Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Del på Facebook
Per Erik Hoem kåret Olaus Skarsem som KBKs bestemann mot Sarpsborg. Foto: Christoffer Andersen / NTB
Per Erik Hoem kåret Olaus Skarsem som KBKs bestemann mot Sarpsborg. Foto: Christoffer Andersen / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Sarpsborg 08–KBK: 0–1

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem (t.h.), ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Her ser vi et arkivbilde av Per Erik for IL Goma mot Molde 2, på slutten av 80-tallet. Foto: Digitalarkivet / TKSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott4 poeng
Holder nullen for andre kamp på rad. Rolig og sikker, god kontroll i lufta. Har noen redninger, men blir egentlig ikke satt på de store prøvene. Jevnt over god kamp igjen.

Snorre Strand Nilsen: 3 poeng
Grei kamp av Nilsen, men det er på denne siden Sarpsborg skaper det lille de har uten det sier all verden. Skal sies at dette også er hjemmelagets klart beste side. Bidrar også litt framover.

Andreas Hopmark: 4 poeng
Som vanlig stor og sterk i dueller. Ikke mye som kommer forbi hverken i lufta eller på bakken. Godt gjennomført, muligens er midtstopper hans beste posisjon.

Dan Peter Ulvestad4 poeng
Leder igjen forsvaret på en god måte den omgangen hans spiller. Sammen med Hopmark er det veldig solid i midtforsvaret som vanlig. Må gå ut ved halvtid med kjenning til en liten skade.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Framover har han litt igjen til tidligere sesongers nivå.
Bakover er det ikke mye som skapes på hans side. Byttes ut med knappe halvtimen igjen.

Amidou Diop: 4 poeng
Nærmer seg tidligere standard. Trives nok beste alene i den dype rollen, og dekker store rom med sin løpskapasitet. Gjør det enkelt med ballen som regel. Ikke samme nivået når han slår lengre pasninger. Men har en meget god pasning på målet som åpnet forsvaret til hjemmelaget.

Olaus Skarsem:4 poeng
Tilbake på et veldig godt nivå. Lykkes mye og skaper ubalanse i Sarpsborg lag og overtall for KBK. Morsom å se på når han lykkes. Vanskelig å kåre banens beste, men den går til Skarsem på et jevnt over bra KBK-lag, som gjennomfører en solid bortekamp.

Sander Erik Kartum: 4 poeng
Scorer et fint mål, og er også i god posisjon og får avsluttet et par ganger til. Gjør en veldig god jobb bakover også. Byttes ut de siste ti-minuttene.

Torgil Gjertsen: 3 poeng
Lykkes ikke alt for godt med sine driblinger denne gangen. Men jobber godt. Har en fin målgivende med hodet. Byttes ut de siste fem-minuttene.

Bendik Bye: 4 poeng
Er som vanlig den som virkelig truer målet til motstanderen, det være seg gjennomløpninger, skudd og returer. Imponerende fra posisjonen ute på høyresiden. Jobber også godt ellers.

Faris Pemi: 2 poeng
Kommer knapt nok til sjanser. Virker ikke å fokusere så mye på det heller. Burde litt flåsete sagt kanskje tatt et «lynkurs hos Bye». Byttes ut med knappe halvtimen igjen.

Aliou Coly: 4 poeng
Kommer inn ved pause og bidrar til at det kompakte og gode midtforsvaret knapt nok slipper til noe. Tar aldri noen sjanser, og spiller på maksimal sikkerhet.

Amin Askar, Liridon Kalludra, Brynjólfur Willumson og Flamur Kastrati kommer inn i løpet av den siste halvtimen.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 15 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøHusk at inngangen var fergefri E39, oppfatta som ein skulle slippe ferge over Romsdalsjorden, og andre fergestrekningar frå Kristiansand til ...
Terje Sundsbø 16 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrIngen har betvilt at uten Møreaksen så er fergeavløsning til Otrøya og Gossen et fylkeskommunalt ansvar. Men det ingen av ...
Geir Ole Sætremyr 18 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøKorrekt.Uten Møreaksen vil eventuell frgeavkøysing bli eit fylkeskommunalt ansvar.Og, ein fylkeskommune uten økonomisk ryggrad til å gjennomføre dette etter den ...
Terje Sundsbø 19 timer siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrNei, hovedargumentet for Møreaksen er ikke fergefritt til Otrøya og Gossen. I dette innlegget fra Rasmussen viser han til at ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Terje SundsbøDet som er hovedargumentet frå di side er at Otrøya og Gosssen skal få fastlandssamband. Og det kan bare skje ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Fylkesøkonomien og fergeavløsningsprosjekter
@Geir Ole SætremyrDu sier at premisset for fergefri E39 er at det først og fremst skal legge til rette for fergeavløsning for ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse