fbpx
Annonse
Annonse
Per Erik Hoem kåret Olaus Skarsem som KBKs bestemann mot Sarpsborg. Foto: Christoffer Andersen / NTB
Per Erik Hoem kåret Olaus Skarsem som KBKs bestemann mot Sarpsborg. Foto: Christoffer Andersen / NTB
Sarpsborg 08–KBK: 0–1

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem (t.h.), ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Her ser vi et arkivbilde av Per Erik for IL Goma mot Molde 2, på slutten av 80-tallet. Foto: Digitalarkivet / TKSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott4 poeng
Holder nullen for andre kamp på rad. Rolig og sikker, god kontroll i lufta. Har noen redninger, men blir egentlig ikke satt på de store prøvene. Jevnt over god kamp igjen.

Snorre Strand Nilsen: 3 poeng
Grei kamp av Nilsen, men det er på denne siden Sarpsborg skaper det lille de har uten det sier all verden. Skal sies at dette også er hjemmelagets klart beste side. Bidrar også litt framover.

Andreas Hopmark: 4 poeng
Som vanlig stor og sterk i dueller. Ikke mye som kommer forbi hverken i lufta eller på bakken. Godt gjennomført, muligens er midtstopper hans beste posisjon.

Dan Peter Ulvestad4 poeng
Leder igjen forsvaret på en god måte den omgangen hans spiller. Sammen med Hopmark er det veldig solid i midtforsvaret som vanlig. Må gå ut ved halvtid med kjenning til en liten skade.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Framover har han litt igjen til tidligere sesongers nivå.
Bakover er det ikke mye som skapes på hans side. Byttes ut med knappe halvtimen igjen.

Amidou Diop: 4 poeng
Nærmer seg tidligere standard. Trives nok beste alene i den dype rollen, og dekker store rom med sin løpskapasitet. Gjør det enkelt med ballen som regel. Ikke samme nivået når han slår lengre pasninger. Men har en meget god pasning på målet som åpnet forsvaret til hjemmelaget.

Olaus Skarsem:4 poeng
Tilbake på et veldig godt nivå. Lykkes mye og skaper ubalanse i Sarpsborg lag og overtall for KBK. Morsom å se på når han lykkes. Vanskelig å kåre banens beste, men den går til Skarsem på et jevnt over bra KBK-lag, som gjennomfører en solid bortekamp.

Sander Erik Kartum: 4 poeng
Scorer et fint mål, og er også i god posisjon og får avsluttet et par ganger til. Gjør en veldig god jobb bakover også. Byttes ut de siste ti-minuttene.

Torgil Gjertsen: 3 poeng
Lykkes ikke alt for godt med sine driblinger denne gangen. Men jobber godt. Har en fin målgivende med hodet. Byttes ut de siste fem-minuttene.

Bendik Bye: 4 poeng
Er som vanlig den som virkelig truer målet til motstanderen, det være seg gjennomløpninger, skudd og returer. Imponerende fra posisjonen ute på høyresiden. Jobber også godt ellers.

Faris Pemi: 2 poeng
Kommer knapt nok til sjanser. Virker ikke å fokusere så mye på det heller. Burde litt flåsete sagt kanskje tatt et «lynkurs hos Bye». Byttes ut med knappe halvtimen igjen.

Aliou Coly: 4 poeng
Kommer inn ved pause og bidrar til at det kompakte og gode midtforsvaret knapt nok slipper til noe. Tar aldri noen sjanser, og spiller på maksimal sikkerhet.

Amin Askar, Liridon Kalludra, Brynjólfur Willumson og Flamur Kastrati kommer inn i løpet av den siste halvtimen.

Du må være logget inn for å kommentere.


Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 10 timer siden Møreaksen er sjanselaus!
Hvilke partier er det som støtter Møreaksen, har Sve glemt det? Dagens regjering Ap og Sp, samt Krf, V og ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Møreaksen er sjanselaus!
Hvilke partier er det som støtter Møreaksen, har du glemt det? Les https://ksu.no/artikler/leserinnlegg/110408-paradokset-romsdalsaksen-20211021
Svært uventa kraftpris
Den nye Regjeringa sviktar fundamentalt med uforsvarleg og uventa  HØGE kraftprisar! Vanskeleg for oss vanlege veljarar å forstå  og godta ...
Skal bostøtte være en løsning mot vedvarende høye strømpriser i pressområder i Norge?Kraftforbruket innenlands må løsrives fra Nordpool og priser ...
Bjørn Nøstvold 3 dager siden Vedum: Ingen mirakelkur mot høye strømpriser
Kraftforbruket innenlands må løsrives fra Nordpool og priser som varierer med europeiske priser. Folket som eiere av storparten av kraftproduksjonen ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansund og omegn. Det er gratis å legge til oppføring i kalenderen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i litt større format og tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte