Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Redaksjonen
Artikkel
25 juni 2020 12:22
Del på Facebook
Lars Bremnes og Maria Haukås Mittet med utekonserter på Edøya. Foto: Agnete Brun
Lars Bremnes og Maria Haukås Mittet med utekonserter på Edøya. Foto: Agnete Brun
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lars Bremnes og Maria Haukås Mittet med utekonserter på Edøya.

Fredag 10. juli og lørdag 11. juli er det duket for magiske musikkopplevelser på Gurisentret. Folkekjære Lars Bremnes og Maria Haukås Mittet har gjort stor suksess med sin turné «Viser på Veien». Nå står Smøla og Gurisentret for tur.

Det har vært en uttalt målsetting å kunne tilby publikum gode opplevelser på Gurisentret også denne sommeren. Siden sommerens største kulturarrangement «Fru Guri av Edøy» måtte avlyses, har det vært et stort ønske å skape andre opplevelser på tunet til Gurisentret. 

Nå er det klart at det blir to flotte konserter med Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes. Fredag 10. juli og lørdag 11. juli byr de to artistene blant annet på smakebiter fra suksessturneen sin, «Viser på Veien».

– Vi er sikre på at dette blir helt fantastisk, og er jublende fornøyd over å kunne tilby disse to konsertene, sier Anne Elisabeth Gjeldnes i Gurisentret og Einar Wikan i produksjonskomiteen for Fru Guri av Edøy.

Trygge rammer

På grunn av smittevernregler, tillates kun 200 publikummere på hver konsert. Det betyr at totalt 400 billetter legges ut for salg. Amfiet på Gurisentret kan normalt ta opptil 1000 personer, så arrangøren forsikrer om at konsertene skal foregå i henhold til gjeldende smittervernregler og i trygge rammer. 

– Billetter til begge konsertene er i salg på nettsiden ticketco.no fra mandag 29. juni klokka 09.00. Vi håper og tror det kan bli rift om billettene, så her gjelder det å være tidlig ute, sier Wikan.

Artister med erfaring

Maria Haukaas Mittet er fra Senja og har lang bakgrunn som artist. I 2004 debuterte hun med sitt første album «Breathing», som solgte til gull, og har siden gitt ut fem egne album. I 2015 vant hun «Stjernekamp» på NRK1, og har siden turnert land og strand rundt med sine egne konsepter. 

Lars Bremnes er også godt kjent i norsk musikkliv. Han ble født i Svolvær, og har gitt ut åtte album under eget navn siden debuten i 1994 med «Stjernesukkertøy». Han har også gitt ut tre album med søsknene Kari og Ola, fikk Spellemannprisen i 2000 og 2006, samt Prøysenprisen i 2009. Våren 2020 slapp han sitt nyeste album «Spelle for de gale». Han har også vært på Smøla ved flere anledninger tidligere.

Varm og humoristisk

I 2019 kunne man se og høre Maria og Lars i en av TV 2s mest populære programserier «Hver gang vi møtes». I løpet av disse møtene dukket det opp tanker om et samarbeid, som ble til suksess-turnéen Viser på Veien.

På konsertene på Edøya får vi høre smakebiter fra Viser på Veien, samt egne låter og musikk som har hatt betydning i livet for dem begge, og alt framføres med en varm og humoristisk undertone.  Med på scenen er gitarist Bernt Rune Stray.

– Vi garanterer en flott konsertopplevelse for publikum i alle aldre, sier Gjeldnes og Wikan.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Hans-Peter Kaaresen 2 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøFylkeskommunen har adskillig flere "alvorlige" (som du skriver) problemer enn Møreaksen å ta seg av.  Særinteressene i Møreaksen har splittet ...
Geir Ole Sætremyr 6 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
Naturvernforbundet deltok som tilhøyrar på konferansen vel vitande at dette var lobbyverksemd.Vi var der for å plukke opp styringssignal, først ...
Geir Ole Sætremyr 7 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøEnten det er Stortinget si samansetning, eller det er meir eller mindre nøytrale meiningsmålingar så er det til sjuande og ...
Terje Sundsbø 12 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrStortinget er ikke basert på meningsmålinger, men på valgresultat. Partiene Høyre, Senterpartiet, Venstre, KrF og Arbeiderpartiet prioriterte Møreaksen under NTP-behandlingen ...
Geir Ole Sætremyr 17 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøEg forstår godt kva som skjer og har skjedd.Møreaksen vart handsama som ei strekning heile tida, men vart framdriftsmessig splitta ...
Terje Sundsbø 19 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Frode HeimenMeget bra forklart. Den som ikke skjønner dette, fordtår rett og slett ikke sammenhengen. I alle fall hvis de fortsatt ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse