Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen. Besøk vår personvernside for mer detaljer.
Annonse
KSU – Vipps – desktop
NTB
Artikkel
NTB
17 januar 2022 06:05
Del på Facebook
Foto: Torstein Bøe / NTB
Foto: Torstein Bøe / NTB
Denne artikkelen er over 12 måneder gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, mandag 17. januar.

Endringer i innreiseregler

Helse- og omsorgsdepartementet innfører i dag krav om karantene ved innreise fra Romania. Samtidig justeres Polen fra mørkerødt til rødt. Innreisekarantene gjelder for reisende som ikke har gyldig, verifiserbart koronasertifikat – eller som i løpet av de siste seks månedene har gjennomgått covid-19.

Mobbesaken på skolen i Drangedal for retten

Cecilie Haugens krav om erstatning som følge av mobbing på skolen i Drangedal behandles i Telemark tingrett. Det er satt av fem rettsdager til hovedforhandlingen, som går som en alminnelig tvistesak.

Krisemøte om strømpriser

I formiddag møter bondeorganisasjonene regjeringen til krisemøte om strømpriser. Møtet finner sted på kontoret til finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp).

EU-parlamentet velger ny president

EU-parlamentet skal velge ny president etter at David Sassoli døde i forrige uke. Italienske Sassoli døde tirsdag, 65 år gammel. Sassoli planla ikke å stille til gjenvalg og skulle etter planen gå av ved slutten av måneden.

Norge søker revansje i håndball-EM

I dag spiller Norges håndballherrer mot Litauen i EM. Med lørdagens tap for Russland er det sannsynligvis at det blir norsk andreplass i puljen og et dårlig utgangspunkt – null poeng – før hovedrunden.

Carlsen spiller i Nederland

I dag spilles tredje runde i den internasjonale storturneringen i sjakk i Wijk aan Zee i Nederland. Magnus Carlsen står med 1,5 poeng etter de to første rundene. Nå venter polske Jan-Krzysztof Duda på andre siden av brettet.

(©NTB)

Likte du denne artikkelen?

Hjelp oss å utvikle KSU.NO videre og bidra med å opprettholde tjenesten fritt tilgjengelig for alle!

Vipps valgfritt beløp til 614043.

Tusen takk!

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Innlogging

Siste kommentarer

Ketil Strand Andersen 5 dager siden Anbefales å ta et besøk til Kvernes
Nå forstod jeg hvorfor det kalles stavkirke!
@Terje SundsbøPunk 1 og 2. Premissene i påstanden er ufullstendig. Vart spørsmålet komplettert med kostnaden for kvar passering målt opp mot ...
@Geir Ole SætremyrHvorfor svarer du ikke på de spørsmålene du får? Det du kaller en ytring fra Rasmus Rasmussen, er en liste ...
@Terje SundsbøEg peika på at Trude Brosvik sa meir. Ja  ho ville ha rassikring av Tokagjelet også. Så det er korrekt. ...
@Terje SundsbøHar du lest protokollen frå Fylkestinget der dei behandla RTP?
@Geir Ole SætremyrVestland fylkeskommune prioriterer ikke rassikring av turistveier og vedlikehold av veiene mellom fergeleiene framfor fastlandssamband til egne innbyggere. De skal ...
Annonse

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse