Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
Per Erik Hoem
Artikkel
17 desember 2021 09:29
Del på Facebook
Jesper Isaksen i aksjon mot Vålerenga i årets siste seriekamp. Nok en gang blir han kåret som KBKs bestemann av Per Erik Hoem. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
Jesper Isaksen i aksjon mot Vålerenga i årets siste seriekamp. Nok en gang blir han kåret som KBKs bestemann av Per Erik Hoem. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
KBK–Vålerenga: 2–1

Spillerne er bedømt og gitt karakter mellom 1–6, hvor 6 er beste karakter.

Sean McDermott: 4 poeng
Avslutter en lang sesong med en god kamp. Har god kontroll på det meste. Feltarbeidet tilbake på godt nivå etter et par kamper med noe smårusk. Selvmålet var det lite å gjøre med.

Max Williamsen: 3 poeng
Debuterer fra start på høyrebacken. Er nok mer tilpass sentralt i banen, men kommer greit fra debuten. Satser mest på det sikre og tetter bakover, uten å bidra alt for mye fremover. Litt uheldig og putter ballen i eget mål. Byttes ut de siste 10 minuttene.

Andreas Hopmark: 4 poeng
Spiller en god kamp etter å ha vært noe ustabil i de forgående kampene. Tar skikkelig tak og taper knapt en duell. Også sterk med ball.

Aliou Coly: 3 poeng
Utgjør et solid midtforsvar sammen med Hopmark igjen. Solid i det defensive. Blir litt mye upresist i pasningsspillet.

Erlend Sivertsen: 4 poeng
Gjør sannsynligvis sin beste kamp for året. Har fått mer tillit i sesongavslutningen og det vises på spillet. God kontroll på VIF sin driblesterke ving. Bidrar masse i det offensive.

Amidou Diop: 4 poeng
Spiller en meget god førsteomgang. Dekker store rom. Plukker mange baller sentralt. Spiller mye mer fremover enn vanlig. Andre omgangen åpner ikke fullt så bra, og byttes ut den siste knappe halvtimen.

Jesper Isaksen: 4 poeng
Har virkelig funnet flyten på slutten av sesongen. Er aggressiv som førsteforsvarer, noe som da også fører til det første målet. Er jevnt over veldig god både offensivt og defensivt. KBK sin bestemann igjen.

Brynjólfur Willumsson: 2 poeng
Blir litt usynlig og lykkes ikke alt for godt i en noe uvant rolle. Jobber godt uten ball. Byttes ut den siste knappe halvtimen.

Torgil Gjertsen: 3 poeng
En kamp på det jevne. Er hele tiden en trussel fremover, men jobber ikke alltid like bra hjemover. Har totalt sett avsluttet sesongen på en måte som lover meget godt for 2022.

annonse

Agon Mucolli: 2 poeng
Har vært veldig god i høst, men ikke vært på det samme nivået de siste kampene. Jobber bra, men lykkes ikke mye med ball. Byttes ut den siste knappe halvtimen.

Moses Mawa: 4 poeng
Løper veldig mye og er sterk og vinner masse dueller i kamp mot flere VIF-forsvarere. Gjenstår å være en litt større trussel i avslutningsfasen. Scorer målet på straffe. En av hans bedre kamper. Byttes ut på overtid.

Liridon Kalludra, Bendik Bye, Pål Erik Ulvestad, Amin Askar og Sander Kartum kom inn i løpet av andre omgang. Byttene er veldig avgjørende for at det blir seier i sesongavslutningen.

Spillerbørsansvarlig: Per Erik Hoem

hoem per erik 20170426 193727

Per Erik Hoem (t.v.) er ansvarlig for KBK spillerbørs på KSU.NO.

Her ser vi et arkivbilde av Per Erik for IL Goma mot Molde 2, på slutten av 80-tallet.

Foto: Digitalarkivet / TK

Du må være logget inn for å kommentere.
Debattregler   

Laster kommentar… Kommentaren blir oppdatert etter 00:00.

Bli den første til å kommentere.

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

Mange gode nyheter for Møreaksen i statsbudsjettet. F.eks. gratis ferger til Otrøya og Gossen, noe som vil øke andelen av ...
Anne Mari Sandshamn 14 timer siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøLaaaaangt derifra gitt :) MA er gravlagt :) 
@Anne Mari SandshamnBevilgningene til MA kommer når bompengeproposisjonen er ferdig, tidligst i revidert 2023-budsjett, eller på statsbudsjettet for 2024.
Anne Mari Sandshamn 23 timer siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Bjørn JacobsenOg... Snipp... snapp... snute... så var MA.. UTE
@Dag Robert BjørsholMøreaksen er listet blant de mest lønnsomme veiprosjektene i NTP. Folk flest, dvs. over 62% i vårt fylke, har stemt ...
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte