Annonse
KSU – Vipps – desktop
Annonse
NTB
Artikkel
NTB
17 mars 2022 06:05
Del på Facebook
Foto: Heiko Junge / NTB
Foto: Heiko Junge / NTB

Dette er blant de ventede hendelsene i dag, torsdag 17, mars.

Utenriksministeren i Litauen

Utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) besøker de norske Nato-styrkene i Litauen. Hun skal også ha møte med statsminister Ingrida Šimonytė, utenriksminister Gabrielius Landsbergis og den hviterussiske politikeren Svetlana Tikhanovskaja.

Rapport om politiets måloppnåelse

Riksrevisjonen, som har undersøkt om politiets måloppnåelse på sentrale oppgaver er i samsvar med Stortingets vedtak, presenterer resultatet. Rapporten ser også på eventuelle årsaker til manglende måloppnåelse.

annonse

Zelenskyj taler til Forbundsdagen

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj skal tale til den tyske nasjonalforsamlingen. Talen skjer via video, slik han har talt til flere statsledere de siste dagene.

Bodø/Glimt til kvartfinale?

Bodø/Glimt har med seg en 2-1-ledelse før returmøtet mot AZ Alkmaar i Nederland. Da står det om en billett til kvartfinalen i conferenceligaen. Kampen starter klokken 18.45.

Super-G med Kilde og Mowinckel

Ragnhild Mowinckel og Aleksander Aamodt Kilde kjører super-G for Norge når alpinsirkuset har sin verdenscupavslutning i Frankrike. Konkurransene i Courchevel og Meribel er også prøve-VM foran neste års mesterskap.

(©NTB)

Send oss leserinnlegg eller tips

Tekst, bilder og video til leserinnlegg, artikler og andre tips, kan sendes til tips@ksu.no.

Annonse
Annonse
KSU – Vipps – mobil

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Innlogging

Siste kommentarer

@Anne Mari SandshamnDine 3 første linker viser til prioriteringene fra mai, før revidert statsbudsjett nå i september. Og som du påviser – ...
Frode Hoseth 5 timer siden Et utspekulert verktøy
Idag den 07.10.2022 er Norges dag der Den Norske Nobelkomiteen sender signaler om (grunnleggende) menneskerettigheter, demokratiet og fredelig sameksistens for ...
Anne Mari Sandshamn 7 timer siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøLest denne Terje? : https://www.veier24.no/artikler/her-er-lista-vegvesenet-prioriterer-disse-store-veiprosjektene/519367   MA er ikke nevnt engang på noen av listene for de neste 5 år -  fakta ...
Mange gode nyheter for Møreaksen i statsbudsjettet. F.eks. gratis ferger til Otrøya og Gossen, noe som vil øke andelen av ...
Anne Mari Sandshamn 22 timer siden Møreaksen bør prioriteres først på fergefri E39
@Terje SundsbøLaaaaangt derifra gitt :) MA er gravlagt :) 
@Anne Mari SandshamnBevilgningene til MA kommer når bompengeproposisjonen er ferdig, tidligst i revidert 2023-budsjett, eller på statsbudsjettet for 2024.
Annonse

Hva skjer

Under finner du en oversikt over arrangement i Kristiansundsregionen.

Foreslå arrangement

Vis kalender

Støtt KSU.NO via bank eller Vipps.

Annonse

Våre utvalgte