Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
24 juni 2020 20:03
Del på Facebook
Haugesunds Kristoffer Velde (t.v.), Niklas Sandberg, målscorer Alexander Ammitzbøll og Benjamin Källman jubler etter 1-1-målet i eliteseriekampen i fotball mellom Haugesund og Kristiansund. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
Haugesunds Kristoffer Velde (t.v.), Niklas Sandberg, målscorer Alexander Ammitzbøll og Benjamin Källman jubler etter 1-1-målet i eliteseriekampen i fotball mellom Haugesund og Kristiansund. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En gedigen keepertabbe av hjemmelagets Helge Sandvik bidro til at det endte 2–2 mellom Haugesund og Kristiansund i onsdagens kamp i Eliteserien.

To minutter etter at Haugesund tok ledelsen 2–1 kom utligningen i det 73. minutt. Det målet må Haugesund-keeper Helge Sandvik ta på sin kappe. Sandvig så ut til å ha tatt for mye håndsprit på hanskene, han glapp ballen på et tilsynelatende enkelt innlegg, og Christophe Psyché hadde små problemer med å sette ballen i åpent bur.

– Det er vanskelig å forklare. Det var en så lett ball at kanskje jeg allerede tenkte på neste situasjon. Det er for jævlig, sa Sandvig til Eurosport.

Målet kom litt mot spillets gang. Haugesund hadde vært det klart beste laget i 2. omgang helt til utligningen kom.

– Ett poeng her er fint, det, sa gjestenes innbytter Flamur Kastrati til Eurosport.

Det lå i kortene at FKH tok ledelsen på en fin overgang to minutter før keepertabben. Niklas Sandberg satte inn målet med venstrefoten i det lengste hjørnet. Dermed har Sandberg scoret mål i alle serierundene så langt i sesongen. De to første kom på straffespark.

Best i gang

Kristiansund startet med 0–0 borte mot Rosenborg, før de slo til med 7–2 hjemme mot Aalesund. Da scoret Amahl Pellegrino tre av målene. Dessverre fikk han seg en smell i det ene kneet i den sistnevnte kampen, og han ble ikke spilleklar til kampen mot Haugesund.

Haugesund startet sesongen med 1–2-tap for Brann og stygge 1–6 for Bodø/Glimt, og Kristiansund gikk til kampen med et lite favorittstempel selv om de hadde gjort sju bytter fra laget som slo Aalesund 7–2.

Mot Haugesund scoret de i tillegg på sin første ordentlige mulighet etter halvspilt 1. omgang. Et fint angrep endte opp på høyresiden, der Aliou Coly slo et presist innlegg til Amin Askar. Veteranen møtte ballen på direkten og sendte den under Haugesund-keeper Helge Sandvik og i mål.

Det var Askars annet mål for sesongen i hans første kamp fra start.

– Det føltes godt ut da jeg traff ballen, og det var deilig å se at ballen gikk inn, sa Askar til Eurosport.

Askar kalte kampen for en ekte manndomsprøve mellom to fysiske lag.

Haugesund var nær utligning tre minutter før pause, men avslutningen fra Ulrik Fredriksen gikk over fra kloss hold.

Snudde

Derimot lyktes laget til gagns i starten av 2. omgang. En liten kanonade mot KBKs Eirik Holmen Johansen førte til at dansken Alexander Ammitzbøll headet innlegget til Niklas Sandberg i mål.

Haugesund var gode de første 20 minuttene av 2. omgang. De hadde ballen mest og var også laget som ville mest. Det var ikke ufortjent sa Niklas Sandberg gjorde 2–1, men det holdt ikke inn. Uavgjort 2–2 betydde likevel at de tok med seg sesongens første poeng. Kristiansund har ennå ikke tapt.

– Et sterkt bortepoeng, konstaterte KBK-trener Christian Michelsen.

(©NTB)

 

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Viktig informasjon i tåkeleggingskaoset dette. Hva angår vindkraft blir den aldri bedre enn ca 30% i effektivitetsgrad mot innstallert effekt ...
Ansgar Dypbukt 2 dager siden Strømprisen til himmels
Sier meg enig i alt du skriver, strøm prisen er jo helt forferdelig ikke bare den, men nettleia er jo ...
Geir Ole Sætremyr 4 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøSaksa frå referansegruppemøte 17.08.23: Forslag NTP 2024- 2036: Forslaget til ny plan innebærer mer enn halvering av årlige midler til vegbygging ...
Geir Ole Sætremyr 9 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøDu marmar på med ditt og spissformuleringar.
Terje Sundsbø 9 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Geir Ole SætremyrDu har rett i at realisme er en dyd – gratis ferge koster staten dyrt. Fergeavløsningsprosjekter blir derfor mer lønnsomme ...
Geir Ole Sætremyr 10 dager siden Møreaksen er det eneste alternativet
@Terje SundsbøRealisme er også ein dyd. Sande Fastllandssamband AS har eksistert i 20 år+. Urealistisk. Nå oppgraderast fergebåsane på 4 stopp ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse