Annonse
Annonse
Foto: Kurt Helge Røsand / KSU.NO
Foto: Kurt Helge Røsand / KSU.NO

Koronatelefonen er i dag gjenåpnet fra klokken 11.00, det opplyser Kristiansund kommune i en pressemelding onsdag.

Regjeringen har åpnet for at folk kan teste seg for covid-19 uten å gå via fastlege og legevakt. Kristiansund kommune har i dag bemannet opp en tjeneste der innbyggerne kan ta kontakt.

Kommunen jobber intenst med å få på plass en digital løsning, slik at folk kan booke testing på nett. Regelen er fortsatt at man ikke skal komme til testing uten avtale med smittevernteamet.

Fra og med i dag er det to veier for å bli testet, enten den samme som tidligere (fastlege/legevakt) eller ved å få en avtale via koronatelefonen. I løpet av relativt kort tid vil innbyggere også kunne bestille tid til prøve digitalt. Informasjonen blir fortløpende lagt på hjemmesiden til kommunen.

Telefonnummeret til smittevernteamet er 71 57 37 00.

Alle innbyggere i Kristiansund kommune kan nå ringe for å avklare om de skal testes, uten å ha vært i kontakt med lege først.

Dersom de fyller kriteriene, settes de opp til time utenfor teltet, som vanlig. Ikke ring koronatelefonen for prøvesvar, disse kommer på helsenorge.no

Lurer man på noe i forbindelse med private eller offentlige arrangementer, skal e-postadressen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. benyttes, opplyser Kristiansund kommune.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til post@ksu.no.
For kommentarer vennligst bruk kommentarfeltet under.

Annonse
Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse

Hva skjer?

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte