fbpx
Annonse
Annonse
Kristiansunds Andreas Hopmark (tv) og Rosenborgs Samuel Adegbenro under eliteseriekampen i fotball mellom Rosenborg og Kristiansund på Lerkendal Stadion (0-0). Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
Kristiansunds Andreas Hopmark (tv) og Rosenborgs Samuel Adegbenro under eliteseriekampen i fotball mellom Rosenborg og Kristiansund på Lerkendal Stadion (0-0). Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix
RBK–KBK: 0–0

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Foto: PrivatSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sergine Mor Mbaye: 3 poeng
Solid gjennomført kamp av Mbaye. Gjør ingen store feil. God i lufta. Viser igjen at KBK er godt forspent på keeperplassen.

Bent Sørmo: 4 poeng
En god kamp mot en meget god motspiller. Kommer også til KBK sin største sjanse på corner, men får ikke headet ballen på mål. God med ball og involverer seg forholdsvis mye framover. Byttes ut på overtid med krampetendenser.

Aliou Coly: 3 poeng
Vinner som vanlig det meste av dueller. Ingen store feil. Er fortsatt litt ujevn i pasningsspillet. Samarbeider godt med Ulvestad.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
Fortsetter på samme måte som forrige sesong. Sammen med Coly en solid og god kamp i midtforsvaret. RBK møter et godt organisert KBK-lag og skaper uvanlig lite til dem å være.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
En grei innsats mot Helland på sin side. Slår mange gode og farlige dødballer. Mer ujevn med ballen i spill.

Andreas Hopmark: 4 poeng
Er en god stabilisator som vinner mange baller både langs bakken og i lufta. Fortsetter også fremgangen i den offensive delen av spillet. KBK sin bestemann.

Olaus Skarsem: 3 poeng
God innsats på sin egentlige hjemmebane. Prøver og prøver uten alt for stor uttelling. Byttes med Pål Erik etter litt over timen

Liridon Kalludra: 2 poeng
Noen fikse detaljer med ball, men ellers ikke veldig synlig kampen igjennom. Klarer ikke å skape veldig mye.

Sondre Sørli: 2 poeng
Blir løpende mye mellom. Får det ikke til å klaffe like godt som i forrige sesong. Byttes med Bye med en knapp halvtime igjen.

Flamur Kastrati: 3 poeng
Løper og kjemper på det meste. Kommer kun til et par nesten-sjanser. Byttes med Askar de siste 10 minuttene.

Amahl Pellegrino: 2 poeng
Blir jobbende veldig mye og langt bakover når RBK har ballen. Blir også liggende mye feilvendt når KBK har ballen. Skaper ikke mye offensivt. Uansett kjekt å se ham tilbake på banen.

Bendik Bye og Pål Erik Ulvestad får en liten halvtime. Amin Askar spiller de siste 10 minuttene og er ikke langt unna scoring. Christophe Psychè kommer inn på overtid

En meget solid gjennomført kamp av KBK, dog uten den altfor store underholdningsverdien. Et par gode sjanser kunne fort gitt uttelling. Bakover slapp laget til veldig lite.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet over.

Vi ønsker en åpen og saklig debatt. Diskuter sak, ikke person. Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter.

Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene.

I kommentarfeltet må debattanter stå fram med fullt navn. Personangrep eller sjikanerende kommentarer blir slettet.

Annonse
Annonse
Årbok - Freiøya Historielag
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte