Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
Del på Facebook
Pål Erik Ulvestad (bildet) og Liridon Kalludra ble kåret til KBKs beste på hjemmekampen mot Mjøndalen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Pål Erik Ulvestad (bildet) og Liridon Kalludra ble kåret til KBKs beste på hjemmekampen mot Mjøndalen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
KBK–Mjøndalen: 1–1

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Her ser vi et arkivbilde av Per Erik for IL Goma mot Molde 2, på slutten av 80-tallet. Foto: Digitalarkivet / TKSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 3 poeng
Har et par fine redninger, samt at han er ute i feltet og rydder opp noen ganger. Ut over det har ikke Mjøndalen all verden som treffer målet. Målet er vanskelig å gjøre noe med. Helt grei kamp.

Bent Sørmo: 3 poeng
Tetter greit igjen på siden. Har mistet litt i det offensive spillet sitt utover i sesongen. Byttes ut de siste 5 minuttene i sin foreløpig siste hjemmekamp.

Andreas Hopmark: 2 poeng
Duellsterk som vanlig, både langs bakken og spesielt i lufta. Men har alt for mange store pasningsfeil, blant annet en dårlig avklaring i forkant av baklengsmålet.

Aliou Coly: 3 poeng
Går foran med innsats og tøffhet. Solid i defensive. Mister ballen farlig i at par av raidene fremover. Ujevn i pasningsspillet.

Snorre Strand Nilsen: 3 poeng
Er noe uheldig i klareringen på målet og header ballen Stokke. Ellers er det rimelig solid. Bra med fremover flere ganger.

Amidou Diop: 2 poeng
Dekker store rom foran forsvaret. Har mye ball, men offensivt sitter det fortsatt ikke altfor bra. Hverken pasninger eller skudd holder mål. Burde tatt med seg ballen gjennom ledd mye mer. Byttes ut de siste 10 minuttene.

Pål Erik Ulvestad: 4 poeng
Fortsetter den gode trenden. Har ikke hatt en bedre sesongstart i KBK enn i år. God med ball og fornuftig uten. KBK sin bestemann sammen med Kalludra. Byttes ut de siste 20 minuttene.

Liridon Kalludra: 4 poeng
Skaper en del trøbbel for Mjøndalen med fin ballbehandling i sin første kamp fra start for året. Fin målgivende på målet til Gjertsen. KBK sin bestemann sammen med Ulvestad. Byttes ut de siste 20 minuttene.

Torgil Gjertsen: 3 poeng
Litt ujevn kvalitet. Noen gode initiativ med ball og jobber bra uten. Scorer et fint mål med hodet. Byttes ut de siste 10 minuttene.

Bendik Bye: 3 poeng
Kanskje ikke sammen formen som tidligere, men har fortsatt egenskapen å komme til mange avslutningsforsøk. Ingen på KBK truer målet til motstanderen i samme grad som han. Jobber som vanlig mye.

Brynjólfur Willumson: 2 poeng
Har en god avslutning tidlig i kampen, som nesten gir uttelling. Rammes nok av at KBK ikke kommer til mange innlegg fra sidene. Viser noen småting som gir forhåpninger om en god spiss og målgjører i emning. Byttes ut de siste 20 minuttene.

Faris Pemi, Sander Erik Kartum, Olaus Skarsem, Agon Mucolli og Amin Askar kommer inn i løpet av den siste halvtimen.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 2 timer siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøSlik som lekkasjane frå NTP framstår så snakkar ein om 12 år fram i tid, og ditto behov. Rv 15 ...
@Geir Ole SætremyrAlt er politikk – om trafikken skal reduseres med bompenger, eller om tunnelen skal utvides med enda ett løp.På Sunnmøre ...
@Geir Ole SætremyrAlt er politikk – om trafikken skal reduseres med bompenger, eller om tunnelen skal utvides med enda ett løp.På Sunnmøre ...
@Geir Ole SætremyrDet må uansett sendes inn en bompengeproposisjon, om fjordkryssingen på Møreaksen tas samlet eller om den deles i to trinn. ...
Geir Ole Sætremyr 21 timer siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøDet RR vil er å dele trinn 1 i to delstrekningar. Etter slik eg forstår vil der måtte sendast inn ...
Geir Ole Sætremyr 21 timer siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøPå sikt vil det nok komme krav om avlasting, og ny tunellI første omgang foreslår SVV å innføre bompengar for ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse