Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
30 oktober 2021 21:01
Del på Facebook
Cristiano Ronaldo scoret mot Tottenham lørdag. Foto: Frank Augstein / AP / NTB
Cristiano Ronaldo scoret mot Tottenham lørdag. Foto: Frank Augstein / AP / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United var avhengige av å slå tilbake etter 0-5-tapet mot Liverpool sist. Cristiano Ronaldo herjet i den knusende 3-0-seieren over Tottenham.

Målet til portugiseren kom etter 39 minutter og var av det meget vakre slaget. Bruno Fernandes la en perfekt ball over forsvaret til Tottenham, og på enden ventet Ronaldo.

Han banket ballen lekkert i mål på helvolley. Etter hvilen assisterte han Edinson Cavani som var iskald alene med keeper Hugo Lloris.

Like før slutt kom Marcus Rashford alene med keeper. Innbytteren fikk ballen fra Nemanja Matic og plasserte den lekkert i lengste hjørne. Da valgte også store deler av hjemmefansen å forlate stadion.

– Det har vært en vanskelig uke for oss, som for alle lag som ikke vinner kamper. Det å få resultatet i dag vil gi oss et dytt i riktig retning. Det kommer mer, sa Rashford til Sky Sports etter kampen.

– Det var mye rom i 2. omgang, og jeg måtte fokusere på å time løpet riktig, sa han om scoringen.

– Tre flotte mål

Den knusende 3-0-seieren gir Ole Gunnar Solskjær pusterom rundt snakket om hans avgang som United-trener etter en haug svake resultater den siste perioden.

– Det er klart at når du kommer fra banen med 3-0 så er det tilfredsstillende. Det er tre flotte mål, det første spesielt, sa Solskjær til BBC etter kampen og la til:

– Vi har bygget denne prestasjonen av hardt arbeid og disiplin. Vi har en ny hard uke som venter, så vi må bare omstille oss og være klar til tirsdag.

Endringer

Solskjær gjorde flere endringer på laget til oppgjøret der han stilte med både Harry Maguire, Victor Lindelöf og Raphaël Varane som midtstoppere. Ronaldo og Cavani spilte begge på topp for de røde djevlene, som så ut til å fungere for et United-lag som spilte en god kamp i hovedstaden.

United har nå 17 poeng og ligger på en foreløpig 5.-plass, åtte poeng bak serieleder Chelsea. Spurs gikk på sitt femte tap for sesongen og har 15 poeng. Dermed vil presset øke på trener Nuno Espírito Santo, som så meget betenkt ut på tampen av oppgjøret.

– Vi slipper inn svake mål, vi taper masse ball, gir de kontringsrom. Vi klarte ikke å bryte dem, de var veldig organiserte, sa Tottenham-trener etter kampen.

Solskjær og hans United har to tøffe motstandere i uken som kommer. Atalanta står på motsatt banehalvdel i Champions League tirsdag, før de tar imot byrival Manchester City til tidligkamp i Premier League på Old Trafford til helgen.

Praktscoring

Lagene spilte jevnt de første 20 minuttene, men etter 23 minutter fikk Son Heung-min en kjempesjanse til å sende Spurs i føringen, men avslutningen fra skrått hold gikk like over.

Like etter fikk Cristian Romero et mål annullert for offside. Tottenham var det beste laget i den første omgangen, men det var likevel gjestene som skulle få det første tellende målet.

Ronaldo hadde vært relativt anonym den første halvtimen, men etter 39 minutter leverte han en praktscoring med sin volleyscoring. Målet var portugiserens første i ligaen siden han scoret i 2-1-seieren over West Ham 19. september.

Spisskombinasjon

Etter pause kom United ut med mye energi, og etter 48 minutter sendte Ronaldo av gårde en kanon som passerte Hugo Lloris i Tottenham-buret, men målet ble annullert for offside.

Tottenham presset mer på etter den annullerte scoringen, men United-forsvaret hadde tilsynelatende kontroll på en svak Harry Kane. Den målfarlige spissen har hatt en trå sesong hittil, og fikk det heller ikke til å stemme foran mål mot United.

Etter en drøy time vartet Ronaldo på ny opp med en flott involvering. Han fant lørdagens spisskollega Cavani med en flott stikker, og målsniken var iskald alene med Lloris og chippet inn 2-0.

Helt på tampen fastsatte Rashford sluttresultatet til 3-0.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Innlogging

Siste kommentarer

Terje Sundsbø 2 dager siden Brobygging
Når fergeleiet flyttes ut fra sentrum av Molde, blir fortsatt ferge et enda dårligere alternativ. Hva sier folket på Vestnes ...
Geir Ole Sætremyr 2 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøNo er "gjeldande " NTP i ferd med å gå ut på dato. Og, strekninga Ålesund til Molde er
@Geir Ole SætremyrMøreaksen er blant de høyest rangerte prosjektene basert på netto nytte pr. investert krone i gjeldende NTP. Få andre har ...
Geir Ole Sætremyr 3 dager siden Køkultur og samferdsel – Romsdal må våkne
@Terje SundsbøEg forstår at enkelte drøymer om å lese dette inn i dei signala som er gitt. Men, det er ikkje ...
@Geir Ole SætremyrSamferdselsministeren vil utrede om det kan bli en mindre økonomisk belastning om Møreaksen deles opp i flere trinn. Han ønsker ...
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse