Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Kurt Helge Røsand
Artikkel
03 september 2019 10:04
Del på Facebook
Rusta åpner dørene på Alti Futura 4. september klokken 09.00. Foto: Kurt Helge Røsand / KSU.NO
Rusta åpner dørene på Alti Futura 4. september klokken 09.00. Foto: Kurt Helge Røsand / KSU.NO
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I morgen åpner varehuskjeden Rusta sitt nye varehus i den nye delen på Alti Futura. Dette er varehus nummer 32 i Norge og i løpet av 2019 vil Rusta ha 35 varehus på det norske markedet, skriver selskapet i en pressemelding.

Den nye varehussjefen i Kristiansund ser lyst på morgendagens åpning og forventer at store folkemengder stiller opp. Tidligere har Rusta sett 300–400 mennesker i kø på åpningene.

– Vi ser svært positivt på etableringen, og tror at Rusta vil bli et populært tilskudd til handelstilbudet i Kristiansund. Klokken 09.00 står vi klare for å si velkommen til alle som har møtt opp. Dette blir utrolig spennende, sier Geir Inge Nilsen, varehussjef for Rusta i Kristiansund.

Nesten alt til hjemmet for hele Norge

Konseptet til Rusta går ut på å tilby kunder nesten alt til hjemmet til svært gunstige priser. Med sentrale innkjøp uten mellomledd og effektiv distribusjon kan varehuskjeden holde prisene nede uten at det går på bekostning av kvalitet. Rusta har innredning, forbruksvarer, sesong- og DIY-produkter for de som vil fornye og fylle opp hjemmet både innendørs og utendørs.

– Vårt konsept med produkter til lave priser innen hjem- og fritidssegmentet har tatt Norge med storm, og jeg føler meg trygg på at dette blir tilfellet også her i Kristiansund, sier Erlend Kramer, landssjef for Rusta i Norge.

Fortsetter veksten i Norge

Rusta har tidligere rapportert om sin fortsatt sterke ekspansjonsgrad og at det er en strategi i alle markedene til kjeden; Norge, Sverige, Finland og Tyskland. Rusta, som kom til Norge i 2014, har rukket og åpne 32 varehus fra Lyngdal i sør til Tromsø i nord.

– Vi har fortsatte store ambisjoner for Rusta i Norge. I tillegg til at vi er på utkikk etter nye lokaler som passer våre krav, får vi også stadig henvendelser fra kunder som ønsker Rusta til sin kommune. Det er hyggelig med kunder som heier på oss, avslutter Kramer.

I løpet av 2019 fortsetter Rusta og åpne nye varehus på det norske markedet med etableringer i Larvik, Volda og Fredrikstad i tillegg til morgendagens premiere i Kristiansund.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 3 dager siden Brobygging
Når fergeleiet flyttes ut fra sentrum av Molde, blir fortsatt ferge et enda dårligere alternativ. Hva sier folket på Vestnes ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøNo er "gjeldande " NTP i ferd med å gå ut på dato. Og, strekninga Ålesund til Molde er
@Geir Ole SætremyrMøreaksen er blant de høyest rangerte prosjektene basert på netto nytte pr. investert krone i gjeldende NTP. Få andre har ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøEg forstår at enkelte drøymer om å lese dette inn i dei signala som er gitt. Men, det er ikkje ...
@Geir Ole SætremyrSamferdselsministeren vil utrede om det kan bli en mindre økonomisk belastning om Møreaksen deles opp i flere trinn. Han ønsker ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse