fbpx
Annonse
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
24 mai 2021 21:58
Molde-spillerne jubler for 3-2. Foto: Ole Martin Wold / NTB
Molde-spillerne jubler for 3-2. Foto: Ole Martin Wold / NTB

Rosenborg ledet 2-1 mot Molde etter 86 minutter og så ut til å ta tre poeng i toppkampen i Eliteserien. Så overtok Eirik Hestad styringen, og Molde vant 3-2.

Superinnbytteren Hestad kom inn etter 55 minutter, og i løpet av de siste minuttene noterte han seg for både scoring og målgivende.

Først utlignet han til 2-2 med en nydelig avslutning fra ti-elleve meter. Da var det spilt 86 minutter, og fire minutter deretter hadde han målgivende til Martin Bjørnbak på Moldes 3-2-mål.

Dermed snudde Molde 1-2 til 3-2 og seier på Lerkendal. Trepoengere på Lerkendal er ikke hverdagskost for romsdalsklubben.

– Vi er ikke veldig godt vant med det, sa Molde-trener Erling Moe til Discovery etter kampen.

– Det var hektisk, og det gikk fort i svingene fra å ligge under 1-2 til å lede 3-2. Det var ufattelig deilig, sa matchvinner Bjørnbak.

RBK-trener Åge Hareide var naturlig nok skuffet.

– Vi hadde Molde på gaffelen i annen omgang, men så gjør vi individuelle feil som gir dem sjansen til å vinne kampen. Det kan vi ikke gjøre noe med nå, sa han.

Seieren gjør at Molde nå leder Eliteserien med ti poeng etter fire kamper. De står med tre seirer og en uavgjort.

Via Skjelbred og i mål

Før Kristoffer Zachariassen headet RBK tilbake i kampen med 1-1-scoringen like før pause, hadde Molde tatt ledelsen etter en lekker scoring.

13 minutter var spilt da Ohi Omoijuanfo kom seg ned til dødlinjen og chippet ballen til Etzaz Hussain, som sto på 13-14 meter. Midtbanemannen tok ned ballen upresset og hamret den i mål, via Rosenborgs Per Ciljan Skjelbred.

Etter 37 minutter fikk Molde så en gyllen mulighet til å øke til 2-0. De kom tre mot én, men skuddet fra Magnus Wolff Eikrem gikk rett på Hansen.

Og den store sjansen som ble skuslet bort, ble moldenserne hardt straffet for to minutter før pause. Erlend Dahl Reitan slo ballen inn i feltet og fant Zachariassen, som headet ballen i mål fra 13-14 meter til 1-1.

Store sjanser

Adam Andersson fikk en uhyre stor mulighet til å sende RBK opp i ledelsen etter halvspilt 2. omgang da han fikk ballen helt alene med Molde-keeper Andreas Linde, men skuddet fra RBK-backen gikk rett på sisteskansen.

Samme mann fikk nok en stor sjanse to minutter senere da Linde måtte gi retur på et skudd fra Carlo Holse, men igjen reddet målvakten forsøket fra backen.

2-1 var et faktum kvarteret før full tid. Etter et langt innkast fikk Holse ballen på bakerste stolpe. Dansken plasserte ballen i lengste hjørne. Stian Gregersen prøvde å stoppe ballen på strek, men skjøt den i eget mål.

Og RBK hadde seieren i sin hule hånd før innbytter Eirik Hestad utlignet etter 86 minutter med en lekker avslutning fra ti meter, hardt plassert i hjørnet.

Da det så ut til å ende 2-2, sørget Martin Bjørnbak for 3-2-seier til Molde i sluttsekundene.

(©NTB)

Du må være logget inn for å kommentere.


Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Siste kommentarer

Skal bostøtte være en løsning mot vedvarende høye strømpriser i pressområder i Norge?Kraftforbruket innenlands må løsrives fra Nordpool og priser ...
Bjørn Nøstvold 1 dager siden Vedum: Ingen mirakelkur mot høye strømpriser
Kraftforbruket innenlands må løsrives fra Nordpool og priser som varierer med europeiske priser. Folket som eiere av storparten av kraftproduksjonen ...
Reknar med at miljøpartiet FRP også ønsker å stoppe miljøverstingene Hafast, Hordfast, Borgundfjordtunnellen også. Frank har verkeleg snudd i miljøsaka ...
Kan ikke noen ta et luftfoto, eller et kart, og tegne en rød strek der trappen skal gå?
Ketil Strand Andersen 2 dager siden «How dare U?»
Spot on!!
Glimrende  👋 like greit å gå rett på sak med ein gang!Terningkast 10!
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte