Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
Per Erik Hoem, Ansvarlig for KBK-spillerbørs
Artikkel
17 august 2021 08:54
Del på Facebook
Aliou Coly kåret til KBKs bestemann etter storseieren mot Stabæk. Her feirer han 3-1 sammen med Agon Mucolli som også fikk solid karakter og i følge Per Erik Hoem gjorde Mucolli sin beste kamp i KBK-trøya. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Aliou Coly kåret til KBKs bestemann etter storseieren mot Stabæk. Her feirer han 3-1 sammen med Agon Mucolli som også fikk solid karakter og i følge Per Erik Hoem gjorde Mucolli sin beste kamp i KBK-trøya. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
KBK–Stabæk: 5–1

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem, ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Her ser vi et arkivbilde av Per Erik for IL Goma mot Molde 2, på slutten av 80-tallet. Foto: Digitalarkivet / TKSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 4 poeng
Spiller igjen en god kamp. Stabæk kommer til forholdsvis mange avslutninger og Sean har mange gode redninger. Vanskelig å gjøre noe med scoringen.

Snorre Strand Nilsen: 4 poeng
Scorer det første målet, sannsynligvis årets mål på Stadion. Spiller igjen en god kamp. God kontroll bakover og er stadig på farten fremover fra sin backplass.

Andreas Hopmark: 4 poeng
Blir slått i duellen i forkant av Stabæk sitt mål. Ellers er han gjennomgående solid hele kampen og spiller med stor ro. Fin målgivende på Strand Nilsen sitt mål.

Aliou Coly: 5 poeng
Sterk og vinner nesten alt av dueller. Spesielt på bakken er han god. Slår masse gode pasninger framover. Årets beste kamp av han og KBK sin bestemann.

Amin Askar: 3 poeng
Spiller en grei kamp, denne gangen som høyre back. Er rutinert så det holder og det vises i spillet hans. Byttes ut det siste kvarteret.

Amidou Diop: 3 poeng
Har god kontroll på den sentrale midtbanen. Er mye involvert med ball, så lenge han dytter sidelengs og bakover går det bra. Pasninger framover i banen er ikke av samme kvalitet. Byttes ut de siste 20 minuttene.

annonse

Jesper Strand Isaksen: 3 poeng
Spiller til godkjent i sitt comeback fra start. Har tydeligvis utviklet seg mye siden han forlot klubben. Større løpskapasitet og tøffere i duellene. Byttes ut på overtid.

Sander Erik Kartum: 4 poeng
Scorer et kanonmål. Kommer til mange avslutninger i hver kamp, og denne kampen var intet unntak. Jobber og sliter hele kampen. Har virkelig tatt nivået i Eliteserien.  Byttes ut de siste 20 minuttene.

Torgil Gjertsen: 3 poeng
Bedre defensivt denne gangen. Forsøker stadig med ball, men lugger litt mer enn vanlig. Har holdt et jevnt gode nivå etter returen fra Polen, og fortsetter i den samme stimen. Byttes ut det siste kvarteret.

Agon Mucolli: 5 poeng
Utgjør en voldsom trussel for Stabæk hele kampen. Scorer mål, skaffer straffe, har målgivende pasning og utfordrer Stabækforsvaret i 90 minutter. Gjør sin beste kamp i KBK-trøya.

Bendik Bye: 4 poeng
KBK sin spiss for dagen, og er den som har prestert best i rollen i år. Setter straffe sikkert i mål. Kommer til flere andre gode sjanser. Veldig god til å starte i bakrom.

Liridon Kalludra, Dan Peter Ulvestad, Erlend Sivertsen, Oskar Sivertsen og Bendik Brevik kommer inn i løpet av den siste halvtimen.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

Anne Mari Sandshamn 1 timer siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøJaja, du får nå bare fortsette å bo i din egen lille drømmverden. 10. plass av 20, er ikke høyt ...
@Anne Mari SandshamnDine 3 første linker viser til prioriteringene fra mai, før revidert statsbudsjett nå i september. Og som du påviser – ...
Frode Hoseth 8 timer siden Et utspekulert verktøy
Idag den 07.10.2022 er Norges dag der Den Norske Nobelkomiteen sender signaler om (grunnleggende) menneskerettigheter, demokratiet og fredelig sameksistens for ...
Anne Mari Sandshamn 9 timer siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøLest denne Terje? : https://www.veier24.no/artikler/her-er-lista-vegvesenet-prioriterer-disse-store-veiprosjektene/519367   MA er ikke nevnt engang på noen av listene for de neste 5 år -  fakta ...
Mange gode nyheter for Møreaksen i statsbudsjettet. F.eks. gratis ferger til Otrøya og Gossen, noe som vil øke andelen av ...
Anne Mari Sandshamn 1 dager siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøLaaaaangt derifra gitt :) MA er gravlagt :) 
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte