bra unna.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Gode dødballer og innlegg ellers, blant annet på det første målet. Slipper som Coly til litt for mange innlegg imot i andre omgang. Fint med framover, spesielt i første omgang.

Amidou Diop: 3 poeng
Veldig god med ball, noe svakere i dueller. En nytelse å se på til tider. Jukser litt for ofte på returløpene med tanke på at han er stabiliserende på midten. Mister som Coly neste kamp for det fjerde gule kortet for sesongen. Og igjen et noe unødvendig kort.

Pål Erik Ulvestad: 3 poeng
Er ikke den mest synlige, men spiller trygt og godt. Er en av spillerne som bidrar til å beholde roen i en kamp hvor tenningsnivået virket å være rimelig høyt. En kamp på det jevne.

Liridon Kalludra: 4 poeng
Spiller en god kamp. God med ball og gode bevegelser uten ball, blant annet når han scorer KBK sitt første mål. I tospann med Giertsen skapes det mye. Småskadet og byttes ut ved pause.

Torgil Gjertsen: 4 poeng
Løper mye med ball og lykkes. Er involvert i mye av det KBK skaper. Skaper uro med driblingene sine og får mye oppmerksomhet. Skaper dermed også mye rom for de andre. Slår fine dødballer.

Bendik Bye: 3 poeng
Tilbake på rett spor og tar igjen en del fine initiativ. Scorer et mål og er hele tiden på jakt etter baller i bakrom, men går denne gangen i et par offsider for mye.

Flamur Kastrati: 5 poeng
Oppfører seg som og er en hærfører. Spiller med en voldsom intensitet. Scorer et mål og har to målgivende, hvorav den første målgivende pussig nok er en bom på åpent mål fra en meters hold. KBK sin beste sammen med Psyché. Mulig målet hans offisielt blir registrert som selvmål, men er i realiteten «hans mål» uansett.

Bent Sørmo: 2 poeng
Kommer inn ved pause for Kalludra og fyller flere posisjoner før han avslutter som høyreback. Kommer aldri helt inn i kampen. Er vel heller ikke den enkleste jobben når man blir flyttet rundt på denne måten.

Sondre Sørli og Thomas Amang med utilstrekkelig spilletid til å bli bedømt. En kamp hvor beholdningen mer var det offensive spillet mer enn det defensive. Og hvor de tre poengene var viktige etter en noen kamper med litt dårlig uttelling.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 4 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnDet er du som sprer løgner. På samme måte som Vigrasambandet på Sunnmøre, ble Skålavegen/Fannefjordtunnelen i Romsdal privatfinansiert. Etter den ...
Hans-Peter Kaaresen 16 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnFøyer seg inn i en lang rekke av tilsvarende........."Pompel og Pilt" fortsetter som bidragsytere i underholdningsbransjen.  Teoriene deres er det ...
Anne Mari Sandshamn 18 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
Rasmuss >Rassmussen og Terje Sundsbø påstår følgende sitat, kopiert direkte fra leserinnlegg : " Det finnes flere ferdige fergeavløsningsprosjekter både ...
Geir Ole Sætremyr 22 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette intervjuet med TØI-forskar Aud Tennøy skildrer mange av dei tiltaka som må til for å nå klimamåla https://www.energiogklima.no/to-grader/ekspertintervju/fire-ting-vi-ma-slutte-med-hvis-vi-skal-na-klimamalene
Espen Heitmann 23 timer siden Meir norsk mat i fylkeskommunen
Nå er det vel liten tvil om at Dordi har ett selektivt forhold til fakta, jeg vil bare minne om ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøHer er kontaktinformasjonhttps://naturvernforbundet.no/ansatte/holger-schlaupitz/
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse