Annonse
Annonse

Fra denne fredagen ønsker vi å begynne med en ny serie med artikler på KSU.NO, hvor vi finner frem tanker og ideer som er verdt å spre - som er slagordet til TED: «Ideas worth spreading». Foredragene er som oftest på engelsk. 

Først ut er den britiske vitenskapsmannen og professoren i nevrovitenskap og psykolog, som holder et foredrag om hvor viktig tilstrekkelig søvn er for din helse. Vi anbefaler sterkt at du tar deg tid til denne.

Info om Matthew Walker

Matthew Paul Walker er en britisk vitenskapsmann og professor i nevrovitenskap og psykologi ved University of California, Berkeley.

Forskningen hans fokuserer på søvnens innvirkning på menneskers helse og sykdom. Tidligere var han professor i psykiatri ved Harvard Medical School.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Info om TED

TED (engelsk forkortelse for Technology, Entertainment, Design) er en årlig, amerikansk konferanse som opprinnelig begynte i 1984. Konferansen har som mål å spre ideer ved hjelp av foredrag og opptredener innenfor blant annet forskning, kunst, teknologi, utdanning, design, politikk, økonomi, kultur, forretningsvirksomhet og underholdning.

Konferansen tiltrekker seg verdensledende personligheter innenfor mange ulike temaer, og har opp igjennom huset foredrag av blant annet Bill Clinton, James D. Watson, Richard Dawkins, Jimmy Wales, Stephen Hawking, Al Gore, Bill Gates, Frank Gehry, Sergey Brin og Larry Page.

Deltakelse er kun for inviterte og kostet i 2009 USD $6 000.

Kilde: Wikipedia

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Bok - tilbake til livet
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte