Annonse
Annonse
Del på Facebook
Per Erik Hoem kåret Olaus Skarsem som KBKs bestemann mot Sarpsborg. Foto: Christoffer Andersen / NTB
Per Erik Hoem kåret Olaus Skarsem som KBKs bestemann mot Sarpsborg. Foto: Christoffer Andersen / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Sarpsborg 08–KBK: 0–1

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem (t.h.), ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Her ser vi et arkivbilde av Per Erik for IL Goma mot Molde 2, på slutten av 80-tallet. Foto: Digitalarkivet / TKSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott4 poeng
Holder nullen for andre kamp på rad. Rolig og sikker, god kontroll i lufta. Har noen redninger, men blir egentlig ikke satt på de store prøvene. Jevnt over god kamp igjen.

Snorre Strand Nilsen: 3 poeng
Grei kamp av Nilsen, men det er på denne siden Sarpsborg skaper det lille de har uten det sier all verden. Skal sies at dette også er hjemmelagets klart beste side. Bidrar også litt framover.

Andreas Hopmark: 4 poeng
Som vanlig stor og sterk i dueller. Ikke mye som kommer forbi hverken i lufta eller på bakken. Godt gjennomført, muligens er midtstopper hans beste posisjon.

Dan Peter Ulvestad4 poeng
Leder igjen forsvaret på en god måte den omgangen hans spiller. Sammen med Hopmark er det veldig solid i midtforsvaret som vanlig. Må gå ut ved halvtid med kjenning til en liten skade.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Framover har han litt igjen til tidligere sesongers nivå.
Bakover er det ikke mye som skapes på hans side. Byttes ut med knappe halvtimen igjen.

Amidou Diop: 4 poeng
Nærmer seg tidligere standard. Trives nok beste alene i den dype rollen, og dekker store rom med sin løpskapasitet. Gjør det enkelt med ballen som regel. Ikke samme nivået når han slår lengre pasninger. Men har en meget god pasning på målet som åpnet forsvaret til hjemmelaget.

Olaus Skarsem:4 poeng
Tilbake på et veldig godt nivå. Lykkes mye og skaper ubalanse i Sarpsborg lag og overtall for KBK. Morsom å se på når han lykkes. Vanskelig å kåre banens beste, men den går til Skarsem på et jevnt over bra KBK-lag, som gjennomfører en solid bortekamp.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Sander Erik Kartum: 4 poeng
Scorer et fint mål, og er også i god posisjon og får avsluttet et par ganger til. Gjør en veldig god jobb bakover også. Byttes ut de siste ti-minuttene.

Torgil Gjertsen: 3 poeng
Lykkes ikke alt for godt med sine driblinger denne gangen. Men jobber godt. Har en fin målgivende med hodet. Byttes ut de siste fem-minuttene.

Bendik Bye: 4 poeng
Er som vanlig den som virkelig truer målet til motstanderen, det være seg gjennomløpninger, skudd og returer. Imponerende fra posisjonen ute på høyresiden. Jobber også godt ellers.

Faris Pemi: 2 poeng
Kommer knapt nok til sjanser. Virker ikke å fokusere så mye på det heller. Burde litt flåsete sagt kanskje tatt et «lynkurs hos Bye». Byttes ut med knappe halvtimen igjen.

Aliou Coly: 4 poeng
Kommer inn ved pause og bidrar til at det kompakte og gode midtforsvaret knapt nok slipper til noe. Tar aldri noen sjanser, og spiller på maksimal sikkerhet.

Amin Askar, Liridon Kalludra, Brynjólfur Willumson og Flamur Kastrati kommer inn i løpet av den siste halvtimen.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 4 timer siden Fergefri E39 – er oppgaven forstått?
@Rolf Erik PedersenIngen av kravene til hovedfarled lar seg oppfylle med Romsdalsaksen.Riksantikvaren er øverste instans i vernesaker.
Terje Sundsbø 4 timer siden Fergefri E39 – er oppgaven forstått?
@Rolf Erik PedersenDet er kun et fåtall konsulentselskaper som er kvalifiserte til å foreta KS2-analyser. Men du stoler vel heller ikke på ...
Rolf Erik Pedersen 11 timer siden Fergefri E39 – er oppgaven forstått?
@Terje SundsbøDet er mange klassifiseringen for hovedfarled. Dette burde du vite, før du uttaler deg.Riksantikvaren avgjør ikke så viktige saker alene?
Rolf Erik Pedersen 11 timer siden Fergefri E39 – er oppgaven forstått?
@Terje SundsbøVi får håpe på at bindingene mellom departementene ikke er "kompis" preget, slik at det blir en nøytral og seriøs ...
Terje Sundsbø 18 timer siden Fergefri E39 – er oppgaven forstått?
@Alf Helge FevaagDette er et svadasvar fra deg. Du slenger jo bare ut av deg påstander du ikke kan forsvare med annet ...
Terje Sundsbø 19 timer siden Fergefri E39 – er oppgaven forstått?
@Alf Helge FevaagIstedenfor å bare å gjenta disse tåpelige kommentarene dine, kan du heller påpeke hva som er mine fantasitall og alternativ ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte