Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil
Per Erik Hoem, Ansvarlig for KBK-spillerbørs
Artikkel
16 september 2021 10:46
Del på Facebook
Per Erik Hoem om Aliou Coly: – Er i fantastisk god form. Har vel aldri vært bedre. Som vanlig god i dueller, men har nå luket ut de store feilen som kunne oppstå tidligere. Sikker med ball er han også. Duellene med Friday var kampens høydepunkter, på høyde med hans seiersmål på overtid. KBK sin bestemann. Foto: Javad Parsa / NTB
Per Erik Hoem om Aliou Coly: – Er i fantastisk god form. Har vel aldri vært bedre. Som vanlig god i dueller, men har nå luket ut de store feilen som kunne oppstå tidligere. Sikker med ball er han også. Duellene med Friday var kampens høydepunkter, på høyde med hans seiersmål på overtid. KBK sin bestemann. Foto: Javad Parsa / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Strømsgodset-KBK: 1–2

hoem per erik 20170426 193727Per Erik Hoem (t.h.), ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO. Her ser vi et arkivbilde av Per Erik for IL Goma mot Molde 2, på slutten av 80-tallet. Foto: Digitalarkivet / TKSpillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 4 poeng
Nok en god kamp. Godset har mange store sjanser uten å få ballen i mål. Også bra i lufta, men noe smårusk der. Sikker i igangsetting.

Snorre Strand Nilsen: 3 poeng
Har som vanlig forholdsvis grei kontroll bakover, selv om det angripes mye mot på kantene av hjemmelaget. Ikke like aktiv fremover denne gangen. Men totalt veldig godkjent.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
Solid innsats igjen. I duellene er han fortsatt sterke og stødig. Leder forsvaret på en veldig god måte, selv om KBK er meget godt besatt er det likevel besynderlig å se hvor mye bedre det fungerer med han på plass.

Aliou Coly: 5 poeng
Er i fantastisk god form. Har vel aldri vært bedre. Som vanlig god i dueller, men har nå luket ut de store feilene som kunne oppstå tidligere. Sikker med ball er han også. Duellene med Friday var kampens høydepunkter, på høyde med hans seiersmål på overtid. KBK sin bestemann.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Bra og aktiv fremover. Noe ujevne kvalitet på dødballer, men har målgivende så det er totalt sett godkjent. Bakover sliter han en del, som han har gjort tidligere Godset. Skal sies at høyresiden deres holder høy kvalitet fremover. Men hjelpen fra de rundt kunne også vært bedre.

Amidou Diop: 3 poeng
Er trygg og god sentralt på banen, tross i at han forårsaker et par solide overganger imot. Sentral når KBK ruller ballen fra side til side, men at hans initiativ med ball fremover savnes stadig. Byttes ut med et kvarter igjen.

annonse

Andreas Hopmark: 3 poeng
Solid kamp på midten, hvor KBK er rimelig kompakte. Også på han blir det ofte i overkant mye sidelengs. Kan flere ganger med fordel sende ballen i lengderetning fremover i banen.

Jesper Strand Isaksen: 3 poeng
Løper mye og er intens i spillestilen. Kommer til noen avslutningsforsøk, men blir stoppet i siste øyeblikk. Men er pågående i presset og skaffer blant annet straffespark på det. Byttes ut med 25 minutter igjen av kampen.

Bendik Bye: 4 poeng
Virkelig etablert seg på KBK-laget i år. Har hovedrollen i mye av det som skapes av muligheter. En egenskap som er veldig god og viktig for KBK, som ikke mange har. Timer løp godt og går sjelden i offside, samt kommer i gode avslutningsposisjoner. Scorer på straffen. Byttes ut med et kvarter igjen.

Agon Mucolli: 3 poeng
Er aktiv og bra fremover, men en del unøyaktigheter gjør at litt for mange muligheter ikke blir noe av. Bakover sliter han en del. Overlater alt for mye til Aasbak hvor Godsets høyreback Villsvik får nærmest fritt leide til tider. Byttes ut de siste 5 minuttene.

Moses Mawa: 3 poeng
En positiv innsats mot tidligere lagkamerater. Har flere muligheter i løpet av kampen uten å få ballen i mål. Savner litt ro i avslutningsøyeblikkene. Men er et stadig uromoment og tar for seg både i dueller og utfordrer med ballen i beina.

Liridon Kalludra, Sander Erik Kartum, Pål Erik Ulvestad og Torgil Gjertsen kom inn i løpet av den siste halvtimen.

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

jon ingar eik 1 timer siden Samarbeid eller splid?
Helge Orten, og Rise, strekninga frå Vestens til Moa er ei felles strekning E136 og E39, det er den også ...
@Bjørn JacobsenInteressant å observere at lokalpolitikere i SV kjemper så innbitt for å stoppe Møreaksen. De er fullt klar over at da ...
@Bjørn JacobsenDa får vi håpe at politikerne på Stortinget ser at Møreaksen bør prioriteres foran Hordfast på Fergefri E39.
Møreaksen er på SV si kuttliste: "Den er der;)Bare en forglemmelse fra min side. MvhMona FageråsStortingsrepresentant Nordland og SVs samferdselspolitiske ...
Anne Mari Sandshamn 1 dager siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøOg? Det er jo KSU som har delt innlegget fra denne siden på SIN side på facebook. Og så klart ...
@Anne Mari SandshamnTakk for den linken. Det forandrer likevel ikke mitt poeng – kommentarene bør skrives her på denne siden til dette ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte