Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
30 oktober 2021 18:20
Del på Facebook
August Mikkelsen scoret igjen for Tromsø mot Kristiansund lørdag.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
August Mikkelsen scoret igjen for Tromsø mot Kristiansund lørdag.Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Kristiansund håpet å slå tilbake etter en tung periode, men klarte bare 1-1 hjemme mot Tromsø lørdag. TIL tok nok et viktig poeng i bunnstriden.

Dermed blir KBK liggende med 40 poeng og har kommet på bakpå i kampen om medaljene, mens Tromsø er et av Eliteseriens formlag med bare ett tap på de siste sju kampene. TIL er nå nummer elleve med 29 poeng og har ni poeng ned til Brann på kvalikplass.

Etter 17 minutter var Liridon Kalludra var våken inne i TIL-boksen og satte 1-0 fra kort hold etter pasning fra Torgil Gjertsen. Sistnevnte sto for det elegante forarbeidet da han vippet ballen over en TIL-forsvarer på kanten før han sendte ballen til Kalludra.

Etter en halvtime kunne Moses Mawa økt til 2-0 for hjemmelaget da han kom igjennom alene med Jacob Karlstrøm, men TIL-målvakten reddet lekkert og fikk slått ballen til corner.

Tromsø som var litt passive hadde også sine muligheter, men avslutningene ble litt for omstendige. Det var derimot ikke mye nøling da August Mikkelsen valgte å dra til fra 20 meter etter 36 minutter. Ballen endte i mål oppunder tverrliggeren bak en forfjamset Sean McDermott.

Sjansefattig

– Det var bare å klemme til og håpe på det beste, sa Mikkelsen til Discovery.

– Det ser bra ut, men det er fortsatt fem kamper igjen. Vi har lyst på enda flere poeng. Vi tar match for match. Jeg kunne scoret ett mål til og tatt med alle tre poengene, sa målscoreren.

Ellers ble det en sjansefattig annenomgang hvor hjemmelaget ikke klarte å tilrive seg noe spillemessig overtak som de hadde i den første omgangen. Gjestene tok mer og mer over.

– De skal ha honnør for at de står på, men vi ligner mer på oss selv i denne kampen. Det ble en bra 1. omgang, men dem tar mer og mer over etter pause. Får vi til to slike omganger kan det bli bra, sa KBKs Andreas Hopmark.

Det endte 1-1 og dermed skaffet TIL seg nok et viktig poeng i bunnkampen. Kristiansund på sin side fortsatte den dårlige trenden med svake resultater.

Medaljekamp og bunnstrid

Christian Michelsens menn var for to uker siden med i medaljekampen, så røk laget på to klare tap 1-3 hjemme for Sarpsborg og onsdag 0-5 borte for Mjøndalen.

Tromsø på sin side hadde med fire seire på sine fem siste kamper tatt et godt steg vekk fra bunnstriden. De er elleve poeng foran Mjøndalen og ni foran Brann på kvalifiseringsplassen.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Geir Ole Sætremyr 6 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDette er politikk gjennom Regjering og Storting.Det er ikkje noko Naturvernforbundet arbeider med, men vi registrerer kva rammeverk som er ...
Terje Sundsbø 7 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrDu svarer ikke på spørsmålet. Er det vanlig praksis i Naturvernforbundet?
Geir Ole Sætremyr 18 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDu må adressere dette hos andre.
Terje Sundsbø 22 timer siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Geir Ole SætremyrPå Møreaksen betaler bilistene bompenger, på jernbane betaler passasjerene billett. Mitt spørsmål gjelder fortsatt:Hvorfor behandles lokal forankring og finansiering ulikt ...
Terje Sundsbø 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Anne Mari SandshamnSkålaveien var ikke et fergeavløsningsprosjekt, og mottok aldri offentlig støtte. Skålavegen ble bygget som en privat vei i regi av ...
Geir Ole Sætremyr 1 dager siden Særinteresser og Eksportveikonferansen
@Terje SundsbøDer er ei forskell  Møreaksen skal delfinansierast via bompengar. Jernbane via passasjernbilett.80% staleg finansiering av Møreaksen.  Vesentlig statlig bidrag til finansiering ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse