Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil
Per Erik Hoem, Ansvarlig for KBK-spillerbørs
Artikkel
07 oktober 2021 15:26
Del på Facebook
Liridon Kalludra gjør sin beste kamp for året mot Rosenborg. Trekker mye ut mot venstre og lykkes med det meste han foretar seg med ballen. RBK sliter med å få tak på han. Har uvanlig nok også et par sugende returløp. KBK sin bestemann, skriver Per Erik Hoem i denne rundens KBK-børs på KSU.NO. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Liridon Kalludra gjør sin beste kamp for året mot Rosenborg. Trekker mye ut mot venstre og lykkes med det meste han foretar seg med ballen. RBK sliter med å få tak på han. Har uvanlig nok også et par sugende returløp. KBK sin bestemann, skriver Per Erik Hoem i denne rundens KBK-børs på KSU.NO. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
KBK–Rosenborg: 1–0

Spillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 4 poeng
Rosenborg har noen avslutninger, men få treffer mål. Har god kontroll på det som kommer. Trygg og stødig, som han har vært i hele år.

Snorre Strand Nilsen: 4 poeng
Scorer nok et mål og har blitt et av KBK sine sikreste kort. Meget solid bakover også denne gangen. Ikke like aktiv fremover kampen gjennom, men scorer jo som nevnt målet.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
Styrer forsvaret som vanlig, som slipper til veldig lite. Sammen med McDermott er han KBK sin viktigste spiller. Forårsaker et par brudd som trekker noe ned.

Aliou Coly: 4 poeng
Sterk, rask og vinner mye dueller. Har utviklet pasningsspillet sitt dette året noe voldsomt og har noen meget gode gjennomspill.

Christoffer Aasbak: 4 poeng
Solid bakover og aktiv fremover. Venstresiden er kampen gjennom den som skaper mest trøbbel for KBK. Noe upresis på innlegg og dødballer.

Amidou Diop: 4 poeng
En av hans beste kamper for sesongen. Dekker som vanlig mye rom på midten. Denne gangen spiller han mye mer i lengderetningen og lykkes. Har også et par skikkelig raid med ballen i føttene, som var hans varemerke tidligere sesonger.

Andreas Hopmark: 4 poeng
Solid og god med ball, Beholder roen i trange posisjoner. Blir litt for enkelt forbigått når han utfordres på bakken.

Liridon Kalludra: 5 poeng
Gjør sin beste kamp for året. Trekker mye ut mot venstre og lykkes med det meste han foretar seg med ballen. RBK sliter med å få tak på han. Har uvanlig nok også et par sugende returløp. KBK sin bestemann.  Byttes ut med et kvarter igjen av kampen.

Bendik Bye: 3 poeng
Kommer til muligheter uten tellende resultater, og bommer på en svak straffe. Går alt for ofte i offside, uvanlig til å være han. Løper mye og gjennomfører kampen jevnt bra.

annonse

Agon Mucolli: 4 poeng
Veldig aktiv på den meget gode venstresiden til KBK. Slutt-produktet står ikke alltid i stil da han har for mange unøyaktigheter. Men totalt sett en meget god kamp. Byttes ut de siste 5 minuttene.

Moses Mawa: 3 poeng
Lykkes ikke med avslutningen. Har ikke vært veldig klinisk i avslutningsfasen etter overgangen til KBK. Men er den som får straffe og jobber veldig bra uten ball. I forhold til spill kommer ikke KBK til alt for mange store sjanser. Byttes ut med et kvarter igjen av kampen.

Jesper Strand Isaksen, Sander Erik Kartum og Torgil Gjertsen kom inn i løpet av den siste halvtimen.Spillerbørsansvarlig: Per Erik Hoem

hoem per erik 20170426 193727

Per Erik Hoem (t.v.) er ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO.

Her ser vi et arkivbilde av Per Erik for IL Goma mot Molde 2, på slutten av 80-tallet.

Foto: Digitalarkivet / TK

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

jon ingar eik 1 timer siden Samarbeid eller splid?
Helge Orten, og Rise, strekninga frå Vestens til Moa er ei felles strekning E136 og E39, det er den også ...
@Bjørn JacobsenInteressant å observere at lokalpolitikere i SV kjemper så innbitt for å stoppe Møreaksen. De er fullt klar over at da ...
@Bjørn JacobsenDa får vi håpe at politikerne på Stortinget ser at Møreaksen bør prioriteres foran Hordfast på Fergefri E39.
Møreaksen er på SV si kuttliste: "Den er der;)Bare en forglemmelse fra min side. MvhMona FageråsStortingsrepresentant Nordland og SVs samferdselspolitiske ...
Anne Mari Sandshamn 1 dager siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøOg? Det er jo KSU som har delt innlegget fra denne siden på SIN side på facebook. Og så klart ...
@Anne Mari SandshamnTakk for den linken. Det forandrer likevel ikke mitt poeng – kommentarene bør skrives her på denne siden til dette ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte