Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
Per Erik Hoem, Ansvarlig for KBK-spillerbørs
Artikkel
02 oktober 2021 20:54
Del på Facebook
Sean McDermott til høyre var KBKs desidert beste spiller mot Brann. Foto: Marit Hommedal / NTB
Sean McDermott til høyre var KBKs desidert beste spiller mot Brann. Foto: Marit Hommedal / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Brann-KBK: 3–1

Spillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 5 poeng

Selv med 3 bakover i eget nett så var det en meget god kamp av Sean. Har mange kvalifisert redninger, men sjansene ble til slutt for store og mange. KBK sin i særklasse beste spiller.

Snorre Strand Nilsen: 3 poeng
Får kjørt seg i denne kampen mot gode kanter hos Brann. Ofte med fremover, men til tider lite brukt av medspillerne. Byttes ut med 5 minutter igjen.

Dan Peter Ulvestad: 3 poeng
Scorer et noe klønete selvmål. Leder et forsvar og lag som slipper til uvanlig mange sjanser. Ikke normal standard i denne kampen.

Aliou Coly: 3 poeng
Pleier å være sterk mann mot mann, men denne gangen var han ikke på topp. Ble flere ganger passert selv om han tilsynelatende har kontroll, som på det siste målet. Ellers sterk i dueller.

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Som på motsatt back, møter gode kanter og har nok å gjøre. Dødballene er ikke veldig farlige, uten at de nødvendigvis er dårlig slått. Uvanlig lite med fremover.

Amidou Diop: 2 poeng
Har mye ball, dekker store områder sentralt og har noen fine pasninger i riktig retning, men ellers er det mye dårlig. Har noen skikkelige pasningsfeil, som skaper store overgangsmuligheter for Brann. Håpløs måte å stå i mur på, som fører til det andre baklengsmålet. Byttes ut med 5 minutter igjen.

Pål Erik Ulvestad: 2 poeng
Virker litt rusten og lykkes ikke all verden. Uvanlig lite involvert. Kan utfordre mer på en mulighet i andre omgang, men slenger i vei et skudd uten mening bak. Har spilt mange goder kamper i år, men denne var ikke av samme kvalitet. Byttes ut 10 minutter før slutt.

Liridon Kalludra: 4 poeng
Scorer et mål av det mer heldig slaget på det som nok var ment som et innlegg. Beveger seg mye og godt og er sentral i det som skjer fremover for KBK. Byttes ut med et kvarter igjen av kampen.

Bendik Bye: 3 poeng
Løper mye og gjennomfører kampen greit. Kommer til uvanlig få muligheter, om noen. Men evner å jobbe bakover i større grad enn Mucolli på andre siden.

Agon Mucolli: 3 poeng
Den av utespillerne, sammen med Kalludra, som får til noe. Utfordrer som vanlig aktivt. Bakover er det ikke samme kvaliteten. Ikke store hjelpen Aasbak får til tider.

Moses Mawa: 2 poeng
Jobber og løper, men er veldig lite synlig når KBK angriper. Har et par avslutninger som er meget svake. Hans dårligste kamp i KBK-trøya. Byttes ut med 10 minutter igjen.

Jesper Strand Isaksen, Sander Erik Kartum, Torgil Gjertsen, Max Williamsen og Amin Askar kom inn i løpet av den siste halvtimen.Spillerbørsansvarlig: Per Erik Hoem

hoem per erik 20170426 193727

Per Erik Hoem (t.v.) er ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO.

Her ser vi et arkivbilde av Per Erik for IL Goma mot Molde 2, på slutten av 80-tallet.

Foto: Digitalarkivet / TK

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til #614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

@Geir Ole SætremyrFor det første: Siden investeringsmidler er den knappe faktoren, må en ta hensyn til både netto samfunnsnytte og investeringskostnadene, dvs. ...
Geir Ole Sætremyr 1 timer siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøVi kan godt bruke samfunnsnytte pr investert kron, men bare i kombinasjon med samfunnsnytte i kroner. Det er trass alt ...
Terje Sundsbø 3 timer siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrNår investeringsmidler er den knappe faktoren, så må en foreta rangering pr. knapp faktor. Eksempelvis netto samfunnsnytte pr. investert krone. ...
Geir Ole Sætremyr 20 timer siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøEg veit ikkje kva gjenståande spørsmål du ikkje har fått svar på.Dersom det gjel sparte CO2 utslepp frå ferga til ...
Geir Ole Sætremyr 23 timer siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Terje SundsbøKva er feil I mi analyse?Eg har dokumentert det KS2 rapporten sei om namfunnsnytten er i kroner. KS2 snakkar ikkje ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Otrøya fergefri baner vei for Tautratunnelen
@Geir Ole SætremyrHer underbygger du min påstand – du stoler på de delene av KS2-analysen du er enig i, og bruker egne ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse