Annonse
Annonse
Per Erik Hoem, Ansvarlig for KBK-spillerbørs
Artikkel
20 oktober 2021 10:55
Sean McDermott kåres av Per Erik Hoem som KBKs bestemann i bortekampen mot LillestrømFoto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Sean McDermott kåres av Per Erik Hoem som KBKs bestemann i bortekampen mot LillestrømFoto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Lillestrøm-KBK: 0–0

Spillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 4 poeng
Har noen matchvinnende redninger i løpet av kampen. LSK får noen muligheter, men de fleste avslutningene går ikke på mål. Forholdsvis stødig i feltet også, men noe smårusk er det på enkelte utrykninger. KBK sin beste spiller for dagen.

Snorre Strand Nilsen: 2 poeng
LSK kommer dobler mye på sin venstreside, og det blir til tider hektisk for Snorre på høyre side. Sjeldent han sliter såpass. Er heller ikke veldig mye med fremover.

Dan Peter Ulvestad: 4 poeng
Midtforsvaret til KBK er som vanlig rimelig solid. Demmer godt opp sammen med Coly. Sterk og stødig i duellene. Har et par gode involveringer på offensiv dødball.

Aliou Coly: 4 poeng
Sterk, rask og vinner mye dueller. Er litt heldig med marginer med et par ganger når han blokkerer skudd med hendene på ryggen. Men gjennomfører en solid kamp.   

Christoffer Aasbak: 3 poeng
Holder godt bakover og slipper ikke til like mye som på motsatt side. Er en del involvert fremover, men lykkes ikke all verden der.

Amidou Diop: 2 poeng
Åpner kampen veldig tafatt. Blir alt for enkelt forbigått flere ganger og lager et par unødvendige frispark i farlige posisjoner. Viser generelt liten vilje bakover. Byttes ut på overtid.

Andreas Hopmark: 2 poeng
LSK får alt for store rom mellom KBK sin midtbane og forsvar. Sliter unormalt mye med å dekke opp dette rommet. Rolig og sikker med ball som vanlig. Totalt sett ikke alt for bra kamp denne gangen.

Liridon Kalludra: 3 poeng
Uvanlig lite involvert, også i det offensive. Prøver en del, men lykkes lite. Flere ganger når KBK angriper henger han etter alt for langt bak.  Byttes ut med knappe halvtimen igjen.

Bendik Bye: 2 poeng

God innsats som vanlig. Men lykkes sjelden. Bommer blant annet på KBK sin største sjanse. Greier ikke å hjelpe Nilsen bak seg altfor mye. Byttes ut det siste kvarteret.

Agon Mucolli: 3 poeng
Prøver stadig og har mye ball. Blir ikke all verden av det. Blir mer jobbing hjemover enn vanlig. Byttes ut med knappe halvtimen igjen.

Moses Mawa: 3 poeng
Går foran og gjør en bra kamp som fremste forsvarer. Løper mye og får ballen i mange gode posisjoner, men veldig ofte litt for langt bak på banen til å være en måltrussel. Kommet litt inn i en blindgate med tanke på å markere seg foran motstandernes mål.

Torgil Gjertsen, Jesper Strand Isaksen, Amin Askar og Pål Erik Ulvestad kom inn i løpet av den siste halvtimen.Spillerbørsansvarlig: Per Erik Hoem

hoem per erik 20170426 193727

Per Erik Hoem (t.v.) er ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO.

Her ser vi et arkivbilde av Per Erik for IL Goma mot Molde 2, på slutten av 80-tallet.

Foto: Digitalarkivet / TK

Du må være logget inn for å kommentere.


Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Årbok - Nordmøre Historielag
Annonse

Siste kommentarer

Kl. 08:10: Bedriftsbesøk hos eSEA Marine AS i Kristiansund. Offshorebedrift som blant annet jobber med å hente opp avfall frå ...
Geir Gerhard Greger 7 dager siden Grødahl: – Flott at Geir engasjerer seg
Hei, Arne. Tusen takk for oppklaring og svar på mitt innlegg. Jeg hadde ikke fått med meg at kirurgien skal forsette ...
Det er jo nettopp det norske politikere vil. Især AP. Som står bak helseforetaksmodellen. Bygge ned det norske helsevesenet og ...
Vidar Hölm 7 dager siden Næringskonferanse på Smøla
Håper fastlandsforbindelse var et av temaene. 
Petter E. Olsen 8 dager siden Det einaste som er destruktivt er Møreaksen!
Kan Dahl & Co begynne å se på en fastlandsforbindelse via undersjøisk tunnel i området Aukra-Hollingsholmen? Det er sjødybder godt ...
Espen Heitmann 8 dager siden Ap halverer fergetakstene, Frp sutrer
Det er bra nå Kjølmoen, denne kampen tapte du da nesten doblet fergetakstene og skapte fergeopprøret, du klarer ikke og ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Trykk her for å legge til arrangement

Trykk her for kalender i større format og valg av periode. Her vil du også kunne finne tilknyttede artikler og annonserte arrangementer.

Annonse

Våre utvalgte